2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
سلامخوبید دخترا؟منم وارد فاز انتقال میخام بشمطبیعی اقدم کردم نمیشهدستور زاج و عسل و روغن زیتون رو کس ...

سلام عزیزم بسلامتی انشاءالله. عزیزم اگ میخوای انتقال بدی ایناتداخل ایجادنکنه مراقبت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم ممنون میشم جواب بدی فقط ببخش طولانی میشه،شما یادمه خونریزی داشتی خاطرت ...

سلام گلم.فک کنم هفته ۹ بارداری بود..

ب مطب زنک زده بودم ک خونریزی کرفتم..

بم کفتن خونت چطوره

کفتم شفافه.

گفتن شیافاتو از روزی یکی بذارش دوتا..

امپول پروژسترون هم از روزی یکی بذار روزی دوتا باهم ..

سه هفته طول کشید تا کامل خوب شدم..

تا اینکارو کردم خونریزیم تبدیل شد ب لکه..

تا ی مدت شبی دوتا امپول میزدم.دیکه قطعشون کردم.

شیافا رو هم ادامه دادم و بعدش دکتر گفت وقتی دردی نداری و لکه ای نداری.قطعشون کن.

الان دقیق نمیدونم همزمان با امپولا روزی دوتا شیاف نیزدم.

یا بعد از امپولا دوتا شیاف میزدم..

ولی روزی ی شیاف رو از همون اولش میزدم

بعدش ترشحاتم خیلی زیاد بود فک کنم عفونت و... اگر بود اونارو تخلیه کرد.فقط حواست باشه زاج خییییلی کم ...

آلاجون زاج ک سفته بایدکوبیده بشه؟ روغن زیتون خوراکی یامالشی؟ اندازه هرکدوم چ چقدرباشه؟ میگم واسه مایع رحمم استفاده کنم شایدفرجی شد. 

عزیزم تیروئیدت نرماله؟ زنداداشم من توخونه وزن کم کرد ماشالا انقدخوب وزن کم کرد.من چون خودم استرس بگی ...

منم استرس بکیرم لاغر میشم.اصلا غذا نمیتونم بخورم.

حتی ناراحت بشم.

حتی ورزش کنم هم اشتهام میره.

اگه صبحونه نخورم نمیتونم ناهار بخورم..

سللم بچه ها .آلا.فاطمه.مهتاب....من طبیعی اقدام کردم و الحمدلله باردارم .

سلام عزیز دلم

حالت چطوره؟

چشممون روشن ایدا جونم

ان شا الله که قدمش پر خیر و برکت باشه🤩

چند وقتته اگر دوست داری بگو عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

آیدا 

تاپیکاتو دیدم

مبارک باشه پسر دار شدنت🤩

یادته میگفتم ان شا الله خدا طبیعی بهت پسر میده 

بی دردسر 

ای خداجون شکرت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فاطمه جونبخاطر هورموناستبالاپایین شدنش میگرن رو تحریک میکنه ان شا الله هورمون های بارداریه که داره ب ...

خدا از دهنت بشنوه مهتاب جون😍😘❤️🥺

برا نماز ک بیدار شدم دوباره شروع شد سردردم ، دندون درد هم اضافه شد بهش🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
افرین دقیقا شبهاست،من میگم احتمالا از قرص و شیافه.منم هم میگرن و هم سینوزیت دارم ولی اینجوری نمی شدم ...

ان شالله ، ان شالله ب سلامتی و جواب مثبت 😍

من احساس میکنم آبم کم میخورم. باید یکم زیادترش کنم. کم آبی هم سردرد میاره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی به حق این ایام؛ تا ۹ماه آینده، تودلیت صحيح و سلامت بیاد تو دامنت...الهی آمین💙

قربوووونت برم پونه جون😭😭😍😘❤️

ان شاالله حاجت روایی هممون 😘

سلام عزیزم 

وااااااااااای خدارووووووشکر 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩 چقددددد خوشحال مون کردی عزیزم😍 الهی ب سلامتی و دل خوش بغلش بگیری❤️

همش به یاد پروانه۲۱ هم هستم الهی اونم مثل شما یهویی بیاد خبر خوش بده😊

آلاجون زاج ک سفته بایدکوبیده بشه؟ روغن زیتون خوراکی یامالشی؟ اندازه هرکدوم چ چقدرباشه؟ میگم واسه مای ...

آره اونی ک من گرفته بودن پودر زاج بود اندازه نوک کارد میریختم، خییییییلی کم. نسبت عسل ب روغن زیتون متاسفانه یادم رفته 😥 

آره ی امتحانی بکن ان شالله سبب ساز باشه😃

آیدا تاپیکاتو دیدممبارک باشه پسر دار شدنت🤩یادته میگفتم ان شا الله خدا طبیعی بهت پسر میده بی دردسر ا ...

الهیییییی شکر پس همون شد که میخواست😍😍 الهی روزی پروانه جون و همه بچه های که پی اش هستن😊

2810