2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042748 بازدید | 684270 پست
بعد از تزریق بیشتر از غذاهای نشاسته دار بخورید سیب زمینی سرخ کرده یا آبپز یا تنوری ماکارونی غذاهاتون ...

چه توضیحات کاملی👍مرسی عزیزم😘😘😘

سعی میکنم انجام بدم. فقط بخاطر تیروئید سویا و شیر سویا نمیتونم بخورم.

یه سوال؛ مگه گرمیجات مضر نیست؟ چرا گفتین زنجبیل بخورم؟

و بابت اناناس هم من تصورم این بود تا روز انتقال میشه خورد. اثر منفی نداره روی لانه گزینی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جان به سلامتی انشالله ی نی نی سالم بچسبه به دلت قشنگم😍😍

ممنون عزیز دلم 😍🤍

انشالله یه روزی بشه شماهم بیای سورپرایز کنی مارو با جواب مثبتت

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه توضیحات کاملی👍مرسی عزیزم😘😘😘سعی میکنم انجام بدم. فقط بخاطر تیروئید سویا و شیر سویا نمیتونم بخو ...

راستش اینو از گروه iui برداشتم نمیدونم چقد درسته

ولی خودش مثبت شد با بار اول

اناناس هم شنیدم روزی یه تیکه میشه خورد ولی زیادش مضره

ای خواهر 🥲 اینا همه برای دلخوشی ماست وگرنه باید بالایی بخواد 

من بیشترشو رعایت کردم تو ivf  ولی منفی شدم

خدا بخواد تمومه ، فقط از بالایی بخواه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقدر وقت گذاشتی عزیزممرسی😍😍😍😍

کپی کردم دورت بگردم 

انشالله مثبت بشی 😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای نگووووو😩😩😩😩

😂😂

ای خدا ببین ب چ روزی افتادیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش اینو از گروه iui برداشتم نمیدونم چقد درستهولی خودش مثبت شد با بار اولاناناس هم شنیدم روزی یه ت ...

اره اول و اخر خودش باید بخواد

ان شالله که برای همه مون بخواد❤️

و یه سوال دیگه، یه جا شنیدم روز انتقال عطر نزنین، حتی درستش اینه کادر اتاق عمل عطر نزده باشن چون تاث ...

من چیزی نشنیدم ولی شما نزن😇 

مام ک بوش بهت نمیخوره میخوای بزن

روز انتقال مجدد پیاده روی اینا داشته باش

یه کیسه ابگزم بزار رو رحمت تا برسی اونجا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
من چیزی نشنیدم ولی شما نزن😇 مام ک بوش بهت نمیخوره میخوای بزنروز انتقال مجدد پیاده روی اینا داشته با ...

چرا یه مقدار بو داره

اگر میدونستم میام خونه میرم حموم تحمل میکردم. ولی بعضیا میگن یکی دو روز حموم نرید.

خراش رو میگن تا دو ماه اثرش باقی میمونه. زمان پاکی باید برید. و چون داروهای انتقال از پریود شروع میش ...

خراش همون عمق رحمه،من ۱۷ قاعدگی رفتم برام عمق رحم اندازه گیری کرد

2810