2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
انشاءالله خداروزیتومیده ب بهترین شکل وبهترین زمان

ممنونم عزیزم همچنین برای شما😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
همچنین برای خودت. تسلیم شون دربرابر خواست خدا تقوای زیادی میخواد و کار هرکسی نیست.و خداوند هیچ وقت ه ...

بله دقیقا ما از حکمت خذا بی خبریم و خوشحالم بهم توان داد تا باز هم این منفی نازیبا😅 رو تحمل کنم،حتما قسمت چیزی دیگری هست ان شالله خیره🪻😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم تبریک می گم،انشالله به حق بزرگی خدابه سلامتی بغل بگیری کوچولوتو😍😍😍😍

سلام آستاره جونحالت چطوره؟چ خوب ک اومدی عزیزم❤️

سلام عزیزم .مرسی تو خوبی 😍

خیلی دلم برای اینجا تنگ میشه ولی حقیقتا بودن داخل تاپیک خیلی هواییم میکنه،به خاطر همین ترجیح میدم نباشم تا راحت تر باهاش کنار بیام 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم چقدر خوشحال شدم تبریک می گم،انشالله به حق بزرگی خدابه سلامتی بغل بگیری کوچولوتو😍😍😍😍

ممنووونم عزیزم😭 😘 😘 ❤️ ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هاعکس رنگی رحم چسبندگی تخمدونارم نشون میده؟

واقعیتش نمی‌دونم من‌ . فک میکنم فقط رحم و لوله ها رو نشون میده. باز بچه‌ها بهتر راهنمایی می کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمایی که توی فاز انتقال هستن رژیم غذایی دارین؟رعایت میکنین؟؟؟

من ان شالله هفته بعد انتقال دارم. دکتر که رژیم خاصی پیشنهاد نداد ولی خودم اینور اونور زیاد چرخیدم و سرچ کردم. با پزشک طب سنتی هم ویزیت شدم اکثرا تاکید روی سالم خوری پرهیز از خوردن فست فود و غذاهای اماده و محصولات کارخونه ای دارن. مصرف سبزیجات و میوه جات بطوریکه دفع کامل و مناسب روزانه داشته باشید. بیشتر سعی میکنم پروتئین مصرف کنم، تخم مرغ ، گوشت، مرغ و ماهی. چون طبعم سرده مصرف سردیجات رو حذف و بعضیا رو کم کردم. شیر بادوم هر روز درست میکنم میخورم. مغزیجات، تخمه افتابگردان و تخمه کدو بخاطر ویتامین ای که دارن زیاد میخورم. اووکادو هم بخاطر امگا ۳ ظاهرا خیلی کمک کننده ست. پیج یه دکتر میگفت طی تحقیقاتی که انجام شده کسانی که اووکادو مصرف کردن شانس مثبت شدنشون بیشتر بوده.( البته به این معنا نیست هرکس نخوره منفی میشه) . اناناس هم میخورم که البته نمیدونم تا کی باید مصرف کنم مثل اینکه بعد از انتقال دیگه نباید خورد. 

دمنوش به، یا به پخته شده کمک کننده ست. هر روز یه قاشق به خشک دم میکنم میخورم. چایی رو خیلی وقته حذف کردم. اب زیاد میخورم که بدنم کمبود اب نداشته باشه حداقل ۶ لیوان در روز باید خورده بشه. 

شکمم رو دکتر طب سنتی گفت با روغن کرچک ماساژ بده ده دقیقه هر شب (اکثرا میگن روغن سیاه دانه، نمیدونم  شاید دکتر باتوجه به طبعم پیشنهاد داد کرچک استفاده کنم) و بعد با روسری یا شال مییبندم. در طول روز هم کاملا ناحیه شکم رو با شال می پوشونم. سعی میکنم باد سرد بهش نخوره.

پیاده روی و فعالیت روزانه دارم. یوگا هم سعی میکنم هفتهای دو سه جلسه انجام بدم.

نشاسته هم میگن مفیده که من بخاطر کم کاری تیروئید یه کم احتیاط میکنم درموردش. و همینطور لوبیا سبز.

ارده و شیره خرما، عسل و گردو و خرما هم تو برنامه غذاییم دارم.

جودوسر ،جوانه گندم، گوجه فرنگی هم مفید هستن.

روغن زیتون و خود زیتون هم زیاد استفاده میکنم.

ترشیجات رو هم حذف کردم. 

اب انار هم که میگن خوبه. البته طبیعیش. دیروز تو میوه فروشی دیدم انار اومده و میشه استفاده کرد. تا چند روز پیش نبود.

البته تمام این خوراکی ها باید باتوجه به طبعتون مصرف بشه. بهتره با پزشک طب سنتی مشورت کنید.

سلام عزیزم خداروشکرفعلا خوبیمشما چطورید کوچولو خوبه بچه داری سخته یا اسون ?روزها هم در حال استراحت م ...

مگه دیابت داری ک هفته ای ۲ بار میری؟من هفته ی ۳۸ یکبار رفتم .و سری بعدش موقع زایمانم.

اولش سخت بود ک سینمو نمیگرفت..

وگرنه چیزی نداره.ی حموم کردنیه و ی شیر دادن..

دخمل من الان خوابه.اهنگ گذاشتم و شیر دادمش .کم کم خوابید..

شبا یکم دیر میخوابع..وگرنه اهل گریه کردن دیگه نیست خداروشکر.

شیرخودمو بش میدم..

بارداریای همه زود گذشت.فقط مال من خیلی دیر گذشت.ولی موقع زایمان فکرشو میکردم میگفتم انگار دیروز بود ک ازمایشم مثبت شده بود😄

ولی تو بارداری از بس روزشماری کردم دیوونه شده بودم😄

نگران نباش نی نی خوشکلت بدون مشکلی بدنیا میاد..

سونو وزن رفتی چقد یود وزنش؟

سلام شیر سویا و ویتامین دی هم استفاده کنین مفیده

سلام

ممنون از راهنمایی تون❤️

بله شیر سویا هم توصیه شده ولی برای افرادی که تیروئید دارن نباید مصرف شه که به همبن خاطر من نمیخورم. یادم رفت بگم که دوستمون استفاده کنن.

ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه هم میخورم، فرتیل سی ام و کوالی فول هم همینطور.

آلا جان آزمایش دادی ؟

نه عزیزم. صبح زنگ زدم آزمایشگاهی ک رفته بودم متاسفانه بسته بود🥺 مجبورم فردا برم. شما چطور؟

2810