2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042741 بازدید | 684270 پست
بله من امروز انتقال دادم.

ااای جاااااانم. مبااارکه عزیزم ❤️ ان شالله قدمش پر خیر باشه برات و ۱۴ روز دیگه با خبر خوش بیاید😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی اینجا تحت نظر دکنر اسرافیلی هست؟

سلام عزیزم خوبین؟ نمی‌دونم منو یادتونه یا نه؟ من یادمه شمارو❤️ چ خبر از خودتون؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااای جاااااانم. مبااارکه عزیزم ❤️ ان شالله قدمش پر خیر باشه برات و ۱۴ روز دیگه با خبر خوش بیاید😍😍

مرسی عزیزدلم

شما باردارین دعاتون گیراست، برای من و امثال من خیلی دعا کنین🍀

آلاجون خوبی نینی نازت خوبه؟ میگم اگ پردنیزولون ضرر داره پس چرا روماتولوژیست من گف مشکلی نداره تاآخرب ...

واقعیتش نمی‌دونم😅.میبینی الان دو تا ایمونولوژیست منم نظرشون متفاوته. به نظر من با نظر دکتر خودت جلو برو چون دکترامون شرایط مارو هم بهتر میدونن

قربونت من حقیقتش دیگ دلم واسه خودم روشن نیست. چون رحمم مشکلی نداشت چرایهویی اینطوری شدخدانمیخوادچجور ...

ناامید نباشید. همین که میگید رحمتون مشکل نداشته یهو اینجوری شده یعنی میتونه خوب بشه و دوباره مثل قبل اوکی بشه ان شالله. 

آلاجون خوبی نینی نازت خوبه؟ میگم اگ پردنیزولون ضرر داره پس چرا روماتولوژیست من گف مشکلی نداره تاآخرب ...

نی نی رو ک نمی‌دونم😥🥺 هی می‌خوام بگم خوبن حتما. ولی خودمم نگرانم. آخه از وقتی روده ام از سونو ساک به بعد بهم ریخت کلللل علایمم رفت. هیچ علامتی ندارم غیر از درد یهویی پریودی که گاهی ک بلند میشم میگیره 

انشاءالله میرسی عزیزم بسلامتی زایمان هم میکنی

❤️❤️😘😘

قربونت من حقیقتش دیگ دلم واسه خودم روشن نیست. چون رحمم مشکلی نداشت چرایهویی اینطوری شدخدانمیخوادچجور ...

قربونت برم من دو سال پیش دقیقااااا حال شمارو داشتم. بدون هیچ مشکلی یهو آواری از مشکلات ریخت رو سرم. هی هر دفعه سیکلم کنسل میشد هر بالاتر ی مشکل جدید پیدا میشد تو یه سال دو بار هیسترو کردم، بعد چند بار کنسلی ب زوووووور ضخامتم ک بالا اومد موقع انتقال اومدن گفتن دو تا جنینم ک مونده بود هیچ کدوم از فریز در نیومد. ینی شوکی ک شدم ی طرف کل سختیای این راه ی طرف

بخوام بنویسم خیییییییلی زیادن مشکلاتی ک داشتم.همین قدر بگم که به هر دری میزدم به بن بست میخوردم. منی که اعتقاد به دعا نوشتن و ... چیزا نداشتم از بس از اطراف میگفتن  کم کم نگران میشدم که نکنه واقعا دعا نوشتن جلوشو گرفتن😅

وقتی بچه ها میومدن از معجزه حرف میزدن و اینکه ناامید نباشیم، براشون خوشحال میشدم ولی این چیزا رو خییییییلی از خودم دور می‌دیدم. و واقعا تو ذهنم دیگه این تثبیت شده بود که خدا برا من مادر شدن رو نخواسته. 

ولی خب بالاخره برا منم رسید. و امیدوارم براهممون خییییلی زود برسه و پایدار باشه😍

ببخشید خییییییلی طولانی شد. فقط هدفم این بود ک بگم با تمام وجوووود میفهممت

مرسی عزیزدلمشما باردارین دعاتون گیراست، برای من و امثال من خیلی دعا کنین🍀

من ک خیلی روسیاهم ولی حتماااا. همیشه دعام همینه

2810