2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042728 بازدید | 684270 پست
سلام خواهرا خوبین شبتون بخیر،من این ماه انتقال دارم ،دکتر بهم آمپول ناکسپرین ،فرتیل سی ام،استرادیدول ...

سلام عزیزم 

وقتی خون قائدگی روان شد یعنی روز اول پریودیته

مثلا من بعضی وقتا امروز لک دارم فردا روان میشه 

پس از فردا روز اول میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان انشالله به زودی خودت خبر مادر شدنت رو میدی عزیزم زیارتت هم قبول باشه انشالله همیشه این مسی ...

ممنون عزیز دلم 😍 ✨ 🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با توکل به خدا انجام بدهانشاالله مثبت میشیهمزمان بامن یه خانمی انتقال داد که همون روز انتقال تشییع ی ...

😭🫂🤍

قربون خدا برم که از مصلحتش ادم سر در نمیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرا خوبین شبتون بخیر،من این ماه انتقال دارم ،دکتر بهم آمپول ناکسپرین ،فرتیل سی ام،استرادیدول ...

امروز اول قاعدگی حساب میشه.

درمورد آمپول هم من نمیدونم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم.برام دعا کن همه چی به خیر و خوشی پیش بره .از حالا به بعد فقط باید به فکر پول باشم

چشم حتما. قربونت خدابزرگه نینی نازت باپاقدم خوشش رزق وروزی وبرکت میاره خونت نگران نباش. عزیزم هزینه رحم اجاره ای چقدربود وماهی چقدرخواستن؟ اگ دوست‌داشتنی بگو. ب منم چندتادکترگفته ولی فک نکنم همسرم اجازه بده😢

ان شاالله ان شاالله 😭😭😍❤️❤️الان از دکتر برگشتم. گف وضعیت ظاهری رحم خوبه ولی چون بتا پایینه طبیعیه ...

آلاجون قربونت دلت بشم. ان‌شاءالله خوب پیش میره دیدی ک همه میگن بتای بالا1500ساک دیده میشه. قرآن بخون برای حفظ جنین

الا جون تبریک بتات چند بود؟؟؟

ممنونم عزیزم ❤️😘

۱۳۶ گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه عزیزانمبارک باشه دوتا مثبتای امروز و یکی هم که چند روز پیش بودمن خیلی میام اینجا ولی اصو ...

سلام عزیزم قربووونت برم. اشکم درومد از متنت😭😭❤️😘😘😘

نمی‌دونم شما در چه حالی یا مرحله ای هستید ولی منم عمیقأ دعام اینه که همه مون ان شالله خییییییلی زود حاجت روا بشیم و پایان این انتظار چندین ساله خیلی زود سر برسه ان شالله 😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزم اون چیزی که من از دوستان شنیدم ظاهراً وقتی بعداز ظهر ببعد پریود میشی از فرداش روز اول حساب میشه.باز دوستان بیان بهتر راهنمایی میکنن. 

در مورد زمان ناکسپرین واقعیتش نمی‌دونم ب من زمان خاصی نگفته بودن منم طبق عادت همیشه، بعداز ظهرها میزدم. 

آلاجون قربونت دلت بشم. ان‌شاءالله خوب پیش میره دیدی ک همه میگن بتای بالا1500ساک دیده میشه. قرآن بخون ...

خدا نکنه عزیزم ❤️😘❤️

آره می‌دونم ولی دل است دیگر😅 ی چیزی هم ک نگرانم کرد بیشتر، این بود که دکتر رو برگی ک برا بیمه برام داده نوشته ضخامت آندومتر 8، بعداً دیدم اینو و نگران شدم ی مقدار که بنظرم بارداری باید ضخامت بالاتر از این باشه که نه؟ من ی هفته قبل انتقال ضخامتم 8 بود.  از طرفی هم میگم دکتر گف ظاهر رحم خوبه 🥴. خل نشم خوبه. 

توکل ب خدا ان شاالله که خیره . 

وایییی 🤣🤣🤣🤣🤣نازش زیاده🤣🤣🤣من حس میکنم پسره نینیت

😂😂😂😂 

عزیزم خیلی خوشحال شدممبارکت باشهایشالله به سلامتی بغلش کنی😍😍

قربونتون برم خییییلی ممنونم😘😘❤️ ان شاالله خدا هرچی میخواین نصیب تون کنه😍

2810