2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042755 بازدید | 684270 پست
فاطمه😭😭 دلم طاقت نیاورد رفتم بی بی چک زدم مثبت شد😭 تو رو خدا دعا کن با آزمایش ضدحال نخورم🥺

وای ی ی ی ی چقدر خوشحال شدم فاطمه جان 

خدا رو شکر بلاخره نتیجه این همه صبوری و تلاشت رو دیدی 

انشالله تا آخر بارداری خوبی داشته باشی ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

بی‌نهایت خوشحال شدم از خبرخوشتون... خیلی تبریک میگم بهتون بانو  

انشالله نه‌ماه بعد صحیح و سلامت در آغوش میگیریدش..

منتظرا رو تو این لحظه‌ی طلایی از صمیم قلب دعا کنید  

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

آلاجونم خیلی خیلی مبارکت باشه خیلی خوشحالم برات بتات خوبه عزیزم 2روزدیگ ازبده انشاءالله 2برابرمیشه.

بتا هم خوبه الا جون .دوباره تکرار کن میره بالا.بچه ها بزارین منم خوشحالتون کنم امروز .رحم اجاره منم ...

خدایا شکرت شکرت آفتاب جون خیلی خوشحال شدم برات مبارکت باشه عزیزم انشاءالله منبعدهمه مثبت بشن چ روزخوبیه امروزالهی شکر

وای ی ی ی ی چقدر خوشحال شدم فاطمه جان خدا رو شکر بلاخره نتیجه این همه صبوری و تلاشت رو دیدی انشالله ...

😭😭😘😘😘❤️ان شاالله خییییلی زود خبر خوش خودت عزیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم به تشکیل قلب نرسید و فقط ساک بارداری همینجوری به رشد خودش ادامه می‌داد تا خود هفته ۹.آخر با ...

منم دو بار با انتقال باردار شدم که فقط ساک خالی بود ماه پیش هم با انتقال باردار شدم قلب تشکیل شد اما ایست کرد واقعن درکت میکنم

انشاالله که فاطمه زهرا کمکت کنه بارداریت بدون کوچکترین مشکل باشه و ۸ ماه دیگه نی نی تو بغل بگیری

بی‌نهایت خوشحال شدم از خبرخوشتون... خیلی تبریک میگم بهتون بانو انشالله نه‌ماه بعد صحیح و سلامت در آ ...

ممنووونم عزیز دلم،❤️❤️😘

الهی خییییلی زود شما با خبر خوش بیاید.

باور کنین لحظه ای جایی مراسمی نمیرم یا دعایی نمی‌خونم که قبل خودم برای دوستای منتظرم دعا نکنم😭❤️ان شالله خییییییلی زود هممون حاجت روا باشیم و اینجا فقط حرف روند بارداری و‌‌‌ .. باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلاجونم خیلی خیلی مبارکت باشه خیلی خوشحالم برات بتات خوبه عزیزم 2روزدیگ ازبده انشاءالله 2برابرمیشه.

ان شاالله عزیزم ان شاالله با دعای شما ❤️😘

چه روز خوبیه چقدر خوش خبر بودید امروز😍😭😭ایشالا بچسبه به دلتون و نه ماه بی دردسر پیش بره براتون

رها جان چ خبر ؟ هی از ظهر میام اینجا فقط به امید جواب مثبت شما😍

انتقال قبلی که پارسال بود دکتر از قبل از انتقال ب۱۲ هم داده بود و سطح ب ۱۲ تو آزمایشاتی که داده بودم ...

آزمایش ایمنی و انعقادی اصلن مشکلی نداشت اما دکتر بهم سرم آی وی آی جی و قرص پردنیزولون داده بود

2810