2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042992 بازدید | 684279 پست
نه عزیزم. صبح زنگ زدم آزمایشگاهی ک رفته بودم متاسفانه بسته بود🥺 مجبورم فردا برم. شما چطور؟

من آزمایش رو دادم ولی گفت فردا ساعت دو جوابش حاضر میشه

کاش چک میکردی جایی که رفتی جمعه ها هم باز هس یا نه.حالا استرس نگیر فردا صبح زود برو 

من آزمایش رو دادم ولی گفت فردا ساعت دو جوابش حاضر میشهکاش چک میکردی جایی که رفتی جمعه ها هم باز هس ی ...

من عکس رنگی انداختم الان ۴ روز انداختم عقب بی بی چک هم زدم منفی بود یعنی دیگه باردار نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عکس رنگی انداختم الان ۴ روز انداختم عقب بی بی چک هم زدم منفی بود یعنی دیگه باردار نیستم

عکس رنگی رو کی انداختی ؟ اگر منظورت اینه چهارروز از پریودیت عقب افتاده که با بی بی چک نمیتونی صد در صد بگی باردار هستی یا نه

خیلی اگر استرس داری برو یه آزمایش تیتر بتا بده فردا که خیالت راحت بشه

عکس رنگی رو کی انداختی ؟ اگر منظورت اینه چهارروز از پریودیت عقب افتاده که با بی بی چک نمیتونی صد در ...

همین ماه انجام دادم چهار روز انداختم عقب من که دولیوان زعفرون خوردم تا دیدم منفیه بی بی چکم چون هیچ علائمی هم ندارم فقط دل درد

من آزمایش رو دادم ولی گفت فردا ساعت دو جوابش حاضر میشهکاش چک میکردی جایی که رفتی جمعه ها هم باز هس ی ...

ان شاالله همه چی عالیه😍

نه شکر خدا فعلا آرومم استرس ندارم . توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جون ممنون من خوبم🥰تو چطوری عزیزم؟قربونت برم همچنین خودت🌹خداروشکر خوبه ب خاله جونش سلام ...

جون دلم ببوسش از طرف من😍♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ان شالله هفته بعد انتقال دارم. دکتر که رژیم خاصی پیشنهاد نداد ولی خودم اینور اونور زیاد چرخیدم و ...

😄😁 از خودم خندم میگیره.. من هفته ی جدید iui دارم ولی الان تو یه شرایطی ام ک یا غذا از بیرون میگیریم یا با نون ماست و چای شیرین با پنیر خودمون رو سیر میکنیم🤣🤣

همه ی زندگیمو جمع کردم ( اساس کشی) ولی هنوز از اون طرف بهم کلید ندادن ک برم خونه ی جدید

تنها چیزی ک رعایت میشه اب اناره و ماساژ شکم با روغن سیاهدانه..

همه چیزم بهم گره خورده🥴 داستان های دیگه ام پشتشه...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😄😁 از خودم خندم میگیره.. من هفته ی جدید iui دارم ولی الان تو یه شرایطی ام ک یا غذا از بیرون میگیری ...

به هیچ وجه به خودت استرس نده عزیزم. خیلیا هستن با شرایط شما و به علت اینکه سرشون شلوغه iui  یا انتقالشون مثبت میشه. اتفاقا درگیری ذهنی بد نیست،ادم ذهنش از موضوع بچه دور میشه. بدن کار خودشو میکنه. اینایی که من گفتم و دیگران میگن خیلی وقتا برای اینه که ادم فقط حس کنه هرکار میشد کردم. وگرنه خیلیا این کارا رو میکنن و مثبت نمیشن خیلیا هم نمیکنن و مثبت میشن. کلا فقط باید خدا بخواد. 

توکل به خدای بزرگ، ان شالله شما هم این دفعه مثبت میشین❤️

من ان شالله هفته بعد انتقال دارم. دکتر که رژیم خاصی پیشنهاد نداد ولی خودم اینور اونور زیاد چرخیدم و ...

دوستانی که مثبت شدن یا تجربه ای در این مورد دارن لطفا بگن غیر از اینها چه نکاتی باید رعایت کنم. ممنون میشم❤️

الهی بگردم😔عزیزم انشاءالله این دفه همه چی برات عالی پیش میره خداحواسش هست.مطمئن باش روزیتو کنارگذاش ...

مرسی عزیزم، سلامت باشی

ایشالله واسه همه بچه های تاپیک و همه منتظرا

راه سختیه، فقط خودمون همدیگه رو درک میکنیم

امیدم به خداست، باید بخواد که بشه، ماها هر کاری از دستمون برمیاد انجام میدیم، باقیش دیگه دست ما نیست، ایشالله بخواد و بشه

بچه ها ازمایش داده بودن احساس میکردم خودم ازمایش دادم، قلبم کنده شد تا جواب فرستادن

امیدوارم همگی خوشحالی باشه اخر راه درمان مون

مرسی عزیزم، سلامت باشیایشالله واسه همه بچه های تاپیک و همه منتظراراه سختیه، فقط خودمون همدیگه رو درک ...

قربونت برم انشاالله ب زودی میای خبرخوشتومیدی هممونو خوشحال میکنی انشاءالله مثبتی تاپیک همین روال شادیو طی میکنه وهمه مامان میشیم ودغدغمون گریه های شبانه و بزرگ کردن جوجه هامون میشه الهی آمین 

دوستانی که مثبت شدن یا تجربه ای در این مورد دارن لطفا بگن غیر از اینها چه نکاتی باید رعایت کنم. ممنو ...

زردچوبه و زنجبیل و دارچین قبل انتقال زیاد مصرف کنید.

مکمل امگا۳ خیلی خوبه استفاده کنین

صبح روز انتقال کله پاچه صبحانه بخورین

قبل انتقال یه نوروبیون تزریق کنین.

من جوراب هم میپوشیدم علاوه بر بستن شکمم با شال، و گاهی بعد از روغن مالی سشوار میگرفتم تا بهتر جذب بشه، 

روزی ۲۰ دقیقه پاها رو بالا بگیرین تا خونرسانی به رحم بیشتر بشه درجا زدن سریع هم خوبه،

حواستون باشه یبوست نگیرین.

به نظرم بهتره ۳ روز اول بعد از انتقال استراحت کامل کنید. دعا و قران بخونین تا اروم شین.

موفق باشید. برای منم دعا کنین

زردچوبه و زنجبیل و دارچین قبل انتقال زیاد مصرف کنید.مکمل امگا۳ خیلی خوبه استفاده کنینصبح روز انتقال ...

زردچوبه و زنجبیل و... برای کسی هست که طبع بدنش سرده اگه کسی بدنش گرم باشه اصلا خوب نیست یا اینکه خشک باشه هرچیزی با توجه به طبع باید مصرف بشه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

زردچوبه و زنجبیل و... برای کسی هست که طبع بدنش سرده اگه کسی بدنش گرم باشه اصلا خوب نیست یا اینکه خشک ...

سلام.منظور من چند هفته قبل از انتقال بود نه همیشه و من خودم طبعم گرم و خشک هست ولی کنارش از شیر بادوم و تخم شربتی و خاکشیر و رطوبت دهنده ها  استفاده می‌کردم برای ملایم شدنش، 

2810