2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
خیلی اسم قشنگیه اگه خودت دوست داری حتما بذار به حرف کسی اهمیت نده.بعدا که بزرگ بشه و بره مدرسه آنقدر ...

ممنون قربونت برم 🥰❤️  اسما جدید و قشنگی ک اطرافان میشنوم که تکراری شدن برام از هرکدوم چندتا هست 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم... نمی دونم چطوری تشکر کنم واقعا ممنون که به یادم بودی مخصوصا اول لیستت.ان شاالله به زودی زود ...

قربونت برم انشالله حاجتروا بشی قشنگم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم، دوست مهربانم که به یادم هستی.انشاالله این بار باردارمیشی و دل هممون شاد میشه

🥹🫂🤍

مرسی قشنگم انشالله بسلامتی فارغ بشی و هر حاجتی داری روا بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلییی ممنون فاطمه جان برای حاجت رواییت صلوات دادم 🥺🥺🤍🤲

دورت بگردم 🥹 🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون فاطمه جونم . نه اتفاقا دیروز قبل دکتر یبوست گرفته بودم وضعم خوب نبود گفتم اینجوری برم دو تا دک ...

من خودم وقتی اینطوری میشم ، میدونم رودم سردی کرده 

بعد یه گرمی اوکی میشه

البته غیر اون قرصه🤧 ب دکتر گفتم بهش حساسم میگه اشکال نداره بخور

ولی من این مدت نخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم عزیزم خیلی لطف کردی ک اسم منم نوشتی انشاءالله حاجت روایی خودت🙏

قربونت برم 🤍🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزییییزم دلم ❤️❤️الهی روز ۱۴ چله نرسیده خودت حاجت روا شده باشی😍

😭🫂🤍

مرسی مامان مهربون

امروز مادر شوهرم زار زار گریه میکرد میگه من مطمئنم اینسری امام رضا حاجتتو میده

😬😬 وای اگ خدایی نکرده یه روزی بفهمه چطوری بچه دار شدم چی 😰 تا عمر دارم باید از این موضوع بترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ممنون میشم اسم منم اضافه کنید.ایشالله حاجت روایی همه

چشم عزیزم ♥️ انشالله حاجتروا خودت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم آبجی ما هم خوبیم،اتفاقا زنگ زدیم حرم واسه همه خاله ها دعا کردیم😍فاطمه چقدر خوشحال شدمبه ...

🥹🦋🫂

ای جانم قبول باشه عزیز دلم 

با دعای شما مهربونا😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون حاجت دلت روا عزیزممنم از امشب شبی یکی میخونم که همراه دل نورانیت باشمهر شب دو نفر رو تگ کن ...

اخ من قربون دل مهربونت بشم عزیز دل

چشم عشقم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره انشالله حاجتروا بشی 🤍 که همیشه دلمون رو با دعاهات شاد میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😭🫂🤍مرسی مامان مهربونامروز مادر شوهرم زار زار گریه میکرد میگه من مطمئنم اینسری امام رضا حاجتتو مید ...

عزیز دلم اصلاااا بخودت استرس نده. اولا ک از کجا باید بفهمه بعدم اصلا بفهمه کار غیر قانونی و غیر شرعی نکردی که قربونت برم😘 سعی کن زیاد ب این فکر بال و پر ندی وگرنه اذیت میشی. همین اول کاری جلوشو بگیر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جان به امید خدا سونو دادی؟همه چیز خوب جلو رفته انشالله ؟

آره رهاجان شکر خدا ساک دیده شد ولی هم انقد خسته بودم هم هول ک یادم رفت جزئیات بپرسم . دکتر خودم تو برگه ای ک برا بیمه میده همه چی رو می‌نویسه ولی این دکتر برگه نداد بهم. 

خودت در چ حالی ؟ رو براه شدی؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810