2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
انشالله ک با همین یه جنین نتیجه بگیری و باردار شی 🙏🙏من تازه شاکریان ازمایش و فقط دید ویزیت گرفت ز ...

عزیزم اگر شاکریان بهت دارو نداده حتما مشکل خاصی نداشتی! 

به من بر اساس آزمایشم کلی دارو داد گفت اینا رو بخور طبیعی اقدام کن که نشد.  و من برای جنینای آخرم رفتم پیشش گفتم سرم بنویس آزمایشو دید نوشت حتی تاکیید کرد که اگه سرم پیدا نکردم به هر دلیلی نبود بازم برم پیشش تا یک فکر دیگه بکنه برام!

من فاکتور ig4G مشکل داشتم و بهم گفت ایمنی ات مختله

بماند که با سرمم منفی شدم 

کلا هیچی روی من جواب نداد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم اگر شاکریان بهت دارو نداده حتما مشکل خاصی نداشتی! به من بر اساس آزمایشم کلی دارو داد گفت اینا ...

اخه گلم اصلا بهم حرفی نزد فقط تو نامه ک برا دکتر داد دیدم نوشته بعد بارداری باید دارو مصرف کنم حتی اصلا درست جوابمو نداد بدونم قبل انتقال بایدبرم یا نه اما برا بچها دیدم تو نامه قبل انتقال نوشته بود براشون سرم میخان برا من هیچی نداد حتی همون مشکل ایمنی خفیف رو هم ب خودم نگفت همش ساکت بود تو نامه خوندم نوشته بود عزیز برا شما تو نامه دکتر سرم و نوشته بود؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیای پیش تهرانی؟ مطبش خیلی شلوغه تا ۴صب هست اما لیزر رحم داره پی ار پی مطب انجام میده خراش هم بخای ...

نمیدونم عزیزم، بهش فکر نکرده بودم، خودمم شناختی از عباسی ندارم جز اینکه پیشش خراش انجام دادم، همون روز مطبش متوجه شدم که چقدر پولکیه، تفاوتش با مطب نقشینه زمین تا آسمون بود از این لحاظ، تهرانی چطوریه عزیزم؟ راحت پذیرش میکنه؟ اگه بخواد من تموم آزمایشهامو تکرار کنم واقعا حوصله ندارم، اگه فقط قبول کنه که انتقال بده اوکیه 

اخه گلم اصلا بهم حرفی نزد فقط تو نامه ک برا دکتر داد دیدم نوشته بعد بارداری باید دارو مصرف کنم حتی ا ...

آره برای نقشینه نامه نوشت که باید دارو ایمنی بگیرم من، بعد که بردم مطبش اصلا نگاشون نکرد حتی داروهامو بردم که ببینه دستیارش گفت نشون نده عصبی میشه! 😐 پرسیدم خوب من چی کار کنم اینا رو استفاده کنم یا نه گفت برو از اون که برات نوشته بپرس! بعدا از دکتر تو بیمارستان موقع انتقال پرسیدم گفت پردنیزولون و آنوکسا برای ایمنی انعقادی می دیم و چیز دیگه ایی نیاز نیست.

دیگه من دیدم انتقالام منفی میشه باز رفتم پیشش گفتم با دارو نشدم قرصشم تاکرولیموس و چندتا دیگه بود خاطرم نیست گفت پس باید سرم بزنی ، ولی خب چون دوتا دکتر داشتم یه کم ناهماهنگی پیش اومد انتقالم بر اساس ضخامت زودتر افتاد و ناچارا ۴ روز قبل انتقال سرم زدم که منفی شد. رفتم مطبش چند ماه بعد گفت باید ۱ هفته تا ده روز قبل انتقال بزنی دیر زدی.

می خواستم بهم دارو بده برای iui که کلا منصرف شدم. یادمه نقشینه می گفت ایمنی تونو دست کاری نکنید نتیجه عکس داره فقط کیفیت جنین مهمه. راستش ترسیدم به جز ناباروری دچار مشکلات دیگه بشم. کلا منصرف شدم دارو ایمنی بخورم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نمیای پیش تهرانی؟ مطبش خیلی شلوغه تا ۴صب هست اما لیزر رحم داره پی ار پی مطب انجام میده خراش هم بخای ...

شما چندتا انتقال با تهرانی انجام دادین؟ چه کارهایی براتون انجام داده؟ حالا که انقدر سرش شلوغه نوبت دهیش چطوریه؟! کاش دیگه نجات پیدا میکردیم از دست این دکترا

آره برای نقشینه نامه نوشت که باید دارو ایمنی بگیرم من، بعد که بردم مطبش اصلا نگاشون نکرد حتی داروهام ...

اون پاراگراف آخرت جدید بودا  نگفته بودی، وای نسا نمیدونم چیکار کنمممم

نمیدونم عزیزم، بهش فکر نکرده بودم، خودمم شناختی از عباسی ندارم جز اینکه پیشش خراش انجام دادم، همون ر ...

روز دوم پریود باید بری مطب روزا زوج هست سر ساعت ۳اگه اصفهانی از صب برو پشت در اسم بنویس ک نوبتت شه برا انتقال ازمایش خاصی نمیخاد من تخمک کشی و انتقال اول بهشتی بودم انتقال دوم رفتم مطب ازمایش نخاست اما خب بکم صبر ایوب میخاد نشستن تو مطبش یه موقع تا نصف شب اونجایی اما اگه صب پشت در اسم نوشته باشی زود تر میشه ب منشی هم باید بگی روز دوم پریودمه تا نوبت بده 

اون پاراگراف آخرت جدید بودا نگفته بودی، وای نسا نمیدونم چیکار کنمممم

🤣🤣 آره خب نقشینه مخالف صد در صد سرم و داروعه دیگه.

سِرم مشکلی نداره، من خیلی درموردش تحقیق کردم،همه جای دنیا الان برای شکست مکرر لانه گزینی تجویز می کنن، من فکر کردم برای iui هم میشه گرفت رفتم پیش شاکریان گفت نه اون برای ivf جواب میده

میخواست داروهای سنگینی بده از اینا که بیمارای روماتیسمی و رد پیوندی می خورن. منم ترسیدم. گفتم بهت که همین پردنیزولون چقدر عوارض برام داشت‌. 

آره برای نقشینه نامه نوشت که باید دارو ایمنی بگیرم من، بعد که بردم مطبش اصلا نگاشون نکرد حتی داروهام ...

اره منم شنیدم نقشینه ایمنی قبول نداره تهرانی هم زیاد قبول نداره میفرسته اما میگه من قبول ندارم اگه خودت میخای برو همونو بگو خاهر تازه بریم ایمنی ک مثبت شیم تازه درد جدیدم پیدا کنیم 

شما چندتا انتقال با تهرانی انجام دادین؟ چه کارهایی براتون انجام داده؟ حالا که انقدر سرش شلوغه نوبت د ...

من دوتا اولی مثبت شدم زایمان زود رس شدم چون برا ناباروری خوبه اما برا بارداری نه ☹️انتقال دوم منفی الان برا انتقال سوم میخام برم زوری برات هر کاری انجام نمیده خودت ازش بخای برات پی ار پی کنه یا لیزر انجام میده اما خب خیلی ها رو دیدم باهاش جواب گرفتن 

اره منم شنیدم نقشینه ایمنی قبول نداره تهرانی هم زیاد قبول نداره میفرسته اما میگه من قبول ندارم اگه خ ...

دقیقا عزیزم مخصوصا این که انتقال اولم رو بدون هیچ داروی ایمنی حتی آسپیرین ساده، مثبت شده بودم ولی خب از دستش دادم.

دقیقا عزیزم مخصوصا این که انتقال اولم رو بدون هیچ داروی ایمنی حتی آسپیرین ساده، مثبت شده بودم ولی خب ...

متاسفم منم انتقال اولم مثبت شدم  زایمان زود رس شدم برا همین سر انتقال دوم هیچ کاری نکردم خیلی مطمعن بودم مثبت میشم حالا این انتقال میخام بکم برام پی ارپی کنه امید ب خدا کاش مثبت بشع 

متاسفم منم انتقال اولم مثبت شدم زایمان زود رس شدم برا همین سر انتقال دوم هیچ کاری نکردم خیلی مطمعن ...

الهی بگردم یادمه همه مون ناراحت شدیم ایشالا جاش به زودي برات پر بشه خوب کردی فاصله انداختی تا بدنت به شرایط عادی برگرده.  

2810