2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
نی نی رو ک نمی‌دونم😥🥺 هی می‌خوام بگم خوبن حتما. ولی خودمم نگرانم. آخه از وقتی روده ام از سونو ساک ...

دورت بگردم انشاءالله حالش عالیه. بابهم ریختن روده ک ب جنین چیزی نمیشه ک خیالت راحت باشه.خیلیامیگفتن عطسه کنم جنین میفته معلومه ک ن.میدونم این استرسه ک باعث هزاران فکروخیال منفی میشه. وگرنه ک اگ اینطوری بودبایدهمه باردارا 9ماه استراحت مطلق می‌بودن.نگران نباش نینی هم ناحارت میشه ها

قربونت برم من دو سال پیش دقیقااااا حال شمارو داشتم. بدون هیچ مشکلی یهو آواری از مشکلات ریخت رو سرم. ...

خیلی خیلی لطف کردی عزیزدلم وقت گذاشتی برام آروم شدم باحرفای تو سهاجان. میفهمم چی میگی ولی این دکترا چیزی نمیدونن آخه میگم خدابایدازعلمش ب دکترا ساطع کنه ک علتو پیداکنن یاخودخدابدون واسطه معجزه کنه هیچ کدوم اتفاق نیفتاده. واقعا من کسی نبودم ک ی لحظه ب ناامیدی ونشدن فک کنم ولی هرچی پیش میرم ب قول توب بن بست میرسم این میترسونه دعاهام درحق خودم دیگ مستجاب نمیشه میترسم خدا ب حال خودم رهاکرده باشه بزرگترین ترس زندگیمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورت بگردم انشاءالله حالش عالیه. بابهم ریختن روده ک ب جنین چیزی نمیشه ک خیالت راحت باشه.خیلیامیگفتن ...

😅 قربوووونت برم مهربونم😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی خیلی لطف کردی عزیزدلم وقت گذاشتی برام آروم شدم باحرفای تو سهاجان. میفهمم چی میگی ولی این دکترا ...

الهی قربووووووون دل مهربونت برم. کاملا میفهممت.

فقط اینو مطمئنم اندازه سر سوزنی توش شک نکن تا ما خودمون از خدا رو برنگردونیم اونم از روی عناد و... خدا هییییییچ وقت مارو به حال خودمون رها نمیکنه 😊😍

دقیقا منم این حسو داشتم که صدا م ب خدا نمی‌رسه چون نذر و نیاز نمونده بود نکرده باشم به همه ائمه و شهدا متوسل میشدم و...‌ 

امیدوارم خییییلی زود دل شما هم به معجزه خدا گرم بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگیخواستم بگم من پنج شنبه اورژانسی زایمان کردمتا الان بستری بودم الان مرخص شدم ولی پسرم 1 ک ...

به به.مبارکا باشه گلم..خداروشکر بسلامتی..

خوشحال شدم برات.قدمش پر از خیر و برکت باشه گلم😘

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز بیست و سومبه نیت حاجت روایی:@ssseffat ۱- leila19 ...

مرسی ازت عزیزم راستی امروز سامیار من به دنیا اومد😍😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام به همگیخواستم بگم من پنج شنبه اورژانسی زایمان کردمتا الان بستری بودم الان مرخص شدم ولی پسرم 1 ک ...

مبارکه عزیزم اسمشو چی گذاشتی

منم امروز صبح کیسه ابم پاره شد منی که دکتر و بیمارستان خصوصی میخواستم زایشگاه شهدمون عمل شدم😁😁😁

مرسی ازت عزیزم راستی امروز سامیار من به دنیا اومد😍😍😍😍

عزیییییییزم 😍 چشم و دلت روشن😍😍قدمش پر خیر و برکت ان شاالله 😍 

جای مام از عطر تنش نفس عمیق بکش😍

سلام عزیزم خوبین؟ نمی‌دونم منو یادتونه یا نه؟ من یادمه شمارو❤️ چ خبر از خودتون؟

قربونت عزیزم 

منم پروفایل و اسمتون یادمه 

اما نمیدونم الان تو چه وضعیتی هستین 

من که پسرم وقتی یک هفته رفته بود تو ماه هشت بدنیا اومد و دو هفته رفت ان آی سی یو و الان ۳ سال و یک ماه و یک هفنه شه و تو بغلم خوابه .یاد اون رورهای پر از استرس و پر از دلشوره و البته پر از  امید به خیر 

شما چطورین ؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیییییییزم 😍 چشم و دلت روشن😍😍قدمش پر خیر و برکت ان شاالله 😍 جای مام از عطر تنش نفس عمیق بکش😍

ممنون عزیزم‌ الله بالا ساخلاسین😍

2810