2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
ممنونم عزیزم. دیروز ب اون یکی دکتر گفتم گف شربت می‌نویسم خونه ک اومدم دیدم یادش رفته تو داروها نیس

عزیزم برات خیلی خوشحالم😍

برو داروخونه و بگو بارداری و شربت معده میخای، خودش بهت میده. قرص پنتوپرازول هم من سر دخترم میخوردم صبح ناشتا.

من حس میکنم یه تیر زدن تو معدم😑

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ای وای چه سختبرای اسهال خیلی چیزا از جمله سنجد و موز و پونه و ... خوبه، اما نمیدونم تو بارداری کدومش ...

ممنونم عزیزم. ی دونه موز خوردم معده پرده دوباره برگشت 🥴 خیلی محتاج دعاتونم. ب دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برات خیلی خوشحالم😍برو داروخونه و بگو بارداری و شربت معده میخای، خودش بهت میده. قرص پنتوپرازول ...

ممنونم عزیزم دست گلت درد نکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدانکنه بهارگانم🥰❤️‍🔥

😘😘😘🥰

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه‌ها برا درد معده چیزی میشه خورد؟از دیروز از درد معده دارم میمیرم. شب تا صبحم هم درد اون و هم روده ...

من معدم اذیت میشه یکمممی عرق نعنا با اب قاطی میکنم بهتر میشم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه‌ها برا درد معده چیزی میشه خورد؟از دیروز از درد معده دارم میمیرم. شب تا صبحم هم درد اون و هم روده ...

آلاجون سیرابی عالیه. سعی کن بدتم میادبخوری بهترازداروشیمیاییه. خواهرمن قطره متوکلو پرامید خورد. قرص دمیترون کم خطرترینه جزگروه آهست فک کنم. زنجبیل هم خوبه خیلی خیلی کم خورده بشه چون گرمیه. ولی اینایی ک گفتم بازتحقیق کن ازدکترت بپرس بعداستفاده کن ولی سیرابی وامتحان کن هرکی بارداریش خورده راضی بوده

خواهش میکنم عزیزدل.فیبروم آندومتریوز ک خیلیا داشتن ک درمان شدن. اگ فیبروم آندومتریوز نیازبه عمل داره ...

ممنون عزیز دلم

همسرم آزو غیرانسدادیه

یعنی با دارو اینا خوب نمیشه

به اهدایی راضیه و اصرار میکنه

سلام خانوما کسی هست اسپرم همسرش زیر ۴ میلیون و مورفو ۱ باشه و نتیجه گرفته باشه با ای وی اف؟

سلام بله عزیزم من خیلی ازتاپیکهاخوندم ک با این شرایط نتیجه گرفتن بایدخدابخواد انشاءالله برای شماهم میخواد. وقتی بالوله های بسته خدابارداری طبیعی قسمت اون شخص میکنه یعنی همه چی دست خداست نگران نباش بسپارب بزرگی خودش

خانما کسی چسب جنین استفاده کرده؟ مفید بوده؟ هزینه ش چقدره حدودا؟ و اینکه همون لحظه انتقال استفاده می ...

عزیزم نمیدونم پارسال یاپیارسال بودبچه هاتوتاپیکامیگفتن ی تومن. فک کنم زیادنباشه کاش ازمرکزت میپرسیدی یهویی نجومی نرفته باشه بالا. بعضی ازدکتراقبول ندارن. ولی توهرکاری ازدستت برمیاد وسعت میرسه انجام بده انشاءالله خدا برات خواسته

وااااااااااای حالم بده 😭😭 همش جلو خودمو گرفته بودم اینجا چیزی نگم، گفتی درد دلم واشد😭 از دیشب تا ...

همیشه مشکل بیرون روی داری عزیزم ؟

من رودم حساسه زود گلاب به روتون اسهال میشم

متاسفانه موقع تزریق هم اسهال بودم 🥴 🤦🏼‍♀️ فاجعه اصلی اونجاس ک رودت سردی میکنه دردت میگیره از داخل 

گلم ببین به چی حساسیت داری 

مثلا من شیر ، تخم مرغ ، قارچ ، پنیر پیتزا بخورم شدید میشم

این قرصه هم بهم نساخت اینم میخورم رودم اذیت میشه درجا تا وقتی اثرش بره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جدی؟ من فکر کردم همون روز انتقال تزریق میکننهمون مرکز خودتون انجام دادین؟ یا بیرون خریدین و درمانگاه ...

من دور ناف تزریق کردم و همون روز انتقال 

به دکترم التماس کردم تا بهم داد🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اوابوست نمیدونم فاطمه ولی اینوفولیک بجزتاثیذمثبت روی تخمدونام روی جنین و رشدش تاثیرخوبی داره

وای چه جالب نمیدونستم 

برامم عجیب بود 

راستش سری اول تا روز ۱۵ سیکل ادامه دادم اینوفولیک رو بعد قطع کردم

اینسری دکتر گفت ادامه بده..

اوابوست هم ۱۵ تا تاموقع جواب آزمایشم نوشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810