2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042725 بازدید | 684270 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر بخودت سخت نگیر. راحت دسشویی برو رو فرنگی بشین. چون قرص استرادیول میخوری یا امپول انوکسان میزن ...

فک کنم آب امروز خوب نخوردم که سر درد و حالت تهوع شدید  داشتم 🤦‍♀️

اره قندم ۱۰۰ بود دکتر رفتم گفت چون قندت بالا نبوده خیلی افت قند پیدا کردی

بدن بابدن فرق میکنه منم قندمثه توولی نم نم بدنم ب قرص عادت کردحالم بدنشددیگ خداروشکر. عزیزم غذاتوحتمارعایت کن چون توبارداری قندمیره بالاتو ام ک دارونمیتونی بخوری بایدکنترلش کنی

سلام شبتون خوش ،من دیروز رفتم دکتر اگه قسمت بشه قراره دوشنبه برام انتقال بدن،حالا قراره شنبه prpکنم،کسی بوده انجام داده باشه ،درد داره ؟واینکه چقدر هزینه دادین بابتش؟

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤روز چهلم و هفت و چهل و هشت

به نیت حاجت روایی:

@maral_99

@sofiya73    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi💐

۴۰-آستاره72💐

۴۱-رکسانا۱۴۰۰💐

۴۲-یا منان💐

۴۳-zhiyan74💐

۴۴-سارایییی💐

۴۵-panizpaliz💐

۴۶-sepehr24💐

۴۷- maral_99💐

۴۸-sofiya73💐

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام شبتون خوش ،من دیروز رفتم دکتر اگه قسمت بشه قراره دوشنبه برام انتقال بدن،حالا قراره شنبه prpکنم، ...

سلام گلم خوبین. من قبلا پی آر پی کردم. درد چندانی نداره فقط موقع اسپکلوم میزاره کمی خودتو شل بگیر تا دردت نگیره من مقدار کمی هم موقع تزریق که وارد رحم میشد درحد یه کوچولو درد خیلی کم داشتم اونم در همون لحظه فقط..بود.هزینه اش 2600 بود. چندماه قبل انجام دادم. ضخامت بالا نمی‌رفتم برا انتقال. که من سیکل کنسل کردمو. فعلا دست نگه داشتم. ولی پی آرپی خیلی خوبه ضخامت و بالا میبره و گیرایی رحم برای انتقال جنین هم بهترمیشه. 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤روز چهلم و هفت و چهل و هشتبه نیت حاجت روایی:@maral_99 ...

سلام گلم رفتین سونو؟ 

راستی امروز نی نی سایت برام خراب بود هرکاری میکردم نمیتونستم پیام بدم الان درست شده

خداروشکر ۴۸ روز توفیق شد برا من که نماز استغفار رو به نیت حاجت روایی مون بخونم. از ته دلم دعا میکنم خییییییلی زود شاهد حاجت روایی تک تک تون باشم ان شالله ❤️ 

از فردا ان شاالله یکی دو روز هم به نیت همه دوستام که یه زمانی تو این تاپیک بودن و یا الان دیگه اینجا نیستن یا هستن ولی اسمشون تو لیست ۴۸ نفر نبود و تمام دوستای گلی که خواننده خاموشند و مارو میخونن و همراه مونن، به نیت حاجت روایی همه میخونم ان شالله ❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام شبتون خوش ،من دیروز رفتم دکتر اگه قسمت بشه قراره دوشنبه برام انتقال بدن،حالا قراره شنبه prpکنم، ...

سلام عزیزم. من سر بارداری قبلیم انجام داده بودم. نه سخت نیست. ازت خون میگیرن مثل آزمایش خون، بعد میرن آزمایش گاه و سانتریفیوژ میکنن و پلاکتش رو جدا میکنن، میشه یه مایع زرد رنگ،  بعد اون پلاکت رو داخل رحم تزریق میکنن. تزریقشم مثل همون معاینه و انتقال جنینه، درد نداره.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دوستانی که با ای وی اف باردار شدن. یه راهنمایی بزارید برا کسانیکه بعداز شما انتقال جنین میدن. و ممکن ...

عزیزم برا لک بینی من استراحت کردم بیشتر و زیر پام بالش میذاشتم . دکترمم گفتن که ۲ تا دوفاستون که داشتم رو بکنم ۴ تا و از فرداش ۳ تا. البته ی نکته ای ک هست و من بعداز متوجه شدم این بود که لک بینی دقیقا روز موعد پریودم اتفاق افتاد و من متوجه نبودم.

در مورد غذا و... من معمولی روند عادی زندگی رو انجام دادم. حساسیتی این دفعه رو هیچی نداشتم رو ادویه و... فقط جگر و زرشک و زعفران و... رو نخوردم. ان شاالله برا دوستتون هم همه چی خوب پیش می‌ره 

سلام بچها تا حالا کسی قرص پنتوکسی فیلین و تاکرولیموس تو سیکل انتقال داشته من دکتر ایمنی بهم داد میخو ...

وااااای پنتوکسید فیلین رو من داشتم تو سیکل انتقال. خییییییلی بد بود. حالم رو خیلی بهم می‌ریخت با عرض معذرت ی شب تا صبح استفراغ کردم. از طرفی شدیدااااا روح و روانم رو هم بهم ریخته بود. شدیداً درگیری عصبی با خودم داشتم😅 انگار دو نفر دائم تو ذهنم داشتن دعوا میکردن. جوری بودم ک دلم میخواست یه آرامبخش بهم تزریق کنن ک ی مدت خاموش بشه مغزم و بخوابم. نمی‌دونستمم علتش چیه.

دکتر فقط گفته بود ۳ تا اگه حالت تهوع داشتی روزی دو تا بخور. 

که ب صورت اتفاقی نمی‌دونم چی شد من ی روز قرص رو نخوردم و در کمال تعجب شب دیدم ک من امروز حالم خوب بود🤔😲

دیگه ب دکتر گفتم ک نمیتونم ب هیچ وجه این دارو رو تحمل کنم. ایشونم شکر خدا گف قطع کن. چند روز قبل انتقال قطعش کردم

تاکرولیموس هم داشتم این دفعه ولی اون عوارض خاصی برام نداشت

2810