2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042825 بازدید | 684273 پست

سلام عزیزان من امروز روز یازده انتقالم هست رفتم دستشویی لک قهوه‌ای دیدم دستمال کشیدم لکه با رگه هایی از خون بود اومدم دراز کشیدم خیلی کم زیر دلم درد گرفت در حد پریودی نیست لطفا راهنماییم میکنید 

سلام گلم.فک کنم هفته ۹ بارداری بود..ب مطب زنک زده بودم ک خونریزی کرفتم..بم کفتن خونت چطورهکفتم شفافه ...

ماهور جدن شباف کی قطع کردی من امروز ۳۶ هفته رو تموم کردم هنوزم میزارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از دیشب بدجور سرگیجه دارم تا می‌خوام پاشم سرم گیج می‌ره . امروز موعد پریودمه و من همیشه قب ...

به خاطربارداریته. منم همنطوربودم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیز دلمحالت چطوره؟چشممون روشن ایدا جونمان شا الله که قدمش پر خیر و برکت باشه🤩چند وقتته اگر دو ...

فدات شم‌مهتاب جونم ۱۴هفتم و دیروز رفتم دکترم گفت پسره بچه این روزو برا همه ارزو میکنم 

چندبار کاشت انجام داده بودی؟؟چکارها کردی برا طبیعی..مثلا چ‌داروهایی خوردی

من یبار تخنککشی کردم برا تعیین جنسیت میرفتم راستش دو جنین پسر داشتم انتقالم منفی شد الانم رژیم گرفتم خیلی پرهزینه بود و کلی دارو خورد شوهرم و خدا ج تلاش هامونو داد.شوهرم ای.دی.سلن پلاس.پودر اندروفرتی.موتیلیتی.آرژی مکس خورد.آرژی مکس تموم شد ال کاتنین خورد بجاش.خودم ای اووبوست لتروزول

آیدا تاپیکاتو دیدممبارک باشه پسر دار شدنت🤩یادته میگفتم ان شا الله خدا طبیعی بهت پسر میده بی دردسر ا ...

ممنون مهتاب جونم خدا میدونه شوکه شدم .اوندم بگم بچه های تعیین جنسیت اینجا ناامید نشن اگ قلبا از خودش بخوان تموم 

سلام عزیزم وااااااااااای خدارووووووشکر 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩 چقددددد خوشحال مون کردی عزیزم😍 الهی ب سلا ...

اره منم همش تو فکرشم.خداشاهده اول براچشم انتظارا دعا میکردم بعد برا ماهایی که دنبال جنسیتیم.ان شا الله شما هم خبرای خوش بهم بدین و نامردی نکنین منو بیخبر نذارین.خیلی دوستتون دارم

سلام دوستان من شنبه انتقال جنین دادمامروز باید hcg بزنمپرستارم ساعت ۳ ظهر میاد پروژسترون بزنه برام ا ...

راه دیگه ای هم داری؟ دیگه صبرکن بعدظهربشه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزان من امروز روز یازده انتقالم هست رفتم دستشویی لک قهوه‌ای دیدم دستمال کشیدم لکه با رگه هایی ...

سلام عزیزم خیره ان شالله. ان شالله لک لانه گزینی باشه😍کاش با مرکزتون یا مطب دکتر تماس بگیری احتمالا ی شیاف یا آمپول مثلا اضافه کنن یا چیزی رو قطع کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به خاطربارداریته. منم همنطوربودم

خدایاااا ینی میشه🥺🥺🥺😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم همش تو فکرشم.خداشاهده اول براچشم انتظارا دعا میکردم بعد برا ماهایی که دنبال جنسیتیم.ان شا ال ...

قربوووونت برم حتما❤️😘😘

دعا کن ما هم خوش خبر باشیم

سلام عزیزم خیره ان شالله. ان شالله لک لانه گزینی باشه😍کاش با مرکزتون یا مطب دکتر تماس بگیری احتمالا ...

مرسی عزیزم انشالله یه بار که منفی شدم هیچ علائمی نداشتم حتی تا داروها رو قطع کردم پری نشدم دوهفته بعد شدم.

مرکز گفتن نگران نباش اگر باز لکه دیدی آمپول پروژسترون روزی یکی بزنم 

مرسی عزیزم انشالله یه بار که منفی شدم هیچ علائمی نداشتم حتی تا داروها رو قطع کردم پری نشدم دوهفته بع ...

ان شاالله خیره😍

2810