2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042725 بازدید | 684270 پست
منم چون درد سینه دارم از پریشب وسوست ام مرد وقتی هاله افتاد چقدر ذوی کردم اما امروز صبح خورد تو ذوقم ...

ان شالله جواب آزمایش متفاوت بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا به من میگم ناراحتی نکن عیب نداره ولی نمیدونن این همه سونو دارو آمپول انتقال دو هفته استراحت ان ...

کاملا میفهممت مگه میشه ناراحت نبود کل عمرمون شده انتظار و انتظار یا منتظر موعد پریودیم یا روزها رو میشماریم برای جواب اناقال و امپول یا تو مطب دکترها اسیریم چطور میتونیم ناراحت نباشیم چطور میتونیم ناراحت نباشیم،خدا به دلت ارامش بده عزیزم،جنین فریز داری؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله جواب آزمایش متفاوت بشه

ممنونم مهربونم،ان شالله به حق اربعین حسینی که در پیش اقا ابا عبدالله حسین نظر و لطفی بهمون بندازند و برامون دعای اولاد سالم و صالح رو از خدا مهربون داشته باشند،هممون دلشکسته و خسته ایممممممممم،خدایا ماها رو دریاب هممون مظلومیم ،دردمون رو ریختیم توی خودمون و هرسری که جواب منفی میشه و فرو میریزیم باز بعداز مدتی دست به زانوهای لرزانمون میزاریم وبلند میشیم و از نو شروع میکنیم.از بنده هات حرف میشنویم،از زمین وزمان طعنه،کنایه،ترحم دیدیم دیگه کافیه ماها رو دریاب و اگر صلاحمون نیست به دلهامون ارامش وصبر عطا کنه و خودت طوری جای بچه رو برامون پر کن که اینهمه غصه ما رو منفجر نکنه🥺🥺🥺🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۱

۲۲

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

بچه ها هیستروسکوپی رو‌ روز چندم پریود انجام میدن ؟ 

دکتر برای من برای روز ۱۸ پریود نوشت ،دیر نیست ؟ 

دوره پریودیم ۲۶ روزه ات؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم مهربونم،ان شالله به حق اربعین حسینی که در پیش اقا ابا عبدالله حسین نظر و لطفی بهمون بندازند و ...

😭😭😭

الهی آمین 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها هیستروسکوپی رو‌ روز چندم پریود انجام میدن ؟ دکتر برای من برای روز ۱۸ پریود نوشت ،دیر نیست ؟ د ...

من متاسفانه یادم رفته چ روزی انجام دادم😔

بچه ها پست قبلی منو ،جوابشو کسی می‌دونه بده 

دکتر میره مسافرت واسه همین هیسترو رو انداخت روز ۱۸ پریودی، دیر نیست به نظرتون ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دخترا خوبین ،دیروز بی بی چکم هاله صورتی داشت قشنگ دیده میشد اما کمرنگ بود ولی امروز حتی خط تبخی ...

عزیزم هاله بود یا خط کمرنگ؟

منم روز ۱۱انتقال بی بی زدم، زیر۱دقیقه خط دوم افتاد ولی کمرنگ بود. هاله نبود، قشنگ خط بود ولی کمرنگ.

هرچی به شوهرم میگم باز بی بی چک بگیر بزنم، نمیگیره😪

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آره میدونم منم یه زمانی لاغر بودم دوست داشتم چاق بشم رژیم چاقی میگرفتم الان برعکس 😀 ااا ان شاالله ک ...

رادیس جان الان ی مطلبی خوندم گفته هرکسی ب طورمنظم آووکادو بخوره باعث میشه هوس ب غذا تنقلات کم بشه.وزن کمترودورکمر کمتری دارن. وباعث افزایش اچ دی ال چربی خوب خون وکاهش ال دی ال چربی بدخون میشه

2810