2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042877 بازدید | 684276 پست
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

مبارکت باشع عزیزم 

به دنیای پر استرس مادرونه خوش اومدی😍😍 یاد آزمایش خودم افتادم جواب و گرفتم یه طوری بلند گریه میکردم یه عالمه آدم جمع شده بودن دورم فکر میکردن چه مرضی دیدم تو برگه😂😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام به همگی.روزتون بخیر.

تبریک میگم به مامانای جدیدمون.خداروصدهزار مرتبه شکر بخاطر نتایج مثبتتون.انشاالله بارداری خوبی داشته باشین و نی نی قشنگامونو صحیح و سالم بغل کنید.

الا جووووونم به اندازه وقتی خودم مثبت شدم برات خوشحالم عزیزم.خیلی خیلی خوشحالم.خداروشکر

@alaae    

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشع عزیزم به دنیای پر استرس مادرونه خوش اومدی😍😍 یاد آزمایش خودم افتادم جواب و گرفتم یه طور ...

عزیزم‌شما هنوز زایمان نکردی؟؟؟

سزارین هستین یا طبیعی؟

سلام عزیز دلم چطوری خوبی دخملی ها خوبنبهار جون من هیچوقت نتونستم تکت کنم ولی همیشه به یادتمانشالله خ ...

سلام فاطمه جان

ممنونم عزیز دل

الهی خدا به زودی زود فرزندان سالم و صالح روزیت کنه و غمت رو نبینم😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم خوبی آره دیگ ماده حاجبومیریزه اگ لوله هابازباشن یابسته یاچسبندگی هرچی باشه مشخص میشه

مرسی عزیزم شکر شما خوبی 

مرسی که جواب دادی عزیزدلم 

دیروز اینهمه وقت تو مطب نشستم ولی اینقدر ذهنم درگیره🥲 یادم رفت از دکترم بپرسم.. چون دو هفته پیش هیستروسکوپی شدم جوابش برده بودم ولی تا حالا عکس رنگی نگرفتم دکترمم نگفت بگیر

عزیزم‌شما هنوز زایمان نکردی؟؟؟سزارین هستین یا طبیعی؟

نه گلم سزارینم بخاطر ترس از طبیعی برا بیستم وقت عمل گرفتیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها تا جوابو بگیرم قلبم اومد تو دهنم🥴 شکر خدا بالا رفته بتا😭. ۳۸۵ شده.بی نهاااااااایت ممنو ...

سلااام الاجان

وااای الحمدالله😭

چقدر خوشحال شدم🥹

هر از گاهی میام اینجا فقط به امید نی نی های شما و فردایی

الهی تا آخرش عالی پیش بره بیای خبر زایمان بدی🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مبارکت باشع عزیزم به دنیای پر استرس مادرونه خوش اومدی😍😍 یاد آزمایش خودم افتادم جواب و گرفتم یه طور ...

❤️😘 عزیزم 😍 من هنوز نتونستم در اون حد ذوق زده بشم😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی.روزتون بخیر.تبریک میگم به مامانای جدیدمون.خداروصدهزار مرتبه شکر بخاطر نتایج مثبتتون.انش ...

ممنووونم عزیزم 😘 😘 ❤️ 

خودت در چ حالی؟😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلااام الاجانوااای الحمدالله😭چقدر خوشحال شدم🥹هر از گاهی میام اینجا فقط به امید نی نی های شما و فرد ...

الهی آمین 😭😭😘😘❤️

ان شالله 😍 

عزیزم نترسمنم تازگی خراش انجام دادم بصورت سرپایی. نمیگم هیچ دردی نداره ولی دردش قابل تحمله مثل پریود ...

مرسی عزیزم من تو درد خیلی مقاومم ولی بعد از زایمان زودرس و دردی که کشیدم ترسو شدم

ممنووونم عزیزم 😘 😘 ❤️ خودت در چ حالی؟😍

منم انشاءالله هفته دیگه ۲۱م نازدخترمو بغل میکنم.

الهی قسمت همه چشم انتظارا.🥰

منم انشاءالله هفته دیگه ۲۱م نازدخترمو بغل میکنم.الهی قسمت همه چشم انتظارا.🥰

به به ان شاالله به سلامتی و راحتی و با لب خندون😍.

اون لحظه ناب برا همتون دعا کن عزیزم 

تت دکتر نرفتی و سونو ندادی هیچ علائمی رو سرچ نکن من بخاطر این گوگل لعنتی چن مروم و زنده شدم تو باردا ...

مرسی عزیزم 

از دیشب دیگه هیچ سرچی نزدم و دعا کن برام 

بعد از ظهر وقت سونو دارم.استرسم ولی زیاده

2810