2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042842 بازدید | 684276 پست
من الانم شک دارم رو کیفیت تخمک هام شاید همشون یا بی‌کیفیت هستن یا پوچ هست بنظرتون برا کیفیت تخمک چی ...

سلام عزیزم علاوه بر مکمل ها از سه ماه قبل بهتره اصلاح سبک انجام بدی توی اینترنت هست مواردش، ورزش هوازی بکن. زیر شکم رو با روغن سیاهدانه چرب کن و ببند، مواد کنسروی و نگهدارنده رو حذف کن، شب ها تا قبل ۱۱ بخواب و صبح قبل ۸ بیدار شو، صبحانه تا قبل ۹ ناهار تا قبل ۲ و شام تا قبل ۹ بخور،یبوست اصلاااا نداشته باشی، مکمل اوابوست و فرتیل اید هم خیلی کمک کننده اس حتی شاید بدون ای وی اف هم با اینها بتونی انشاءالله باردار بشی،

برای منم دعا کن لطفا

سلام عزیزم علاوه بر مکمل ها از سه ماه قبل بهتره اصلاح سبک انجام بدی توی اینترنت هست مواردش، ورزش هوا ...

مرسی امروز میرم میخرم مکمل تا الان ۴ تا دکتر عوض کردم میگن مشکلی نیست این دکترم گفت دیگه بعد ۵ ماه نشد بیا ای وی اف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم انشالله با دعای شما دوستای گلم ، دو تا بلاست 😍 ۲ تا هم سه روزه شدن گف اینا متوسطه 😍کلن ...

مبارکه عزیزم.

من ۳روزه هم برام گرفت. هرچی خدا بخواد همون میشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اصلا انتقال انجام ندادم دکترم متفورمین با لتروزول داد گفت ۶ ماه اقدام اگه نشد بیا ای وی اف

انشالله طبیعی باردار میشی.....ولی یه ایمونولوژیست هم برو که آزمایشهای ایمنی ،انعقادی برات بنویسه .....شایدم مشکل ایمنی داری که بدن هر دوتاتون سالمه ولی باردار نشدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اصلا انتقال انجام ندادم دکترم متفورمین با لتروزول داد گفت ۶ ماه اقدام اگه نشد بیا ای وی اف

راستی شوهرت تو مرکز ناباروری آزمایش بده ....چون آزمایشگاه معمولی اصلا درست نشون نمیده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کسی میدونه باید چیکار کنم 🥲 خسته شدم از این وضعیت از عید تا الان همش عطسه دارم بینیم کیپه ابریزش بی ...

شوهر منم ب کوچکترین خاک حساسیت داره.ی بادی ب دماغش بخوره عطسه میکنه.صدا عطش هم بلنده و دخترمو از خواب بیدار میکنه.ایقد دعواش میکنم..

دس خودش نیست..

تا غطسه میکنه اب از چشماش و دماغش میاد..

تا میخواد عطسه کنه سریع پتو میذاره رو صورتش یعنی صداشو بگیره😄

وقتی پاییز میشه دیگه دعواهامون رو کولر شروع میشه.چون خودش حساسیت میگیره میگه خاموشش کن..

ایقد دسمال کاغذی پیششه😄

مبارکه عزیزم.من ۳روزه هم برام گرفت. هرچی خدا بخواد همون میشه

خداروشکر خدا حفظش کنه براتون 🌱

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
دورت بگردم مهربونم❤️‍🔥🥰❤️‍🔥آره واقعا خیلی اذیت شدم وروزب روزلاغرترمیشم😢یعنی انقدمریضیه سختیه باه ...

الهی آمین ان شاالله که هیچ کس مریص نباشه الان چطوری بهتر شدی ؟ چه خواب خوبی دیدی😍  ان شاالله که معنیش بدنیا امدن بچه وشیرینی ان باشه و درکنارشم خاموشی کامل روماتیسمت 🥰😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی آمین ان شاالله که هیچ کس مریص نباشه الان چطوری بهتر شدی ؟ چه خواب خوبی دیدی😍 ان شاالله که معن ...

الهی آمین 🙏 خوبی رادیس جونم؟ ممنون ازاحوالپرسیت مهربونم. خداروشکر خیلی بهترم دورت بگردم عزیزدلم چ تعبیر قشنگی کردی🥹🥹🥹4شنبه نوبت دارم صب روماتولوژی عصر دکتراقصی دعاکن برام

کسی میدونه باید چیکار کنم 🥲 خسته شدم از این وضعیت از عید تا الان همش عطسه دارم بینیم کیپه ابریزش بی ...

من در روز ۶یا ۷ تا عطسه دارم و گرنه روزم کامل نمیشه

سینوزیت هم دارم

یه مدت سرت رو گرم نگه دار

مثلا از حمام میای حتما با سشوار خشک کن

یا شب میخوابی کلاه بذار سرت. الان که هوا سرد شده منم بیدار میشم بینیم کیپ

اون مایع سفید رنگ هم منم دارم

میدونم که متخصص گوش و حلق و بینی سینوس ها رو تخلیه میکنه و منتظرم نی نی بیاد و برم دنبالش

الهی آمین 🙏 خوبی رادیس جونم؟ ممنون ازاحوالپرسیت مهربونم. خداروشکر خیلی بهترم دورت بگردم عزیزدلم چ ت ...

مرسی عزیزم منم بد نیستم میگذرونم .خداروشکر که بهتر شدی🤲🥰 .قربونت 🥰🌻🌺 ا به سلامتی ان شاالله که چیزایی خوبی میگن بهت و نتیجه خوشایند باشه خیلی زود تو سیکل انتقال بری 😍🥰🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810