2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتمابخور مطمئن باش ونتیجه تاثیرمیزاره منم قندم مثه تو گلاب ب روت من یکی دوهفته اول بیرون روی ح ...

چنان افت قند گرفته بودم که رفتم بیمارستان تا ساعت ۲ شب زیر سرم بودم دیگه شوهرم نذاشت بخورم

سلام به همگیخانوما سه روز اول انتقال کلا خوابیده بودید؟ غذا هم دراز کش میخوردید؟ قورمه سبزی بعد از ا ...

سلام گلم.منکه میخوابیدم.واقعا خوابم میومد..ولی بعدنها از بس خوابیدم دیگه خوابم تمیبرد..

غذا همه چیز بخور..ن بابا دراز کشیده چی.نشسته میخوردم

آره فامیل های ما هم خوزستانن، میگن گرمه هنوزمنم خوزستانی ام اصالتا😇

سلام گلم. خوبین. شما غذا چه چیزایی می‌خورید. بعضیا میگن مثلا زرد چوبه اصلا استفاده نکردن. ولی برام سواله آخه هر گوشتی بخوای بخوری هیچ ادویه ای که نزنی حداقل کمی زردچوبه نیازه. بوی ضحم میده. میشه دراین موارد راهنمایی کنید. چی درست میکنید باچی قاطی میکنید. ممنون میشم. 

سلام گلم. خوبین. شما غذا چه چیزایی می‌خورید. بعضیا میگن مثلا زرد چوبه اصلا استفاده نکردن. ولی برام س ...

سلام عزیزم. من که غذاها رو مثل قبل با ادویه معمولی خوردم.

زعفرون و زرشک و... اصلا نخوردم. اما غذاهام معمولی بود مثل قبل. من این بار هیچ رعایت غذایی نکردم. مثلا نشاسته و شیرسویا و... نخوردم. چون امیدی نداشتم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

دوستانی که با ای وی اف باردار شدن. یه راهنمایی بزارید برا کسانیکه بعداز شما انتقال جنین میدن. و ممکنه سال‌های بعد سوال خیلی ازدوستان باشه. اینجا جوابش پیدا کنن. مثلا دوستمون الاء گفتن هفته 8 لک دیدن. خب چه کارایی کردن لک رفع شده. یا چه غذاهایی در طول هفته میخورن و طریقه پختش اگه ممکنه. برامون بزارید. من تو کانال ای دیگه که عضوم خانمی رفته هفته هفتم صدای قلب شنیده ولی دوسه روز بعدش یبوست شدید 

گرفته اجابت مزاج بسیارسختی داشته ازاون به بعد ترشحات خونی داره بنده خدا نگرانه. منم ازشما میپرسم و جوابش رو به ایشون که بشدت نگرانن. منتقل میکنم. سقط مکرر هستن. مارگزیده از ریسمان سیاه وسفید میترسه. کلا استراحت هست ولی میگه انگار دهانه رحمم نرم شده همینجور ترشحات خونی دفع میکنه. راهنمایی کنید دوستان. خیرش به زندگی خودتون برمیگرده ان شاالله

دوستانی که با ای وی اف باردار شدن. یه راهنمایی بزارید برا کسانیکه بعداز شما انتقال جنین میدن. و ممکن ...

سلام ببینید توی ای وی اف خونریزی و لکه بيني طبیعی هست و طبق نظر پزشک با یه سری کم و زیاد کردن دارو و استراحت بيمار خوب میشه توی همین تاپیک خیلی ها گفتن که شرایطشون همین بوده ، خیلی سخته نگرانی و استرس نداشته باشه ولی خوب استرس همه چی رو بدتر میکنه براش بهش بگو سوره حجرات هم بخونه برای حفظ جنین.

دوستان بعداز مثبت شدن انتقال. چه میوه هایی میشه خورد. الان فصل انار. گلابی. نارنگی. لیموشیرین. اینا ...

درباره خوراک بعد از انتقال من خودم بیشتر غذاهای نشاسته دار خوردم و چیزهایی مثل پای مرغ که ژلاتین داره، تقریبا هرشب سوپ میخوردم که ملین باشه. ادویه توی غذاهام نمیزدم، میوه هم بیشتر سعی می‌کردم میوه هایی بخورم که برای یبوست خوب هستن و البته به رو زیاد خوردم هم دمنوش رو هم خودش رو بصورت ابپز،  انار و گلابی عالی هستن، انار برای خونرسانی و گلابی برای یبوست. 

راستی به اون خانم بگید به پخته شده هم برای تقویت رحم خوبه بخوره حتما

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤روز چهلم و پنجمبه نیت حاجت روایی:@panizpaliz ۱- leil ...

ممنونم الا جون 

حاجت دلم اول سلامتی امام زمان و ظهورشون هست و بعد اینکه همسرم یک جا استخدام بشه 

یک جا موقت رفت اون هم حقوقش اینقدر کم بود که فایده نداشت ، اومد بیرون 

ان شاءالله حاجت دل همه ما براورده به خیر بشه.

ان شاءالله نی نی شما و فاطمه جان و بقیه صحیح و سلامت بیاد تو بغلتون .💞💞💞💞💞

🥹🥹🥹چقدر وروجک هامون ارومنمن گاهی زیر حالت تهوع میگیرم ولی خیلی کمه مثلا وقتی تو ماشین میشینم یا و ...

عجله نکن. میرسه زمانی که میگی تو رو خدا دو دقیقه آروم بگیرید من بخوابم. ماه های آخر بارداریم قل اولم از ساعت ۱۱_۱۲ شب تکن ها و لگدهاش شروع میشد. قشنگ میدونست میخوام بخوابم شزوع میکرد😆

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🥹از ته قلبم دعا میکنم هرکی دلش بچه میخواد به زودی زود معجزه خدارو ببینه و مادر شدن رو تجربه کنه نسا ...

فاطمه میام اینجا باز هوس بارداری میکنم😵‍💫. فکر کنم تا زایمانت نباید دیگه بیام اینجا🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
درباره خوراک بعد از انتقال من خودم بیشتر غذاهای نشاسته دار خوردم و چیزهایی مثل پای مرغ که ژلاتین دار ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده. ان شاالله نی نی صحیح وسالم بیاد بغلت😘❤️

2810