2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
عزیزم ان شالله همه چی خوووب پیش می‌ره . بی خبر مون نذار.من نه هنوز. زنگ زدم قرار شد غروب ببعد برم‌ . ...

قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع نبودالحمدلله 😭🥹ولی میترسم بازتوسیکل برم تشکیل بشه نکنه بدنم ب داروهای هورمونی ریاکشن نشون میده دکترحقگوگف اگ تشکیل بشه بازبایدهیستروبشی شایدسرویکست مسدوده. اگ مسدودبود الان چرامایع نیس فقط میخان پول عمل دربیادبراشون البته خدامنوببخشه شایدم من سردرنمیارم شک میکنم ب علمش ن . ولی بامنطق من جوردرنمبادمسدودبود الانم بابدمایع دیده می‌شد درسته؟ ب نظرت ربطی ب سرویکس داره؟ دعاکنین خوشحالیم ماندگارباشه بازمایع لعنتی نبینم عمل مجددنشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع ...

الحمدلله

ان شا الله به زودی گزارش سونو قلب نی نی رو بدی😛🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم ان شالله همه چی خوووب پیش می‌ره . بی خبر مون نذار.من نه هنوز. زنگ زدم قرار شد غروب ببعد برم‌ . ...

قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع نبودالحمدلله 😭🥹ولی میترسم بازتوسیکل برم تشکیل بشه نکنه بدنم ب داروهای هورمونی ریاکشن نشون میده دکترحقگوگف اگ تشکیل بشه بازبایدهیستروبشی شایدسرویکست مسدوده. اگ مسدودبود الان چرامایع نیس فقط میخان پول عمل دربیادبراشون البته خدامنوببخشه شایدم من سردرنمیارم شک میکنم ب علمش ن . ولی بامنطق من جوردرنمبادمسدودبود الانم بابدمایع دیده می‌شد درسته؟ ب نظرت ربطی ب سرویکس داره؟ دعاکنین خوشحالیم ماندگارباشه بازمایع لعنتی نبینم عمل مجددنشم

عزیزم من قاسمیو فقط وقتی آزمایشو نوشت در حد چند لحظه دیدم، بعد که جوابو بردم، منشی نشونش داد من دیگه ...

آتی باعباسی برو مثبت میشی انشاءالله عباسی نمیدونم ب همه هیدروکسی کلروکین میده یابعضیا این دارو خوبه فک کنم منم ک روماتیسم دارم میخورم 

آره برای نقشینه نامه نوشت که باید دارو ایمنی بگیرم من، بعد که بردم مطبش اصلا نگاشون نکرد حتی داروهام ...

نساجون یکی ازدکترایی ک پیشش ویزیت شدم گف سرم میخای چیکار میخای خودتو بکشی خطرناکه گفتم خیلیا زدن چیزیشون نشده خداروشکر گف دلیل نمیشه منم گیج شدم باحرفش😵‍💫واقعاچی درسته چی غلطه🥴

قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع ...

خداروشکر❤️ان شالله که دیگه پیش نمیاد

دیدین گفتم همونطور که خودش بی دلیل ایجاد شده خودشم از بین میره ان شالله🍀

قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

الهی شکر😍😍😍ان شالله قلب قشنگش صد و بیست سال بتپه🥰🥰

میشه برای منم دعا کنین؟  امروز روز دهم انتقالمه خیلی استرس دارم.

شما چندتا انتقال با تهرانی انجام دادین؟ چه کارهایی براتون انجام داده؟ حالا که انقدر سرش شلوغه نوبت د ...

آتی جان باعباسی برو این ی جنینو انشاالله بحق وحرمت کربلایی ک رفتی نتیجه میگیری وراحت میشی منم شنیدم خیلی پولکیه وخیلی دارومیده وخیلی مثبتیاش زیاده من حس میکنم باهاش پیش بری مثبت بشی بازخودت بهترمیدونی چیکارکنی عزیزدل

2810