2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042742 بازدید | 684270 پست
بچه ها جواب بتا من اومد۲۳۸۰چرا انقد زیاده؟! جا نگرانی هس؟

عزیزم خیلی مبارکت باشه تبریک میگم به دوقلو میخوره بتات ایشالا بارداری خوبی داشته باشی سالم و سلامت بغلش کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
وااااااااااای خدایا شکرت😭😭😭😭💐😍😍😍😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر.باورت میشه برا مال خودم این قد ذ ...

قربونت برم عزیزم.دورادور یادم هست که تو هم مثل خودم خیلی خیلی سختی کشیدی .انشالله امسال دوتامون از انتظار دربیاییم .به امید اون روز عزیزم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سیزدهم

به نیت حاجت روایی:

@sooohaa         

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای خدای مهربون هزار مرتبه شکرفاطمه خیلیییی خوشحالم به حق این روزا به حق امام رئوف که دیگه سختیات تم ...

ممنونم مهربونم❤️😘الهی خبر خوش شما خییییلی زود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم.دورادور یادم هست که تو هم مثل خودم خیلی خیلی سختی کشیدی .انشالله امسال دوتامون از ا ...

ان شاالله ان شاالله 😭😭😍❤️❤️

الان از دکتر برگشتم. گف وضعیت ظاهری رحم خوبه ولی چون بتا پایینه طبیعیه که نمیشه ساک رو دید.  گفت سه شنبه برم سونو . دیروز دیگه هم بتا رو تکرار کنم.

با اینکه می‌دونم کاملا طبیعیه با این بتا معلومه که چیزی دیده نمیشه ولی نمی‌دونم چرا نگرانم و دلم گرفته. هی ب خودم میگم نباید به دفعات قبلی فکر کنم ولی باز ناخودآگاه ذهنم می‌ره سمتش😭

ان شاالله ان شاالله 😭😭😍❤️❤️الان از دکتر برگشتم. گف وضعیت ظاهری رحم خوبه ولی چون بتا پایینه طبیعیه ...

منم بار اول که رفتم با اینکع بتام بالا بود ولی سونو نکرد کفت دیده نمیشه اصلا بد به دلت راه نده عزیزم فقط مواظب عروسم باش🤣😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ان شاالله ان شاالله 😭😭😍❤️❤️الان از دکتر برگشتم. گف وضعیت ظاهری رحم خوبه ولی چون بتا پایینه طبیعیه ...

عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن الان که موقع سونو نیس.اللن فقط باید دعا کنیم که ۴۸ ساعت دیگه بتا به مقدار مناسب بالا بره.ایشالا جمعه میای اینجا و خبر خوش میدی که بتات دو برابر شده عزیزم.نگران نباش.

ایول عزیزم .عالیه .حتما دوقلو نگران نباش .مبارکت باشه عشقم

ممنون عزیزم .مرسی از آرزوی قشنگت و تبریک ‌.انقد تو اینترنت نوشتن بتا بالا ممکنه نشانه بارداری خارج از رحم یا پوچ باشه که اصلا دیگه سرچ نمیکنم.سعی می‌کنم با فیلم و سریال خودمو سرگرم کنم تا جمعه برم ببینم همه چیز درست پیش میره یا نه.دعا کن برام 

داروخانه دکتر نازنین رحمانیان بود اونی ک من پارسال خریدم. تو نت بزنی میاره. داروخانه دکتر تشیدی هم ا ...

سلام إلا جون خداروهزارمرتبه شكر ، خيلي خيلي خيلي خوشحالم برات ايشالله قلبش ١٢٠ سال بزنه و فرزند سالم و صالح باشه🙏❤️❤️❤️

منم بار اول که رفتم با اینکع بتام بالا بود ولی سونو نکرد کفت دیده نمیشه اصلا بد به دلت راه نده عزیزم ...

عزییییزم😂چقدر این عروست لوسه🥴

عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن الان که موقع سونو نیس.اللن فقط باید دعا کنیم که ۴۸ ساعت دیگه بتا ب ...

ممنونم عزیزم آره می‌دونم کاملا در مورد سونو موافقم. ذهنم ناخودآگاه می‌ره سر موزدایی قبلی ک ب یه هفته ده روز نمی‌کشید و بتا افت میکرد🥺

ولی دارم رو خودم کار میکنم. سپردم دست خدا ان شاالله هر چی که صلاحه

ممنون عزیزم .مرسی از آرزوی قشنگت و تبریک ‌.انقد تو اینترنت نوشتن بتا بالا ممکنه نشانه بارداری خارج ا ...

نه گلم اصلا فکرت سمت خارج رحمی نره ، من دیگه متخصص شدم توش😅

2810