2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
ممنون عزیزم دعا کن برام

دورت بگردم خوشحالی کن ک این خوشحالی ابدی میشه برات بقولی جاودان میشه😍💗

انشالله به زودی صدای قلبشم بشنوی خیالت راحت بشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

عزیزززززم مرسی صدام زدی قلبم اومد تو دهنم تا دیدم خوشحال شدم گل جان

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

سلام مامان قشنگ😍😍

مبااااااااارکه

مبااااااااارکه 

مبارک

چه خبر خوبی😍😍😍

بزنیم برقصیم ،شادی کنیم آلا جونم مامان شده

دختر قشنگ ،فقط به چیزهای مثبت فکر کن 💓

باز هم منو تگ کن از خودت خبر بده 

خیلیبیییییییی برات خوشحالم خیلییییی

عزیزززززم مرسی صدام زدی قلبم اومد تو دهنم تا دیدم خوشحال شدم گل جان

❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مامان قشنگ😍😍مبااااااااارکهمبااااااااارکه مبارکچه خبر خوبی😍😍😍بزنیم برقصیم ،شادی کنیم آلا جو ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ❤️ هنوز. برا خوشحال شدنم زوده🥺 دعا کن ازین مرحله هم ب سلامتی عبور کنیم . نگران سابقه بدی هستم که تو بارداری های قبلی داشتم. بازم توکلم ب خداست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

وای خدای مهربون هزار مرتبه شکر

فاطمه خیلیییی خوشحالم به حق این روزا به حق امام رئوف که دیگه سختیات تموم شد بتا به خوبی رشد میکنه مبارکت باشه عزیزم

فقط ریلکس باش و استراحت کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

عزمزمه مبارکتون باشه الهی که به سلامتی به دنیا بیاد و بغلش کنی 

مرسی مهتاب جونم .دیدم برام ختم برداشتی فردا صبحش بهم گفت بی بی زدم مثبت بوده.قربونت برم من

😭😭😭

الحمدلله 

روزیت بود اون روز بیای تاپیک و بگی

همه بچه ها برات دعا کنن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الهی شکر 😍😍😍😍به حق باب الحوائج ک بارداری سالمی رو تا انتها سپری میکنی

فاطمه جان انشالله به زودی خودت خبر مادر شدنت رو میدی عزیزم زیارتت هم قبول باشه انشالله همیشه این مسیر رو بری

فدای شما عزیزم،ان شاالله، واسه من انگار دست نیافتنی شده دیگه

عزمزمه زیارتت قبول باشه انشالله امام حسین که طلبیده یه نگاه ویژه میکنه همون که میخوای میشه

خدایا شکرت شکرت آفتاب جون خیلی خوشحال شدم برات مبارکت باشه عزیزم انشاءالله منبعدهمه مثبت بشن چ روزخو ...

ممنون عزیزم.برام دعا کن همه چی به خیر و خوشی پیش بره .از حالا به بعد فقط باید به فکر پول باشم  

2810