2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست

سلام خانما انشالله همه خوب و سلامت باشین  من از دو سال پیش جنیین فریز دارم یه دونه بنظرتون چکارکنم برم محدد تخمک کشی یا برم تو پروسه انتقال دوسال پیش دوتا انتقال دادم منفی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز 27 برو تیتر بده ان شاالله با دست پر برگردی

ممنون قشنگم 😍 🫂 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوبی عزيزم. دکترت نگف کی بایدآزبدی؟ فاطمه اون روزی ک تزریق کردی روزتخمکگذاریت بوده؟

گفت بعد ۱۴ روز از بده 

روزی ک تزریق کردم ، ۱۵ سیکلم بود ، و همون روز بعد از ظهری تخمکم آزاد شد دردشو. داشتم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم بخوبیت.انشالله این تاخیرا نتیجه مثبت توکارت باشه ماهادوسداریم زودکارمون جوربشه انتقال بدی ...

فدات عزیزم انشالله ک بخوبی انتقال جفتمون جور بشه و نتیجه این همه تلاش شیرین باشه برامون باشه گلم حتما برات دعا میکنم انشالله همه چیز بخوبی برات پیش بره و جواب ازمایشت خوب باشه گلم 🌹❤ 

سلام عزیزم چشم. ان شالله به راحتی طی کنه این دوران رو و به سلامتی و دل خوش بغلش بگیره ❤️

چشم بی بلا عزیزم. همچنین شما. تمام مراحل بارداریتون رو به سلامتی و دل خوش طی کنید. برا منم دعا کنید. 

منم مثل شمام،موندم چیکار کنم

سلام گلم. از تجربه چندین دوست دارم بهتون اینو میگم. مهمترین فاکتور تو ای وی اف. نداشتن کمبود ویتامینها هست. مهمترینش ویتامین دی.3.حتما قبلش آزمایش بده و نرمال که بود برو انتقال. واسترس نداشتن و بیخیالی روز انتقال. و حداقل هفته اول انتقال. بقیه اس بسپار بخدا. دوستام تو یزد انجام دادن با یک جنین باردار شدن. یه دوستم شیراز کلینیک ثمر انجام داده لود میگفت بعده انتقال فقط 5 دقیقه خوابیدیم. بعداز تخت آوردنشون پایین و رفتن سرویس بهداشتی بعدم خونشون. ولی کلی آدم اونجا بودن که به دوستم گفته بودن بااین شرایط براشون گرفته. 

سلام گلم. از تجربه چندین دوست دارم بهتون اینو میگم. مهمترین فاکتور تو ای وی اف. نداشتن کمبود ویتامین ...

اینکه جنیین دوسال برا من فریز بنظرتون چند درصد احتمال داره از فریز در نیاد؟؟؟ 

نمیدونم. ولی اگه گرید جنین خوب بوده کیفیتش بالا بوده

میاد بیرون چرا نیاد. به این چیزا فکر نکن. همینو انتقال بده. خدا نکنه اگه نشد برو ازاول مراحل ای وی اف. خیلیا جنین 10 سال فریز درمیارن و میگیره. دوسال که چیزی نیست. موفق باشی. باتوکل بخدا پیش برو. 

منم این جنین های آخرم نزدیک دو سال فریز بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810