2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
عزیزدلم الهی شکر که مثبت شدین تا اخرش به خوبی و خوشی سپری کنین 🥰🥰🥰تبریک میگم الهی قسمت تک تک منتظ ...

ممنووونم عزیزم 😘 😘 الهی آمین 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنووونم عزیزم 😘 😘 الهی آمین 😍

🥰❤️🤲🏼

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشحالم براتون آلا جونم و رها جونم امیدوارم برای هر سه تامون روزای خوبی در پیش باشه .امیدوارم همه بچه ها مثبت بشن همه خوشحال باشن .برای منم امروز روز ۱۳ بود رفت بتا داد ۱۳۸۹ بود  

همین الان رسیدم خونههنو تو شوکم دو تا ساک بارداری ،دو قلوولی میگه یکیش ضعیفتر از اون یکی هس احتمالش ...

عزیزم به سلامتی 

انشالله هر 2 تاش میمونه و سالم رشد میکنن و به سلامتی این دوران رو میگذرونی 

خداروشکر 

😍😍😍😍😍😍😍😍الهی هزاران بار شکر🥰🤩🤩ی لبخند گنده الان رو لبمه. الهی این لحظات خوش روزی هممون رو ...

انشالله مرسی  که انقد مهربونی 

دعا کن برام که جنین ها تشکیل بشه

ایشالا توام سریعتر بری سونو و خیالت راحت بشه.بی خبر نذاریمون

خیلی خوشحالم براتون آلا جونم و رها جونم امیدوارم برای هر سه تامون روزای خوبی در پیش باشه .امیدوارم ه ...

عالی چرا بد باشه مبارکت باشه عزیزم

فقط ۴۸ ساعت بعد حتما تکرار کن

نگران نشو ولی تکرارش هم مهمه که میزان افزایش رو پزشک نیاز داره

مرسی عزیزم ممنون .مسیر بی دردسر و شیرینی تا تهش برات آرزو میکنم. دعا کن برام جنین ها تشکیل بشه و ساک ...

قربونت برم انشالله برا شماهم❤️ شک نکن که تشکیل شده فکر وخیال الکی نکن استرس میگیری🥰🤲🏼 خداروشکر بتات بالا رفته یعنی کوچولوا در حال رشدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها یه سوال 

حالا نگید من هی الکی استرس دارم و ایناها

سرچ هم نزدم ، مستقیم از شما سوال میکنم 😂

قاعدتا نباید تو بارداری ۵ هفته و ۲ روز و سونو واژینال جنین دیده میشد؟

چرا فقط تشخیص ساک رو داد و گفت دو هفته دیگه بیاید

نباید چیزی داخل ساک دیده می‌شد؟😔😔

بچه ها یه سوال حالا نگید من هی الکی استرس دارم و ایناهاسرچ هم نزدم ، مستقیم از شما سوال میکنم 😂قاعد ...

نگران نباش عزیزم.من خودم قبلا دوقلو حامله شدم بتا موقع آزمایش ۱۳۰۰ بود ده روز بعد از جواب مثبتی  گفت بیا سونو .وقتی رفتم فقط دوتا ساک دید و هیچ حرفی از جنین نزد.گفت برای جنین باید ده روز دیگه دوباره بیای

2810