2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042846 بازدید | 684276 پست
دوراز جونت عزیزماز هرجااصلا تو نت جستجو کن ببین همچین روایتی هست.چون اینسری خواب دیدم که یکی از ائمه ...

ممنون ازراهنماییت عزیزدلم آره پیگیرم چون اکثرخابای من تعبیردارن. ان‌شاءالله حضرت محمداللهم صل علی محمد وآل شفاعت کرده باشن

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید حالم خوب نیست، ۴ روز پیش تو ابن سینا پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک ازم کشیدن،همسرم هم اوکیه ازمایشااش،الان زنگ زدم واحد جنین شناسی،گفتن هیچکدوم رشد نکردن ینی جنینی تشکیل نشده، تا فردا صبر کن ،بنظرتون تا الان رشد نکرده، رشد می‌کنه تا فردا ؟تو سونوهامم دکتر می‌گفت عالیه فولیکولات همشون سایز ۱۸ و ۱۷ اینا بودن تو آخرین سونو

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید حالم خوب نیست، ۴ روز پیش تو ابن سینا پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک ازم کشیدن ...

یه بارم به یکی از کاربرای اینجا همینو گفته بودن ،بعدش رشد کرده بود ....انشالله که برای توام اینجوری میشه....اگه گفته تا فردا صبر کن حتما قراره یه اتفاقاتی بیافته وگرنه می‌گفت تشکیل نشده دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانما یسوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنینقبل انتقال که بعد پریود باید برای سونو رفت دارو و آم ...

سلام عزیزم دارو آره ولی آمپول اون اولا نداره معمولا. نزدیکی‌های انتقال آمپول پروژسترون میدن که آره هر روز سر وقت باید تزریق بشه. احتمالا آمپول انوکساپارین هم بدن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم دارو آره ولی آمپول اون اولا نداره معمولا. نزدیکی‌های انتقال آمپول پروژسترون میدن که آره ه ...

مرسی عزیزم

یه جشن داریم که تاریخ دقیقش معلوم نیست🤦‍♀️ اصلا نمیدونم برم برای انتقال یا نه. هم دوست دارم جشن برم هم واقعا دیگه نمیتونم انتظار بکشم🥲

یه بارم به یکی از کاربرای اینجا همینو گفته بودن ،بعدش رشد کرده بود ....انشالله که برای توام اینجوری ...

ممنون جواب دادی، الان با دکتر جنین شناس حرف زدم،گف خیلی عجیبه با وجود ۲۰ تا تخمک جنین ها کیفیت پایینن، گف جنینا بیشتر گرید سی و بی هستن، دو تا دکتر هم کار تزریق و انجام داده😕گف تا فردا صبر کن ممکنه رشدکنن گف احتمالش هست گف احتمالش ضعیفه ولی میشه ،ولی اگه نشد هم کیفیت اسپرم و هم کیفیت تخمک باید بررسی بشه و کلی مراحل

پانکچر و زحماتم هدر رفت حس میکنم 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید حالم خوب نیست، ۴ روز پیش تو ابن سینا پانکچر شدم ۲۰ تا تخمک ازم کشیدن ...

ای وای

احتمالا تخمک ها تعدادیش پوچ بوده که طبیعیه چون داروها هورمونیه تعداد بالا تخمک آزاد میشه ولی الزاما همه شون مایع فولیکولی ندارن. من خودم آخرین پانکچر ۱۱ تا داشتم گفتن ۸تاش مناسبه، ازین ۸ تا فقط ۵ تا جنین شد، در نهایت هم که کلا نگرفت هیچ کدوم...

ببین تبحر جنین شناسم مهمه واقعا تو فرایند تزریق اسپرم،  تخمک آسیب نبینه 

همسرت نمونه رو تو مرکز داد یا رفت خونه؟ تونسته درست تخلیه کنه مخصوصا چند قطره اولش خیلی مهمه.

بهشون زنگ بزن بگو برام لیزر هچینگ کنید کمک می کنه شوک وارد می کنه به سلول تخم که رشد کنه به اندازه.

خیلی مسیر سختیه عزیزم ان شاالله چندتاشون لااقل برات بمونه. حتما هایپرم شدی با بیست تا تخمک.😕

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ای وایاحتمالا تخمک ها تعدادیش پوچ بوده که طبیعیه چون داروها هورمونیه تعداد بالا تخمک آزاد میشه ولی ا ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی،عارع تبحر دکتر مهمه بخاطر همون گف دو تا دکتر تزریق انجام دادن ،نه همسرم همونجا نمونه داد خودش ک گف خوب بود،عزیزم من نمی‌دونم لیزر هچینگ چی هست ولی باید خودم بگم خودشون انجام نمیدن ینی ؟ چون دکتر گف ما هر کاری لازم باش انجام میدیم اینجوری نیس ک سریع اوت کنیم

مرسی عزیزمیه جشن داریم که تاریخ دقیقش معلوم نیست🤦‍♀️ اصلا نمیدونم برم برای انتقال یا نه. هم دوست دا ...

میفهممت. منم تو شرایط مشابه بودم دوبار هم سر این مسأله جشن کسی رو از دست دادم ک خیلی برام عزیز بود و دوست داشتم باشم تو مراسمش. ولی خب با وجود همه اینا ب نظرم وضعیت خودمون و زمان و شرایط و...‌ خیلی مهم تره. 

شمام بسنجید ببینید با توجه ب شرایط چی بهتره. ان شالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون جواب دادی، الان با دکتر جنین شناس حرف زدم،گف خیلی عجیبه با وجود ۲۰ تا تخمک جنین ها کیفیت پایین ...

چند تاش جنین شدن عزیزم؟

میفهمم واقعا سخته این همه تلاش و دارو و هزینه جسمی و روحی و... ولی از بابت گرید جنین ها نگران نباش. من مثال نقض عینی هستم. همه جنین هام گرید  a بوده همیشه ولی منفی میشدم ی بارم ک مثبت شد سقط شد، ی بارم ک از فریز در نیومدن. الآنم این آخرین جنین هام رشد سلولی شون کم تر بود. همیشه سه روزه و ۸یا ۶ سلولی بودن. ولی اینا ۴ سلولی بودن ینی  نگران بودم ک از فریز در نمیان. ولی با این همه در اومدن و مثبت هم شد شکر خدا. می‌خوام بگم این گرید و... فقط درجه بندی هست برا دکتر و جنین شناس ک راحتتر تصمیم بگیرن و... وگرنه اینکه بگیره یا نه اصلا ب اینا ربط ندارد. 

حتی یادمه یکی از دوستان جنینش گرید سی بود و یه دونه. انتقال داد تو رحم تقسیم سلولی شده بود و دوقلو باردار شد.

توکل ب خدا

چند تاش جنین شدن عزیزم؟میفهمم واقعا سخته این همه تلاش و دارو و هزینه جسمی و روحی و... ولی از بابت گر ...

نمیدونم فقط گف بیشتر تخمکات جنین سی شدن ک کیفیتشون پایینه عجبیه ک اصن حتی ی دونه با کیفیت نیس،مسیر سختیه واقعا ۷ سال هر کاری و راهی رفتیم طبیعی بشه، لاین آخرو گذاشتیم میکرو، اینم ک این شد خیلی ناراحت شدم،عاره عزیزم من همیشه خواننده خاموش بودم میشناسم تا حدودی شمارو و چقد خوشحال شدم مثبت شدین خدا حفظ کنه برات نی نی تو و بهترین ها براتون اتفاق بیفته ،دعا کنید برام ک منم بی نصیب از معجزه خدا نمونم 

2810