من ان شالله هفته بعد انتقال دارم. دکتر که رژیم خاصی پیشنهاد نداد ولی خودم اینور اونور زیاد چرخیدم و سرچ کردم. با پزشک طب سنتی هم ویزیت شدم اکثرا تاکید روی سالم خوری پرهیز از خوردن فست فود و غذاهای اماده و محصولات کارخونه ای دارن. مصرف سبزیجات و میوه جات بطوریکه دفع کامل و مناسب روزانه داشته باشید. بیشتر سعی میکنم پروتئین مصرف کنم، تخم مرغ ، گوشت، مرغ و ماهی. چون طبعم سرده مصرف سردیجات رو حذف و بعضیا رو کم کردم. شیر بادوم هر روز درست میکنم میخورم. مغزیجات، تخمه افتابگردان و تخمه کدو بخاطر ویتامین ای که دارن زیاد میخورم. اووکادو هم بخاطر امگا ۳ ظاهرا خیلی کمک کننده ست. پیج یه دکتر میگفت طی تحقیقاتی که انجام شده کسانی که اووکادو مصرف کردن شانس مثبت شدنشون بیشتر بوده.( البته به این معنا نیست هرکس نخوره منفی میشه) . اناناس هم میخورم که البته نمیدونم تا کی باید مصرف کنم مثل اینکه بعد از انتقال دیگه نباید خورد.
دمنوش به، یا به پخته شده کمک کننده ست. هر روز یه قاشق به خشک دم میکنم میخورم. چایی رو خیلی وقته حذف کردم. اب زیاد میخورم که بدنم کمبود اب نداشته باشه حداقل ۶ لیوان در روز باید خورده بشه.
شکمم رو دکتر طب سنتی گفت با روغن کرچک ماساژ بده ده دقیقه هر شب (اکثرا میگن روغن سیاه دانه، نمیدونم شاید دکتر باتوجه به طبعم پیشنهاد داد کرچک استفاده کنم) و بعد با روسری یا شال مییبندم. در طول روز هم کاملا ناحیه شکم رو با شال می پوشونم. سعی میکنم باد سرد بهش نخوره.
پیاده روی و فعالیت روزانه دارم. یوگا هم سعی میکنم هفتهای دو سه جلسه انجام بدم.
نشاسته هم میگن مفیده که من بخاطر کم کاری تیروئید یه کم احتیاط میکنم درموردش. و همینطور لوبیا سبز.
ارده و شیره خرما، عسل و گردو و خرما هم تو برنامه غذاییم دارم.
جودوسر ،جوانه گندم، گوجه فرنگی هم مفید هستن.
روغن زیتون و خود زیتون هم زیاد استفاده میکنم.
ترشیجات رو هم حذف کردم.
اب انار هم که میگن خوبه. البته طبیعیش. دیروز تو میوه فروشی دیدم انار اومده و میشه استفاده کرد. تا چند روز پیش نبود.
البته تمام این خوراکی ها باید باتوجه به طبعتون مصرف بشه. بهتره با پزشک طب سنتی مشورت کنید.