2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
امضاتونو خوندم کاش منم یه نشونه میدیدم یکم امیدوار میشدم...

انشالله ک ب زودی معجزه به هر شکلی که باش براتون اتفاق بیفته و ب زودی زود مامان بشین عزیزم

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
نمیدونم فقط گف بیشتر تخمکات جنین سی شدن ک کیفیتشون پایینه عجبیه ک اصن حتی ی دونه با کیفیت نیس،مسیر س ...

قربوووونت برم. خییییلی میفهممت. واقعا سخته. ان شاالله با اولین انتقالت مثبت بشی و خیالت راحت بشه دیگه ان شاالله ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربوووونت برم. خییییلی میفهممت. واقعا سخته. ان شاالله با اولین انتقالت مثبت بشی و خیالت راحت بشه دیگ ...

مرسی عزیزم خیلی امیدوارم کردی انشالله خیرشو ببینی،بنظرت به مرحله انتقال میرسن؟ دکتر یجوری گف باید بررسی بشه ک شوهرت باید ای وی اف تست بشه و خودتم ک دوباره پانکچر 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی،عارع تبحر دکتر مهمه بخاطر همون گف دو تا دکتر تزریق انجام دادن ،نه همسرم همون ...

حالا ازشون بپرس که مطمئن بشی انجام دادن یا نه.  این کار معمولا برای بلاست کردن جنینه. شاید کمک کنه به تقسیم سلولی جنین هات. Laser hatching

ان شاالله درست میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

حالا ازشون بپرس که مطمئن بشی انجام دادن یا نه. این کار معمولا برای بلاست کردن جنینه. شاید کمک کنه ب ...

باش عزیزم ممنون بابت راهنماییت 

اسپرم اهدایی؟ وای دکتر برا منم این ماه ای یو ای گفته بیا ولی خیلی مردد بودمشما کجا انجام دادی؟ تروخد ...

عزیزم من اصفهان پیش دکتر عنایت الله ایزدی انجام دادم 

شما ساکن کجا هستید ؟ من از تهران رفتم اصفهان چون تهران پیدا نکردم ک اهدایی انجام بدن

بله اسپرم اهدایی گرفتم با بار دوم مثبت شدم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون جواب دادی، الان با دکتر جنین شناس حرف زدم،گف خیلی عجیبه با وجود ۲۰ تا تخمک جنین ها کیفیت پایین ...

انشالله که هدر نمیره ....هنوز که فردا نشده ....نگران نباش گرید هم که میگن به خاطر واضح دیده شدن تقسیم سلولهای جنین هست یعنی گرید جنین به ظاهر جنین میگن ربطی به کیفیت واقعی جنین نداره .....خیلیا با جنین گرید c باردار میشن .....امیدت به خدا باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤روز چهلم و چهارم

به نیت حاجت روایی:

@سارایییی    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi💐

۴۰-آستاره72💐

۴۱-رکسانا۱۴۰۰💐

۴۲-یا منان💐

۴۳-zhiyan74💐

۴۴-سارایییی💐

۴۵-panizpaliz

۴۶-sepehr24

۴۷- maral_99

۴۸-sofiya73

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم خیلی امیدوارم کردی انشالله خیرشو ببینی،بنظرت به مرحله انتقال میرسن؟ دکتر یجوری گف باید بر ...

ان شاالله عزیزم. توکان ب خدا باشه. ان شالله که پر از خیر و برکت باشه. و دیگه نیازی ب پانکچر دوباره نباشه.

من چرا هیچ علائمی از بارداری رو ندارم🥲

قربوووونت برم مامان خانوم گل. نگران نباش منم اصلا علائمی ندارم. فقط گاهی سر نماز یا ی ذره که راه میرم تنگی نفس میگیرم همین. 

هرجابری هزینه هابالاس. دکتر فشارکی حرف آخر واول میزنه. خیلی باتجربه اس. اون موقع که من میرفتم پیشش ت ...

همین مرکزسلامتو گفتم اسمش پویش شده فعلاکه هزینه هاش ازمیلادبالاترشده

قربوووونت برم مامان خانوم گل. نگران نباش منم اصلا علائمی ندارم. فقط گاهی سر نماز یا ی ذره که راه میر ...

🥹🥹🥹

چقدر وروجک هامون ارومن

من گاهی زیر حالت تهوع میگیرم ولی خیلی کمه مثلا وقتی تو ماشین میشینم یا وقتی غذا میخورم سر دلم میمونه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810