2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

مبارکت باشه 😍 ایشالا که عالی میره بالا

خیلی استرس داشتم برات هی چک میکردم ببینم کی آزمایش دادی

خدا رو شکر 😍😍😍

بتای بالای ۱۰۰ خوبه، بتای مشکوک ۲۰ و ۴۰ و اینتس که واقعا مشکوکن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مبارکت باشه 😍 ایشالا که عالی میره بالاخیلی استرس داشتم برات هی چک میکردم ببینم کی آزمایش دادیخدا رو ...

ممنووونم عزیزم ❤️ 😘 شرمنده نگران تون کردم😅😘😘خیلی نیاز دارم ب دعاتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم وقتی خون قائدگی روان شد یعنی روز اول پریودیتهمثلا من بعضی وقتا امروز لک دارم فردا روان می ...

من لک ندارم مستقیم خون روان اومد اما کمه ولی ساعت ۹ شب بود 

سلام عزیزم اون چیزی که من از دوستان شنیدم ظاهراً وقتی بعداز ظهر ببعد پریود میشی از فرداش روز اول حسا ...

ممنون عزیزم منم اینو شنیدم ،ممنون از راهنماییت ،درضمن تبریک میگم عزیزم تازه خوندم که جوابت مثبت شده انشاله به سلامتی بغلش کنی😍

ممنون عزیزم مرسی از تبریکت دعا کن برامون

ایشالله عالی پیش میره واسه همه تون

من آبان میخوام انتقال بدم

نه ساله تو این راهم، خیلی هم اذیت شدم، یه خارج از رحمی داشتم که قلبش هم تشکیل شده بود، خیلی روزای بدی داشتم، به جز این بقیه همه منفی بودن، ماها همدیگه رو درک میکنیم

همه ی امید منم به انتقال بعدیمه

امیدوارم خدا بخواد و بهمون بده

ممنون عزیزم منم اینو شنیدم ،ممنون از راهنماییت ،درضمن تبریک میگم عزیزم تازه خوندم که جوابت مثبت شده ...

ممنونم عزیزم ❤️ ان شالله ی مسیر سریع و پر خیر و برکت و با جواب مثبت پیش روتون باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام تبریک میگم.ایشالله تا آخر بارداری همه چیز خوب و نرمال بگذره براتون.ببخشید شما چه روزی انتقال دا ...

ممنونم گلم؟ منظورتون چه روزی از سیکل هست؟ من چون ضخامتم ی مقدار دیر بالا اومد روز ۲۵ سیکلم انتقال دادن

شما هم فردا آزمایش میدی عزیزم ؟ درسته ؟

آره عزیزم. البته نمی‌دونم اون آزمایشگاه جمعه ها بازه یا نه. 

من لک ندارم مستقیم خون روان اومد اما کمه ولی ساعت ۹ شب بود

خب بخاطر ساعتش از امروز ، روز اول در نظر بگیر😘💗

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم منم اینو شنیدم ،ممنون از راهنماییت ،درضمن تبریک میگم عزیزم تازه خوندم که جوابت مثبت شده ...

عزیزم زنگ بزن از دکترت بپرس.

چون دکتر به من گفت شب هم خون ریزی شروع بشه، میشه روز اول

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810