2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست

من ۱۳ تززیق داشتم

میتونم ۲۶ آزمایش بدم ؟

خیلی عجولم دوست دارم زودتر تکلیفم معلوم بشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قرص هیدروکسی کلروکین برای چیه ؟ اینو منم دارم

واسه التهاب وعفونتودردوتورم. واسه آرتریت من میخورم. واسه لوپوس آرتروز. مالاریا.... حتی تو دوران کروناخیلی این دارو روب بیمارانی کرونایی میدادن برای درمان عفونت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از کله پاچه اصلا خوشم نمیاد، هیچوقت هم نخوردممن همیشه غذای سبک میخورم قبل و‌بعد از انتقال که خون ...

شما با دارین؟ دوستم انتقال داده بار چهارمش. میگه خونریزی خفیف داره. دوستان چیا باید بخوره؟ براش خوبه. دکتر پزشکی قانونی بهش گفته از گوشی استفاده نکن. اونم میترسه. کلا گذاشته کنار. چه طاقتی داره والا. من یه لحظه نمیتونم دور باشم ازگوشیم. چیا براش خوبه که بخوره؟ سقط مکرر هست بنده خدا. بااینکه میگه روزی دوتا آمپول میزنه و هر6 ساعت شیاف. بازم با خون میبینه. ازشما دوستان التماس دعا داره. اگه راهکاری راهنمایی چیزی دارید ممنون میشم کمک کنید انوکسان و آسپرین میخوره میگه روزی که خون میبینه آسپرین قطع میکنه سرخود. بدنباشه یه وقت؟ 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز بیست و چهارمبه نیت حاجت روایی:@پروانه22 ۱- leila ...

سلام گلم. به نیت سالم پیشرفتن وبدون مشکل بارداری طی کردن یه خانمی به ایم زهرا. اونم وارد چله کنید براش بخونید خیلی درد کشیده. ممنون میشم. 

شما با دارین؟ دوستم انتقال داده بار چهارمش. میگه خونریزی خفیف داره. دوستان چیا باید بخوره؟ براش خوبه ...

عزیزم منم تا روز زایمان خونریزی داشتم وقتی امپول پرولوتون دکتر میگفت بزنم خودش انوکسا و اسپرین رو قطع میکرد و شیاف هم ۱۲ ساعتی یکی به جای ۲۴ ساعتی یکی و اگه خونریزی قطع میشد میگفت دوباره انوکسا شروع کن 

غذایی توصیه یا منع نداشتم ولی استراحت نسبیم رو بیشتر میکرد برام و حمام هفته ای یک بار اونم در حد ۵ دقیقه گربه شور 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من از کله پاچه اصلا خوشم نمیاد، هیچوقت هم نخوردممن همیشه غذای سبک میخورم قبل و‌بعد از انتقال که خون ...

سلام عزیزم 

خوبی 

سراغت رو از بچه ها گرفتم گفتن به پسر ناز داری 

مبارکت باشه عزیزم 

الهی شکر 

خیلی برات خوشحال شدم 

ان شاالله روزی همه منتظرا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم منم تا روز زایمان خونریزی داشتم وقتی امپول پرولوتون دکتر میگفت بزنم خودش انوکسا و اسپرین رو قط ...

ممنونم عزیزم. این دختر همش تو رختخواب فقط برا سرویس و غذا بلند میشه. بازم خونریزی میکنه. چون سقط مکرر هست باید مرتب انوکسان بزنه. ممکنه خونرسانی درست به رحم انجام نشه ازاین میترسه. چه غذایی کلا بخوره نمیدونه چی بخوره روزانه

منم از مامانوسوفی شنیده بودم. برا احتیاط کلا مام و عطر و اسپری زیربغل استفاده نکردم. ولی بعد مثبت ش ...

عزیزم بعدش  عیب نداره، فقط موقع انتقال مهمه که جنینها بیرون هستند عطر بهشون نخوره

البته من بخاطر کم‌کردن مواد شیمیایی از خیلی قبل از بارداری تا وقتی بچه ام یکسال و نیم شد عطر نمیزدم ولی مام میزدم همیشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واسه التهاب وعفونتودردوتورم. واسه آرتریت من میخورم. واسه لوپوس آرتروز. مالاریا.... حتی تو دوران کرون ...

اهان ،ممنون دوست گلم 

توام نگران نباش پردنیزولون اگه دکتر ایمنی یا روماتولوژی  داده بدون نگرانی بخور چون خیلی از دکترای زنان اعتقادی بهش ندارن ولی لازمه 

چون حتی برای اونایی که مشکل ایمنی ندارن ولی ای وی اف میکنن هم پردنیزولون میدن‌ 

برای من هم پردنیزولون هم هیدروکسی نوشتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گلم. به نیت سالم پیشرفتن وبدون مشکل بارداری طی کردن یه خانمی به ایم زهرا. اونم وارد چله کنید بر ...

سلام عزیزم چشم. ان شالله به راحتی طی کنه این دوران رو و به سلامتی و دل خوش بغلش بگیره ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بعدش عیب نداره، فقط موقع انتقال مهمه که جنینها بیرون هستند عطر بهشون نخورهالبته من بخاطر کم‌ک ...

وای ک چقدر من خودمو اذیت کردن سر این😂😅😅 منم تا روز ۷ حموم نرفتم ولی چون مام و اسپری و عطر استفاده نمی‌کردم چند بار تو روشویی زیربغلمو می‌نشستم و تند تند لباس عوض میکردم ک بو نگیرم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درسته به من هم میگفتن عطر و کرمهای بودار خودم و همسرم نزنیمچون همیرم هم میومد تو اتاق انتقالبرای جنی ...

چه جالب همسرتون رو اجازه می دادن بیان داخل

تا حالا نشنیده بودم

2810