2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042898 بازدید | 684276 پست
بچه‌ها برا درد معده چیزی میشه خورد؟از دیروز از درد معده دارم میمیرم. شب تا صبحم هم درد اون و هم روده ...

منم از اول معده درد گرفتم قرصاتو وسط غذا با اب زیاد بخور 

من از دکتر پرسیدم قرص لانزو پررازول دوز ۲۰ داد الانم فامو تیدین داده ولی نمیدونم تو هفته های پایین میشه خورد یا نه از دکتر بپرسی بهتره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از اول معده درد گرفتم قرصاتو وسط غذا با اب زیاد بخور من از دکتر پرسیدم قرص لانزو پررازول دوز ۲۰ ...

ممنونم عزیزم. دیروز ب اون یکی دکتر گفتم گف شربت می‌نویسم خونه ک اومدم دیدم یادش رفته تو داروها نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دخترا میگم دکترم چرا اوابوست داده بعد iui ؟

نسا جون شما میدونی؟

حتی گفت اینوفولیک رو ادامه بده 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای فاطمه جون 😭😭😭😭دورت بگردم انشاءالله حاجت روابشی یا امام رضانظرکن

❤️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی که امام مهربونیا سهم قلب مهربونت رو بزودی بده😘

وییی سلااااام عزیز دلم خوبی پسر قشنگت خوبه

ممنون عزیز دلم به فسقلی بگو برای هممون دعا کنه

منم دیروز iui کردم با اهدایی عزیزم 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها فاطمه جون ) @alaae هم الحمدلله ویزیتش خوب بوده🤩بمن گفت به بچه ها خبر بده الحمدلله یه ساک د ...

سلام عزیزم 

خیلی خوشحال شدم بهت تبريک میگم عزیزم ، ان شاالله تا آخرش خوب پیش میره😘😘 

@alaae    

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنونم عزیزم. دیروز ب اون یکی دکتر گفتم گف شربت می‌نویسم خونه ک اومدم دیدم یادش رفته تو داروها نیس

به منم شربت داد ولی اگه مشکل بیرون روی نداری نخور من خوردم گلاب به روتون اسهال شدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم بهت تبريک میگم عزیزم ، ان شاالله تا آخرش خوب پیش میره😘😘 @alaae

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ان شاالله خبر خوش شما 😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما کسی چسب جنین استفاده کرده؟ مفید بوده؟ هزینه ش چقدره حدودا؟ و اینکه همون لحظه انتقال استفاده می ...

من دوبار استفاده کردم عزیزم. تو انتقال قبلی که منفی شدم و این دفعه که مثبت شد.

خودش اگه اشتباه نکنم چندان گرون نبود. و هزینه تزریقش فک کنم بستگی داشته باشه به این که تو بازو تزریق بشه یا داخل رحمی. برا من داخل رحمی بود تزریقش که حدودا ۸۰۰ تومن شد اگه اشتباه نکنم. و دو روز قبل انتقال تزریق کرد . 

به منم شربت داد ولی اگه مشکل بیرون روی نداری نخور من خوردم گلاب به روتون اسهال شدم

وااااااااااای حالم بده 😭😭 همش جلو خودمو گرفته بودم اینجا چیزی نگم، گفتی درد دلم واشد😭 از دیشب تا همین الان ینی ی پام دستشوییه😫 فقط از صبح ۴-۵ بار لباس شستم، اینقدر فاجعه ای وضع روده ام ینی،  نمی‌دونمم چیکار کنم. از ی طرفم نگرانم که این همه سرویس رفتن ضرر نداشته باشه؟🥺😫

کته ماست گذاشتم ببینم اثر می‌کنه یا نه . تا چیزی هم میخورم معده ام پدرمو درمیاره

من دوبار استفاده کردم عزیزم. تو انتقال قبلی که منفی شدم و این دفعه که مثبت شد.خودش اگه اشتباه نکنم چ ...

جدی؟ من فکر کردم همون روز انتقال تزریق میکنن

همون مرکز خودتون انجام دادین؟ یا بیرون خریدین و درمانگاهی جایی تزریق کردین؟

جدی؟ من فکر کردم همون روز انتقال تزریق میکننهمون مرکز خودتون انجام دادین؟ یا بیرون خریدین و درمانگاه ...

احتمالا اگر تزریق داخل رحمی نباشه همون روز انتقال تزریق کنن. باز بذار بچه ها هم بیان اگه کسی میدونستم راهنمایی می کنه.

من از هلال احمر خریدم و بردم تو مرکز دکترم تزریق کرد. 

وااااااااااای حالم بده 😭😭 همش جلو خودمو گرفته بودم اینجا چیزی نگم، گفتی درد دلم واشد😭 از دیشب تا ...

ای وای چه سخت

برای اسهال خیلی چیزا از جمله سنجد و موز و پونه و ... خوبه، اما نمیدونم تو بارداری کدومش قابل خوردنه و مشکل نداره. 

فعلا همون کته ماست بخورین امیدوارم زودتر خوب بشین. بعد از دکترتون سوال کنین چیکار کنین

2810