2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042913 بازدید | 684276 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️#دعای_توسلبرای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

عزییییزم دلم ❤️❤️الهی روز ۱۴ چله نرسیده خودت حاجت روا شده باشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم معدم اذیت همش اولاش بی اشتها بودم الانم دوست دارم بخورم اما نمیتونم چون حالم بد میشه هم معدم میس ...

ممنونم عزیزم چشم ❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم اینا برا حالت تهوع نیس مگه؟ من حالت تهوع ندارما فقط معده ام یهو سفت میشه و شدید درد میگ ...

خواهش میکنم عزیزدلم آره حالت تهوع میگن ولی فک کنم واسه معده درکل خوب باشه من معدم دردمیکردبخاطرانتی بیوتیک سیرابی خوردم خیلی خوب شدم انشاءالله واسه توهم اثرکنه

تبریک میگم الای جاان خیلی خوشحال شدم برات 🥺🥰بسلامتی بغلش بگیری عزیزم برای همه دعا کن 🤲🤍🤍

قربوووونت برم دیروز که سونو رفتم ب یاد همه بودم😭ان شالله تک ب تک خییییلی زود بیاین خبر خوش بدین😍

خیلی اسم برکه رو دوستدارم یه حس ارامش بهم میده با تصورش. بنظرتون بده؟ چون کمتر شنیده شده خیلیا دوس ...

واقعا آرامش میده خیلی خیلی قشنگه 😍😍😍😍منم این اسم وخیلی دوسدارم اسم خودتم دوسدارم بهار😍😍😍😍من خودم اتفاقا اسمایی ک هم قشنگ باشه هم زیادنباشه وتک باشه رودوسدارم اینطوری خاص هم میشه

منم خیلی خوشم میاد اسمای ایرانی خیلی خوبن گندم برکه ساحل نفس نبات پناه دلارا......... ارامش میدن

دقیقا منم همین حسو میگیرم ولی کسی دوستنداره مسخره میکنه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

واقعا آرامش میده خیلی خیلی قشنگه 😍😍😍😍منم این اسم وخیلی دوسدارم اسم خودتم دوسدارم بهار😍😍😍😍من ...

الهی  بزودی زود زوووود نی نی های گل خودت بیای دنبال اسم باشی براشون😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

یذره زیر دلم درد میگیره کل وجودم میشه استرس و ناامید میشم باز میگم دست خداست دست خودم نیست استرسی شدم.دلم نمیخوادفکر منفی کنم و مقایسه پارسال هفته ۲۳ اون اتفاق افتاد فقط میخوام بگذره برام هفته ۲۳ 🥹تا اینجاهم که رسیدم واقعا آب شدم🥲 چقدر سخته خدا به همه زنا ارامش و قدرت و صبر بده برا ادامه دادن این مسیر خدا هیچکسو نا امید نکنه 🥹🤲🏼البته که همه چی یه حکمتی داره ما صبر و حوصلمون کم شده

خدا برا همه خوب بخواد🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

واقعا آرامش میده خیلی خیلی قشنگه 😍😍😍😍منم این اسم وخیلی دوسدارم اسم خودتم دوسدارم بهار😍😍😍😍من ...

الهی  بزودی زود زوووود نی نی های گل خودت بیای دنبال اسم باشی براشون😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

یذره زیر دلم درد میگیره کل وجودم میشه استرس و ناامید میشم باز میگم دست خداست دست خودم نیست استرسی شدم.دلم نمیخوادفکر منفی کنم و مقایسه پارسال هفته ۲۳ اون اتفاق افتاد فقط میخوام بگذره برام هفته ۲۳ 🥹تا اینجاهم که رسیدم واقعا آب شدم🥲 چقدر سخته خدا به همه زنا ارامش و قدرت و صبر بده برا ادامه دادن این مسیر خدا هیچکسو نا امید نکنه 🥹🤲🏼البته که همه چی یه حکمتی داره ما صبر و حوصلمون کم شده

خدا برا همه خوب بخواد🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وییی سلااااام عزیز دلم خوبی پسر قشنگت خوبهممنون عزیز دلم به فسقلی بگو برای هممون دعا کنهمنم دیروز iu ...

قربونت برم آبجی ما هم خوبیم،اتفاقا زنگ زدیم حرم واسه همه خاله ها دعا کردیم😍

فاطمه چقدر خوشحال شدم

به حق همین روز جواب دل مهربونتو بگیری😘😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️#دعای_توسلبرای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

فاطمه جون حاجت دلت روا عزیزم

منم از امشب شبی یکی میخونم که همراه دل نورانیت باشم

هر شب دو نفر رو تگ کن🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی اسم برکه رو دوستدارم یه حس ارامش بهم میده با تصورش. بنظرتون بده؟ چون کمتر شنیده شده خیلیا دوس ...

خیلی اسم قشنگیه اگه خودت دوست داری حتما بذار به حرف کسی اهمیت نده.

بعدا که بزرگ بشه و بره مدرسه آنقدر اسمای عجق وجق و عجیب هست الان که برکه توشون خیلی با مفهوم و خاصه. خیلی هم اشباع نشده مثل پناه و شاهان که الان تو هر فامیلی چندتاهست😄 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810