2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
خیلی خوشحالم براتون آلا جونم و رها جونم امیدوارم برای هر سه تامون روزای خوبی در پیش باشه .امیدوارم ه ...

الهی شکر 😍😍😍 تبریک میگم عزیزم ❤️ 😘 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله مرسی که انقد مهربونی دعا کن برام که جنین ها تشکیل بشهایشالا توام سریعتر بری سونو و خیالت را ...

ان شاالله ان شالله ❤️ 😘 

ممنونم عزیزم ❤️ خدا کنه منم تکلیفم مشخص بشه. من  تا مرحله سونو ساک بیشتر جلو نرفتم😅 این دفعه هم امیدم فقط ب خدا و دعاهای شماست. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طبق تجربیات خودم گفتم 😄❤️

خدا حفظش کنه براتون گل پسری رو😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جانممنونم عزیز دلالهی خدا به زودی زود فرزندان سالم و صالح روزیت کنه و غمت رو نبینم😘

دورت بگردم 🥹 🦋 🫂 

انشالله با دعای شما دوستای قشنگم اون روز نزدیکه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جون ان بخش التهابی که تو سونو دیده شده مشکلی برای iui نمیزاره نباید اول پیگیری اون بشی بد بری ...

رادیس جونم متوجه نشدم 🥲 یعنی باید پیگیری میکردم واسه چیه؟

بخاطر رابطه نیست 🙈 ببخشید بی پروا حرف میزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم شکر شما خوبی مرسی که جواب دادی عزیزدلم دیروز اینهمه وقت تو مطب نشستم ولی اینقدر ذهنم درگی ...

فدات شم توخوبی گلم وای عزیزم ببخشیدمن انقدخسته بودم باعکس رنگی اشتباه گرفتم توعکس رنگی ماده حاجب میریزن. ولی توهیسترو هم خیلی مشکلات مشخص میشه ورحم پاکسازی میشه. ان‌شاءالله ک جواب هیسترو خوبه ولی ای کاش توک انقد کارا کردی عکس رنگی هم میرفتی چون عکس رنگی اونایی ک چسبندگی کمی دارن باعث رفع شدنش میشن ولوله هابازمیشه البته اونایی ک خیلی وخیم نباشه خواهرم اقدام کرده بود نمیشددکترش عکس رنگی نوشته بودخواهرم ازترس درد پشت گوش مینداخت بعدی سال ی دکتر دیگ رف اونم گف بایدعکس رنگی بیاری وقتی سالمی بایدببینیم علت باردار نشدنت چیه ک آخرسر رف ماه بعداز عکس رنگی باردارشد دکتری ک عکس رنگی میگرف گفت یکم چسبندگی داشتی وبعدماده حاجب لوله هاش کامل بازشدن خداروشکر. خواهرم الکی ی سال ب تاخیرانداخت کارشو بخاطرترس. 

امروز خیلی روز بدی داشتم🥲 ده روزه لوازمم جمعِ اسیر شدیم تو خونه، نه جای خواب داشتیم ن غذایی ن ارامشی هیچی..

امشب کلید رو تحویل داد ، سعید وانت داره یه سری لوازم رو اومد بار ماشین کنه 

من تو آشپزخونه داشتم شربت درست میکردم واسش

بعد یهو ابگرمکن ترکید ( اونم تو آشپزخونس) وای خدا انگار روح از بدنم جدا شد ، تمام اهالی ساختمون و کوچه ریختن تو خونمون ک چیشده 

خیلی حس بدی بود 🤧

حالا پدر شوهرم فهمیده غصه میخوره میگه مشکلی پیش نیاد 

سه شنبه هم iui دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم 🥹 🫂🦋 ممنون ازت انشالله حاجتروایی شما به زودی زود سپیدار جون 🥴 سرما نخوردم ولی سینوس ه ...

قربونت برم. ن عزیزم هیچی نمیشه.چندبار تو روز بخور بده بعدبخورنزاربادکولربهت بخوره پیشونیتوببندبلافاصله بعدبخور. آنتی بیوتیک هم نخور چون اثرداروهای هورمونی رومیاره پایین

قربونت برم. ن عزیزم هیچی نمیشه.چندبار تو روز بخور بده بعدبخورنزاربادکولربهت بخوره پیشونیتوببندبلافاص ...

کاش مجدد روز سه شنبه برام سونو بنویسه😬 دلم میخواد بفهمم اون تو چخبر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره واقعا 😔😔 خیلی زیاد اصلا درکی ندارن میدونم چی میگی ولی کم نیار ان شاالله جواب پاتولوژیت هم مشخص ...

قربونت برم مهربونم ممنون ازهمدردیت. باپایپل نمونه گرفتن ازم عزیز. 29اماده میشه ب امیدخدا انشاءالله کارای خودت بخوبی پیش بره ب زودی زود خبرمامان شدنتوبدی الهی آمین 

سلام دوستای گلم خوبید🌺ان شا الله که بهترینها نصیبتون شده باشه♥️خیلی وقته که دنبال بارداری بودم ولی ...

سلام عزیزم خوبی. عزیزجان ی چیز بگم نمیشه بگیم چون فلان دکتر واسه من نتونست کاری کنه پس بده. بستگی ب مشکلت داره الان من هرچی دکتر عوض کردم خیلیا نتیجه گرفتن ولیکن مشکل من پیچیده ونادره. اینم بگم سهل انگاری جهالت همه دکترا حتی باسواداشون دارن. تومشکلتوبگو بچه هایی ک مشکل مشابه شمارودارن اونامیان راهنماییت میکنن ک کجابری ک الکی وقتتو پولتو هدراین دکتراون دکتر نکنی انشاءالله ک هرجا رفتی اولین بارنتیجه بگیری گلم

امشب مجبور شدم خودم امپول آزادسازی رو ب خودم بزنم😬🤧

بعد امروز متوجه شدم ی ویتامین داشتم مکیدنی بود من قورتش میدادم 😄🤦🏼‍♀️ دو ورق خوردم ب این صورت 

بنظرتون جذب بدنم شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810