2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
سلام عزیزمدکتر قبلی تونم طرازی بوده؟چون تا جایی که میدونم بچه های جدید اینجا بیمار ایشون نیستن دکترط ...

بله عزیزم

قبلا هم پیش دکتر طرازی میرفتم

آبان میرفتم

الانم جنین فریز دارم

هم آبان ‌و هم مام

میخواستم بین این دو تا انتخاب کنم

چند دفعه انتقال منفی داشتم

یه دفعه هم که مثبت شد خارج از رحمی شد

الان دو تا شانس انتقال مونده واسم

همه ی امیدم به ایناست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزمقبلا هم پیش دکتر طرازی میرفتمآبان میرفتمالانم جنین فریز دارمهم آبان ‌و هم ماممیخواستم بین ا ...

اگر هر دو مرکز  جنین داری بپرس  کدوماش قوی ترن

برو همونجا انتقال بده 

اگر مشکلت با شیوه دکتره میخوای روند انتقالو عوض کنی خب اینم خوبه که دکتر یا مرکزت رو تغییر بدی

ان شا الله هرچی خیره براتون پیش بیاد

من یک انتقال منجر به سقط و یک انتقال منفی در ابان با طرازی داشتم بعد منفی شدن دیگه حس خوبی نداشتم باهاش ادامه ندادم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دخترا خوبین ،دیروز بی بی چکم هاله صورتی داشت قشنگ دیده میشد اما کمرنگ بود ولی امروز حتی خط تبخیر هم معلوم نبود کلافه شدم این یعنی چی؟ازمایشم برای روز دوشنبه ست اما خیلی خورد تو ذوقم🥺 تجربه ش رو داشتین؟امروز روز ۱۳ بود اگه خبری بود باید مشخص میشد جنین فریز سه روزه انتقال داده بودم☹️علایم خاصی  هم ندارم کلی کمر درد با علایم پریود و سردرد😭 اخرین پک جنینم بود دیگه تموم،انقدر ناراحتم دیروز چقدر همسرم خوشحال بود اما امروز صبح که پرسید چی شد و گفتم هیچی منفی شوک شده بود چقدر خجالت کشیدم و ناراحت شدم🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام من منفی شدم

عزیزم🥺 چی میتونه دل پر از غم و غصه مون رو اروم کنه و تسلی بده 😞اینهمه تلاش و عذاب میکشیم و در اخر نتیجه نمیگیریم☹️

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام دخترا خوبین ،دیروز بی بی چکم هاله صورتی داشت قشنگ دیده میشد اما کمرنگ بود ولی امروز حتی خط تبخی ...

منم همین جوریم انقد دردا زیاده که😭🥺

از امروز هی دارم وسوسه میشم که بی بی چک بخرم . ب زور جلو خودمو گرفتم .

الهی که جواب آزمایش هممون دلگرم کننده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من منفی شدم

😭😭 دلم ب آزمایش هممون خوش بود🥺

الهی خدا دلتو آروم کنه معجزه شو طبیعی بذاره تو دلت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم🥺 چی میتونه دل پر از غم و غصه مون رو اروم کنه و تسلی بده 😞اینهمه تلاش و عذاب میکشیم و در اخر ...

دقیقا به من میگم ناراحتی نکن عیب نداره 

ولی نمیدونن این همه سونو دارو آمپول انتقال دو هفته استراحت انتظار 

به هر دردی دل میخندی اخرش با جواب منفی روبه رو میگی 

با خودت میگی یعنی الکی دو هفته مراعات کردم

خداجونم شکرت       
😭😭 دلم ب آزمایش هممون خوش بود🥺الهی خدا دلتو آروم کنه معجزه شو طبیعی بذاره تو دلت

انشالله شما مثبت میشی عزیزم توکل بر خدا 

مرسی از دعای قشنگت ولی ما شانس طبیعی نداریم

خداجونم شکرت       
منم همین جوریم انقد دردا زیاده که😭🥺از امروز هی دارم وسوسه میشم که بی بی چک بخرم . ب زور جلو خودمو ...

منم چون درد سینه دارم از پریشب وسوست ام مرد وقتی هاله افتاد چقدر ذوی کردم اما امروز صبح خورد تو ذوقم،اصلا نزار منم اشتباه کردم انقده ناراحت و ناامیدم و این سمه برای لانه گزینی.توکل بر خدا

انشالله شما مثبت میشی عزیزم توکل بر خدا مرسی از دعای قشنگت ولی ما شانس طبیعی نداریم

عه چرا مث منی شمام؟ من دیگه لوله فالوپ ندارم آخه و طبیعی برام دیگه ممکن نیس

2810