2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست

عذر میخوام تک تک جواب محبتتاتون رو ندادم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جوابمو ندادین🥹🥹🥹🥹

عزیزم احتمال زیاد لکه لانه گزینی جنین هست نگران نباش .بیشتر بچه ها که مثبت شدن همین روزا لک دیدن .کدوم مرکز انتقال دادین؟باز هم زنگ بزن مرکزت بگو اینجوری شدی شاید داروهات کم و زیاد کنن.اما به نظرم اگه فقط در حد یه لک بوده و تموم شده نیاز نیست

بچه ها من دیروز ناگت مرغ خوردم .....نمی‌دونم به خاطر ادویه اش بود یا اینکه چون سویا داشت اینجوری شد ....به شدت حساسیت کردم ....بدنم به شدت میخاره و قرمز شده و انگار تاولای بزرگ زده ....حتی گوشام باد کرده و قرمز شده ...چیکار کنم خوب میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

سلام عزيزم خداروصد هزار مرتبه شكر، خيلي خيلي خيلي صبوري كردي واقعا هميشه پيش خودم ميگفتم ايشالله نتيجه صبوري رو ببينه🙏❤️❤️❤️

خداروشكر

ايشالله ١٢٠ سال سالم بزنه قلبش

قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

ای جاااانم منتظر بودم بیای بگی عزیزم 

مبارکت باشه جوجت ، خداوند نگهدار جفتتون🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸💐💐💐💐💐چ خبرای خوبی چ حسای خوبی🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون قشنگم ♥️ انشالله قسمت و روزی دوستانی ک نینی میخوان 🥹سعید رفت جوابو گرفت از اونجایی که بلد نیس ...

سلام عزيزم خداروصد هزار مرتبه شكر ايشالله ، فاطمه جون عزيزم خيلي صبوري كردي و يختي كشيدي، ايشالله فرزندي سالم و صالح بشه برات 🙏❤️❤️❤️

الهی عزیز دلمممم 😍😍 خدا رو هزارمرتبه شکرخیلی خیلی خوشحالم برات ان شاالله که قلبش ۱۲۰ سال برات بتپه 🥰🥰🥰 ان شاالله بدون دردسر بقیه ماهها رو بگدزونی و صحیح و سلامت بغلش کنی 🥰🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من دیروز ناگت مرغ خوردم .....نمی‌دونم به خاطر ادویه اش بود یا اینکه چون سویا داشت اینجوری شد ...

عزیزم حتما برو دکتر بهت آمپولی چیزی بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مبارکه عزیزم.

چقدر خوشحالم برات🥲🥲🥲

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع ...

چقدر خوشحال شدم اینو خوندم ان شاالله دیگه کلا اثرش از بین بره و به سلامتی بری برای انتقال 🥰😍

سلام عزیزم دوستتون بتاش بالارف بسلامتی؟یاخونریزی داشت؟ عزیزدکترخیراندیش میگن 1تا3عددخرمادربارداری با ...

سلام گلم. گوشیش که گذاشته کنار. شوهرش ازهمون اول وسواسی بود نزاشت گوشی همراش باشه چون میگفتن دکتر پزشکی قانونی قبل از انتقالش بهش گفته اگه گوشی دستت باشه سقط میشه. اینام باور کردن. نمیدونم والا چقدر صحت داره. چند مرتبه با گوشی منزلشون تماس گرفتم صحبت کردیم. لابد شوهرش همونم قدغن کرده آخه تا بعداز بتای دوم باهاش حرف زدم. ولی آزمایش سومش رو که داد. هرچی تماس گرفتم جواب ندادن انگار کلا پریزو کشیدن که باکسی حرف نزنه. خبر ندارم خودمم نگرانشم. 

2810