2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042914 بازدید | 684276 پست
عزیزم دیدم خیلی خوشحالم برات بهترین خبربود. امروز بازغرغرمیکردم چرا مااین همه سختیوباید تحمل کنیم 🥴 ...

ممنونم عزیزم. ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا.

من دیگه کلا ناامید بودم. فقط می رفتم انتقال که جنین هام تموم شه. هرچی خدا بخواد همونه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم،دکترتون کی بود؟

ممنون. زیر نظر دکتر دهقانی هستم، تیم احمدی و کلانتر. انتقالم با دکتر کلانتر بود. روز انتقال دکتر کلانتر سونو کرد و به نظرش اندومترم نازک بود، استرادیولم رو گفت ۶تا بخورم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من هی سایت رو چک میکنم ببینم بی بی چک تست کردی یا نهانشالله اینبار مثبت میشی و میمونه برات ❤️❤️❤️

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️.

من از بسسسس بی بی چک باهام سر ناسازگاری داره بس که بااارها مثبت شده و آزمایشم منفی ، میترسم هم از مثبتش هم منفیش😅

الهی دعاتون برام مستجاب بشه برا هممون ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️.من از بسسسس بی بی چک باهام سر ناسازگاری داره بس که بااارها مثبت شده و آزما ...

سلام الا جان ، جواب آزمایش تو گرفتی تگم کن یادت نره

ایشالله مامان شدی عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام الا جان ، جواب آزمایش تو گرفتی تگم کن یادت نرهایشالله مامان شدی عزیزم

چشم عزیزم😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️.من از بسسسس بی بی چک باهام سر ناسازگاری داره بس که بااارها مثبت شده و آزما ...

سلام نگار

منم پنجشنبه ۲۵ مرداد انتقال دادم ،تا امروز جرات بی بی چک زدن نداشتم ،امروز صبح بی بی چک مثبت شد و زیر دو دقیقه دو خط شد.پارسال هم یه سقط داشتم که قلب تشکیل نشد و کورتاژ کردم.الانم برا آزمایش فردا میترسم که چی پیش میاد .منم با میکرو دو تا جنین انتقال دادم.شما بی بی چک مثبت شدید و بتا بالا نبود ؟هیچچچچچچ علائمی هم ندارم هیچ😔😔

سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبوده،ان شالله ازمایشات همگی شما مثبت باشه و از خوشحالیتون منم خوشحالشم😍😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبو ...

متاسفم عزیزم😟

یه مقدار به خودت فرصت بده  و استراحت کن بعد به خاطر پسرت دوباره شروع کن

خداقوت عزیزم. انشالله تاثیری داره. فاطمه جان مگه میدونی طبعت چیه ک حجامت کردی. چون من چن سال پیش حجا ...

نه راستش نمیدونم گرمه یا سرد ...

فقط دیروز ک حجامت کردم ، خانمه بعدش بهم گفت گرمی بخور 

متوجه نشدم واسه بعد حجامت منظورش بوده یا کلا بهم توصیه کرد

منم حس میکنم طبع بدنم سرده...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810