2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042884 بازدید | 684276 پست
آره واقعا باید مراقب باشم اما نمیشه که ....کلا زندگیمون خلاصه شده تو اینکه همه کارامونو با ای وی اف ...

آره کاملا درکت میکنم ان شااله خیلی زود سری اول نتیجه میگیری وراحت میشی از هر چی دارو ودرمانه 🤲🤲🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤

۱۶

۱۸

۱۹

۲۲

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوندم پدرتون کسالت داشتن الان بهترن ان شاالله

سلام عزیز دلم خوبی

من از قدیم فقط اسم بچه ها یادم مونده شما رو هم همینطور

فدات بد نیست عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی ک آنقدر مهربونید جویا میشید ممنونم ازتون🫂🫂🫂🫂🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻دلگرمی شما برام ی دنیا ارزش داره

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فیبروم داشتم ،هم اینکه همیشه ضخامتم کم بود دیگه دکتر گفت باید هیسترو بشی .....نمی‌دونم دیگه هیسترو ش ...

تاثیر می‌ذاره من برای چهارمین بار میخام هیسترو شم دوبارش رو پولیپ داشتم خونریزی برای فیبرومه نگران نباش اصلا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستای گلمکسی اینجاشو منو یادش میاد؟

سلام عزیزم نام کاربری تون خیلی برام آشناست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چیز سنگین برداشتم .....هم اینکه کف آشپزخونه رو میشستم خیلی تو آب موندم نمی‌دونم کدومش ضرر کرد که خیل ...

قربونت برم‌بهتری الان؟ خیلی مراقب خودت باش دختر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان نمیدونم تگم کرده بودی تشکر کردم ازتون یا نه ،خیلی ممنونم عزیزم بابت دعاهاتون ان شاالله ثواب ...

قربوووونت برم عزیز دلم تشکر لازم نیس😅 وظیفمونه برا هم دعا کنیم😘😘😘❤️❤️ بی نهاااایت برا دعاهای قشنگت ممنونم😍😘😘

سلام عزیز دلم خوبیمن از قدیم فقط اسم بچه ها یادم مونده شما رو هم همینطورفدات بد نیست عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏 ...

کوچکترین کاریه که ازدستمون برمیاد 🥰🌻خداروشکر که بهترهستن . خواهش میکنم لطف دارین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربوووونت برم عزیز دلم تشکر لازم نیس😅 وظیفمونه برا هم دعا کنیم😘😘😘❤️❤️ بی نهاااایت برا دعاهای قشن ...

😍🌺🥰

سلام عزیزم من تو رو یادمه تخمک اهدایی گرفته بودی سنت کم بود یادمه انتقالت مثبت شده بود الان احتمالا ...

اره قشنگم درسته

بله گل پسرم الان ۲ سالشه

انشالله قسمت همگیتون بشه

شما چیکار کردی در چه مرحله ای؟

البته من بچه هام دوقلو بودن

هر دو پسر

ده روز بعد از به دنیا اومدن یکی از بچه ها فوت کردن 

زود دنیا اومده بودن ۳۴ هفته

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اره قشنگم درستهبله گل پسرم الان ۲ سالشهانشالله قسمت همگیتون بشهشما چیکار کردی در چه مرحله ای؟البته م ...

الهیییی عزیزم چقدر اذیت شدین🥺 خدا گل پسرتون حفظ کنه و خوشبختی شو ببینی😍

اره قشنگم درستهبله گل پسرم الان ۲ سالشهانشالله قسمت همگیتون بشهشما چیکار کردی در چه مرحله ای؟البته م ...

ای جون دلم خداحفظش کنه.خداروشکر ک یکیش برات موند خوشگلم خیلی خوشحال شدم برات.والا من یکی دوسال پیش تخمک گرفتم دیگه جرات انتقال نداشتم تا امسال انتقال دادم بازم نشد منتظرم پری بشم برم توسیکل انتقال .

2810