2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
دورت بگردم انشاءالله میشه حتمامیشه فداتشم نگران نباش انشاءالله جوابت عالیه میدونم حق داری من خودم تا ...

سلام عزیزم ،خوبی مرسی ازتون یک دنیا ممنون برای دعات 😍😍 ببخشید امدم ان روزی جواب بدم دیدم پیامهای اینجا مجدد بسته شده و تونستم فقط لایک کنم .الان چک کردم دیدم باز شد ،حرفتون رو گوش دادم امروز با ترس و لرز رفتم نتیجه رو گرفتم تو دسته بندی ۳ قرار گرفته و احتمالا خوش خیم نوشته بود و  چک اب ۴ تا ۶ ماهه پیشنهاد داده حالا هفته آینده برم به دکتر نشون تا نظرببینم نظرش چی هست و تاییدیه میده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم توسیکل انتقام سه بار قبلاً انتقال ناموفق داشتم برام دعا کنید بار آخر تو مسیر درمانم ،انشالله این ...

ایشالله مثبت میشی عزیزم مامان میشی ب زودی

منم اگر بشه ماه بعد سومین انتقالمه دوتا جنین دارم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم عزیزم آدم هزار فکر و خیال می‌کنه ولی مطمئنم چیزی نیس.اصلا نگران نمونه برداری نباش تو هیستروسک ...

عزیزم. اصلا نگرانی به دلت راه نده. حکمت خداست و ازدست کسی کاری برنمیاد. تا هفته چندم قلبش میزده؟ شاید زمانی که قلب نزده شما لک بینی پیدا کردید. چون بدن هوشمنده و خودش تلاش میکنه جنین پس بزنه. ولی به واسطه داروها جلوگیری شده. سعی کن آرامشت حفظ کنی. و. اینبار محکمتر بری جلو. دعا میکنم خدا دلتو آروم کنه عزیزم. واقعا متاسف شدم. 

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

عزیزم💔 چقدر قوی هستی واقعا افتخار کن به خودت. من امروز پریود شدم دلم میخواست بمیرم یا خودمو خفه کنم، وقتی خوندم چه اتفاقی برات افتاده واقعا شرمنده شدم، این از ایمانته و اعتماد به خدا که هر چند سخت ولی با تقدیر کنار اومدی، قطعا اون کسی که صاحب هستی و تمام موجودات هستش روزی تو رو هم میده و به امیدخدا دوباره این حسو تجربه می کنی و سالم در آغوش می گیری. 🥹🫂

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها چندتا از دوستان پرسیدن ،چون نمیخواستم ناراحتتون کنم چیری نگفتم. ولی حقیقتش چون بالاخره ی روز ...

وووااااای اصلا نمی تونم چیزی بگممم خدا به دلت آرامش بده واقعااااا ناراحت شدمممم 😭😭😭😭😭 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا کنه عزیزم آنقدر حالم بده شوهر بدبختم همش میگه چیزی نیست ولی من ی حالیم میگم چیزی نیست چرا تیکه ب ...

عزیزم منم هیسترو کردم نمونه برداشته بودن تازه من شوهرم یادش نبود بهم بگه که برده داده آزمایشگاه،  چند روز بعدش برام پیام اومد که جواب پاتولوژی تون آماده اس، تازه اون موقع فهمیدم😁 جوابشم چیز خاصی نبود یه گزارش راجع به عمل و انجام خراش و نوشته بودن سپتوم داشتم که برش داشتن همین. اصلا نگران نباش ایشالا برای تو هم چیزی نیست این روال کاره.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

تو برگه منم نوشته بود کورتاژروز پانزده پریودم ۱۱بود

عزیز دلم منم اینبار ک مثبت شدم 

روز ۱۲ سیکل ضخامت رحمم ۹نیم بود حتما تا روز ۱۵ همون ۱۱ شدم 

انشالله چیزی نیست فداتشم ، استرس نداشته باش

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه دارم سکته میکنم برام دعا کنیددیروز هیسترو شدمتیکه برداری کردنبرای سرطان رحم اندومترم ضخیم بود

نگار جان اصلا استرس نداشته باش منم مرداد ماه هیسترو شدم برای منم کورتاژ کردن و نمونه فرستادن به آزمایشگاه برای بررسی ،توی عمل هر چیزی از بدن خارج کنن میفرستن پاتولوژی این روند نرمال هست .منم هایپرتروفی بودم به خاطر داروهایی هست که مصرف کردیم 

واییییییییییییی فاطمه 

موهای تنم سیخ شد جمله اولت رو خوندم 

بخدا اشک تو چشمام پر شد

الهی شکر که قلب کوچولوش میتپه الهی شکر که داریش

انشالله تا اخر برات بمونه عشقم سرموقع زایمان کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الا جون😔.نمیدونم چی بگم واقعا.ماتم برد

چی؟؟ مگه قلبش تشکیل نشده؟؟؟

اشتباه فهمیدم ؟؟ 

وای خدا دوباره گریم گرفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه 😭😭😭 بخدا اشکم بند نمیاد ببخشید اول اشتباه فهمیدم الهی دورت بگردم ک چقدر صبوری خیلی ناراحت شدم خیلی!

نمیدونم چی بگم ذهنم قفل شده😭🫂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه من چرا فک کردم این چهارشنبه بود؟😅

🥺🫂

خاله جون حلالم کن خیلی این مدت اذیتت کردم با حرفام 

خیلی ناراحتم مهمونی ام یواشکی دارم گریه میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها ببخشید تک تک جواب محبتتاتونو ندادم گفتم صفحه شلوغ نشه😅

بی نهااااااایت از محبتتی همتون ممنونم. فقط خواااااهش میکنم تو رو خدا خودتونو ناراحت نکنین. مطمئنم برا منم تو این قضیه خیری هست. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🥺🫂خاله جون حلالم کن خیلی این مدت اذیتت کردم با حرفام خیلی ناراحتم مهمونی ام یواشکی دارم گریه میکنم

الهی من قربوووونت برم تو روووووو خدا نکن اینجوری🥺 ب خدا ی علت اینکه نمی‌خواستم اصلااااا بگم تو تاپیک همین بود که خدای نکرده مخصوصا شما بهت فشار بیاد و اذیت بشی. نی نی گلمو اذیت نکن با ناراحتی و گریه هات. اینجوری داغ دل من تازه میشه هااااا‌

میخوای اذیت نشم اشکاتو پاک کن . ی ذره هم بهش فک نکن. وگرنه ی دعای بدی در حق خودم میکنم😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🥺🫂خاله جون حلالم کن خیلی این مدت اذیتت کردم با حرفام خیلی ناراحتم مهمونی ام یواشکی دارم گریه میکنم

کتک لازمیااااا😡 چ حرفی چ اذیتی؟😬 جمع کن خودتو دختر

2810