2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042786 بازدید | 684272 پست
ای وای چقدر داری اذیت میشی 😔 آره کرونا زیاد شده و خیلی دوره اش هم طولانیه وهر روزشم با روز قبلی مت ...

دورت بگردم مهربونم❤️‍🔥🥰❤️‍🔥آره واقعا خیلی اذیت شدم وروزب روزلاغرترمیشم😢یعنی انقدمریضیه سختیه باهرکی حرف میزنم میگم توروخدا مراقبت کنین اون دردی ک من کشیدم رودوسندارم احدی بکشه.ب قول تو مابخاطرکورتون دردامون چن برابرمیشه.انشاالله روزی برسه ک هیچ کس مریص نشه سلامتی بهترین نعمته.2شنبه حالم خیلی بدبود خواب دیدم یکی ازحضرت محمداللهم صل علی محمد وآل محمدبرام حدیثی میگه ولی نشانه هاروپیدانکردم یعنی منظورشومتوجه نشدم.اون شخص ک داشت توخاب حرف می‌زد حرفاش همون حدیث روی کاغذنوشته شده جلوی من بودمیگف رسول اکرم ب خانم فاطمه گف هروق دچاربیماری شدی حلاوت بخوربهبودی پیدامیکنی منم گفتم بخورم خوب میشم گفت آره گفتم حتی روماتیسمم خوب میشه گف آره. حلاوت کلمه عربیه ب معنی شهدوشیرینی. حالامن نمیدونم منظورشون ازحلاوت چ نوع شیرینی ودرمانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز چهلم و  سوم 

به نیت حاجت روایی:

@zhiyan74    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi💐

۴۰-آستاره72💐

۴۱-رکسانا۱۴۰۰💐

۴۲-یا منان💐

۴۳-zhiyan74💐

۴۴-سارایییی

۴۵-panizpaliz

۴۶-sepehr24

۴۷- maral_99

۴۸-sofiya73

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم مهربونم❤️‍🔥🥰❤️‍🔥آره واقعا خیلی اذیت شدم وروزب روزلاغرترمیشم😢یعنی انقدمریضیه سختیه باه ...

ااااای جااااانم چ خواب خوبی 😍😍ان شالله روزهای پیش رو پر از حلاوت و خیر و برکت باشه 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم مهربونم❤️‍🔥🥰❤️‍🔥آره واقعا خیلی اذیت شدم وروزب روزلاغرترمیشم😢یعنی انقدمریضیه سختیه باه ...

عزیزم انشاالله که خوابت خیر هست

از کارشناس طب اسلامی بپرس که منظور از این حلاوت چیه

🥹🫂🫀امشب شدم ۵ هفته یک روز 🥹 بچم شد اندازه دونه اناربنظرتون هفته ی بعد برم سنو قلبش دیده میشه؟انق ...

بستگی به میزان بتا داره

صبرکن دیرتر برو که دیگه خیالت راحت بشه.

ممنون عزیزم استفاده میکنم 

قربونت برم‌بهتری الان؟ خیلی مراقب خودت باش دختر

خدا نکنه عزیزم اینطوری نگو 

بله بهترم ....خوب شدن دیگه♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

عزیزم حالا که این خواب دیدی .....حتما نشانه هاش هم پشت سرش میاد و خودت میفهمی منظور از این کلمه چیه .....انشالله که خیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نساجون یکی ازدکترایی ک پیشش ویزیت شدم گف سرم میخای چیکار میخای خودتو بکشی خطرناکه گفتم خیلیا زدن چیز ...

منم شنیدم خیلی بده حتی کسانی که میزنندبندناف جنین رونمی تونندذخبره کنند

قشنگم میشه منم دعا کنید دیگه چشم امیدم فقط و فقط به لطف خداست که طبیعی باردار شم🥺🥺🥺

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم ♥️ 😘 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره بابا فکر میکنی تموم میشه؟!!!یه سری لباسای بچه ها رو گذاشتم ببخشم، مادر همسرم گفت نگهشون دار برای ...

الهی بگردم 😍😅 مواظب خودتون باشید ✨🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من میخام عزیزم امانمیدونم چطوره؟؟

عزیز دلم شبی که نوبت شما باشه منو مهتاب جون به نیت حاجتروایی شما دعای توسل میخونیم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810