2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043162 بازدید | 684289 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر امروز ۱۳ انتقالم هست دوتا جنین بلاست انتقال دادم ماه قبل هم خراش دادم دکتر برام بعد ...

سلام عزیزم. خوبین. چون چندروز پیش آمپول زدین به جواب بیبی چک اعتمادی نیست. همون فردا آزمایش بتا تیتر بده جوابش دقیقه. ان شاالله که مثبت میشی. 

الهی من قربوووونت برم تو روووووو خدا نکن اینجوری🥺 ب خدا ی علت اینکه نمی‌خواستم اصلااااا بگم تو تاپی ...

واای فاطمه الان دیدم چه اتفاقی افتاده

خدا بهت صبر بده به بهترین نحو و صلاح خودش جبران کنه ایشالا  میاد اون روزی چشات از بیخوابی بچه داری قرمز باشه نه از اشک🥺🥺

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام کسی نیست تهران آزمایش غربالگری nt انجام داده باشی.لطفا یه آزمایشگاه خوب معرفی کنید

سلام عزیزم نمیدونم کدوم سمت هستید 

اگر براتون فرقی نمیکنه کجا باشه ازمایشگاه نیلو در ولیعصر بزرگ و معتبره 

سونوگرافی هم سونوگرافی نیلو دکتر مهتاب قربانی خوبه اونم ولیعصره

یکی از بچه ها میخواست هردو یکجا باشن هم سونو هم ازمایش فکر کنم نسل امید رفتن اونم معتبره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم نمیدونم کدوم سمت هستید اگر براتون فرقی نمیکنه کجا باشه ازمایشگاه نیلو در ولیعصر بزرگ و مع ...

ممنون عزیزم که جواب دادی.برام فرق نمیکنه کدوم سمت باشه.سونوگرافی خود دکتر گفته پیش پریناتولوژیست پریسا مقتدایی حتما برین ولی برای آزمایش چیزی نگفته.حیرونم که رحم اجاره ایم رو کجا بفرستم .میخواستم یه جوری باشه بعد از سونو مستقیم بره آزمایش .دیگه دوباره فرداش نخواد ابن همه راه رو بیاد. آخه اسلام شهر میشینه .نمیدونی نيلو تا چند آزمایش میگیره .سونو براش وقت گرفتم گفته ساعت پنج و نیم بعداز ظهر بیاد

وای 😆😆 دقیقا پسر عمم همینه موقع خواب بیدار میشه نمیزاره مامانش بخوابه اذر زایمان میکنهلپاشو نگا🥹ل ...

ان شاالله به زودی تجربه اش میکنی😵‍💫

من اوایل نهایتا ۱ساعت در ۲۴ساعت میتونستم بخوابم🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

الهی بمیرم برات فاطمه جان. چقدر سختی میکشی شما😔

الهی خدا برات با چندقلو جبران کنه😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون عزیزم که جواب دادی.برام فرق نمیکنه کدوم سمت باشه.سونوگرافی خود دکتر گفته پیش پریناتولوژیست پری ...

من غربالگری هامو سر دخترم پیش مقتدایی رفتم. ولی به نظرم خیلی دقیق نبود. البته تو ان تی جنسیت رو درست گفت.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم که جواب دادی.برام فرق نمیکنه کدوم سمت باشه.سونوگرافی خود دکتر گفته پیش پریناتولوژیست پری ...

اگر سونو عصره

باید ازمایشو فرداش بره

چون برای ازمایش جواب سونو لازمه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام کسی نیست تهران آزمایش غربالگری nt انجام داده باشی.لطفا یه آزمایشگاه خوب معرفی کنید

عزیزم عمم تو شهرک ولیعصر انجام داد راضی بود 

منم میخوام برم اونجا 

بهت نزدیکه ادرس بدم؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آزمایش هم من آزمایشگاه بقراط دادم، توی خ پیروزی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810