2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042926 بازدید | 684276 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

فاطمه جونم خیلی مبارکه

چشممون روشن🤩🤩🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره دوسال پیش رفت ولی زیاد تغیری نکرد مورفولوژیش از ۲شد ۴بازم گفت دارو استفاده کنه طبیعی باردار میشی ...

خوب سیگار واقعا خوب نیست، گرما هم که نابود می کنه اسپرما رو لباس تنگ و... همه موثرن. ولی به نظرم واقعا این همه ناباروری زیاد شده از آلودگی،تغذیه بد و استرس های روزمره که توی این کشور داریم هم می تونه باشه.. من پدرم سیگاری  شدید در حد روزی یک پاکت ولی مادرم می گه هر ۴ تامون رو با ۱ اقدام باردار شده، از هر دو جنس هم هستیم ماشالا خوشگل خوش تیپ 🤣🤣 نمی دونم خواهر واقعا امان از وقتی که خدا نخواد بده... هر کار کنی نمیشه... چی بگم... درسته نوبتای صالحی  دیر به دیره اما داروهای تقویت اسپرم هم کلا آزادن فرقی نداره دکتر بنویسه یا آزاد بخری. فقط مطمئن شو واریکوسل نداره، هم سونو خوابیده باید بده هم ايستاده،  الان بلومکس جدیده همسر من اونو یه دوره ۳ماهه خورد مورفو و حرکت بهتر شد ولی چه فایده که نتیجه نداد. ولی تهش، ما که تا آخر خط که ivf باشه رفتیم تو این درمانم این چیزا زیاد مطرح نیس، ینی تو چندین میلیون اسپرم چندتا دونش خوب درنمیاد بشه جنین با کیفیت... ؟؟ حتما هست مهم خداست بخواد بده دست اونه فقط و فقط....

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم یه عباسی هم بود که تعریفشو میکردن،دکتر آقاست

وای نه عزیزم اصلا خوب نیست من ک همش فوشش میدم همون اوایل ک فهمیدم مشکل داریم رفتیم پیشش یعنی یه جوری نا امیدمون کرد ک اصلا تا ۸سال بعدش دکتر نرفتم یه دوره دارو داد گفت بخور اما فک نکنم فایده داشته باشه دارو رو خورد دوباره رفتیم گفت نه فایده نداره باید عمل کنه عملم ک بکنه معلوم نیست نتیجه بگیرید من قول نمیدم زیاد تغییری بکنه حالا اصلا شوهر من دکتر صالحی میگفت واریکوسل نداره خدا خیر بده صالحی رو با همون دارو ها صالحی اسپرم شوهرم تعدادش خوب شد حداقل 

خوب سیگار واقعا خوب نیست، گرما هم که نابود می کنه اسپرما رو لباس تنگ و... همه موثرن. ولی به نظرم واق ...

خوشگلو خوشتیپو خوب اومدی    یکم بخندیم بلکه این غصه هامونو چند لحظه یادمون بره

خوب سیگار واقعا خوب نیست، گرما هم که نابود می کنه اسپرما رو لباس تنگ و... همه موثرن. ولی به نظرم واق ...

اره عزیزم درسته باید خدا بخاد من کسی رو سراغ دارم زن و شوهر معتادن بعد زنه سالی یکی میزاد ☹️میکم پس اینا ک غیر سیگار موادم میکشن چی اره عزیز شوهر منم قبلا بلومکس میخورد اما خب یه سری تقویتی دیگه هم بهش میداد اونا رو یادم نیست البته تو تامین اجتماعی هم هست اما امان از شوهرم میگه صالحی هی عوض میکرد دارو هارو باید بریم خودش بنویسه فعلا ک دوتا جنین دارم امیدم ب اوناست انشالله انتقال بدم بگیره ولی خب گفتم یه دکترم بفرستمش نمیدونم گیج شدم همه رو قاطی کردم 

خوشگلو خوشتیپو خوب اومدی یکم بخندیم بلکه این غصه هامونو چند لحظه یادمون بره

والا 🤣🤣🙈 آخه الان می گن طرف سیگاری باشه بچه دختر میشه یا زشت میشه، یک چرت و پرتایی..

سیگار و این چیزا موثرن ولی الزاما دلیل اصلی ناباروری نیستن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

وای خدایاشکرت هزارمرتبه 😍😍😍😍💃💃💃💃💃قربونت برم دیدی گفتم خدامهربونه قلبشم تشکیل شده نگران نباش. الهی ک تااخربسلامتی میگذرونی🫄 وبسلامتی بغل میگیریش🧑‍🍼 الهی آمین 🙏

عزیز میگم سونو برا واریکوسل چیه شوهر من کلا یه دونه سونو از بیضه داده و دکتر با معاینه گفت واریکوسل نداره 

وای نه عزیزم اصلا خوب نیست من ک همش فوشش میدم همون اوایل ک فهمیدم مشکل داریم رفتیم پیشش یعنی یه جوری ...

آره نابوده اون... ما بعد چند ماه که طبیعی نشدیم، اولین دکتری بود که همسرم رفت پیشش ببینیم چطوریه شرایطش،  

بعد فکر کن عوض دارو تقویتی به همسر من سیلدنافیل داده بود برای نعوظ! 😐😐😐 یادمه اومد خونه کلی باش دعوا کردم این چیه گرفتی آخه. حتی ازمایشم ننوشته بود خودمون رفتیم آزاد دادیم.!!

اره دوسال پیش رفت ولی زیاد تغیری نکرد مورفولوژیش از ۲شد ۴بازم گفت دارو استفاده کنه طبیعی باردار میشی ...

من شوهرم موفولوژی ۲ و حرکت۶۰ بود didهم ۱۴ بنظرتون طبیعی میشه باردار شد .من خودمم لوله هام خیلی کم چسبندگی دارن یا باید برم ای وی اف

2810