2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
ممنون مهتاب جونم خدا میدونه شوکه شدم .اوندم بگم بچه های تعیین جنسیت اینجا ناامید نشن اگ قلبا از خودش ...

واقعا همینطوره 

خدا بهترین چاره سازه 

ان شا الله چاره ساز همه بچه ها باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ماهور جدن شباف کی قطع کردی من امروز ۳۶ هفته رو تموم کردم هنوزم میزارم

عفت جان میخوای طبیعی زایمان کنی یا سزارین؟

دکتر من میگفت از ۳۶ هفته دیگه شیاف هیچ اثری نداره اصلا نیازی نیست ولی من چون دکترم سفر خارج رفت از ترس زایمان یهویی اون یه هفته که نبود هم شیاف گذاشتم وقتی برگشت بهم خندید

من تا ۳۷ گذاشتم اگر دکترت گفته قطع کن قطع کن جای نگرانی نیست خصوصا اگر میخوای طبیعی بیاری باید قطع کنی کم کم دردات شروع بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفتمین روز هستش،کمر درد دارم با علایم پریود ،دو ماه بیشتره نشدم بخاطر امپول.اره پسرممبا iui باردار ...

ای جانم چقد قشنگ 

همسر منم آزواسپرمه 

من با میکرو باردار شدم دخترموولی با معجزه برام برقی نداره 

منم بخاطر دخترم دوباره اومدم تو این راه

امروز روز ۱۵ هیچ علائمی ندارم فقط دیروز در حد یه ثانیه درد پریود داشتم همین

خداجونم شکرت       

بچه ها وام فرزندان غدیر (برنامه سمت خدا ) جمعه ثبت نام جدیدشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جانم چقد قشنگ همسر منم آزواسپرمه من با میکرو باردار شدم دخترموولی با معجزه برام برقی نداره منم بخ ...

ب سلامتی و خیر ان شالله 😍.

راستی آزمایش کی میرید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماهور جدن شباف کی قطع کردی من امروز ۳۶ هفته رو تموم کردم هنوزم میزارم

دقیق یادم نیست.ولی زیر ۲۵ هفته بودم..

نمیدونم ۲۰ هفته بودم

تقریبی یادم هستن..

ولی همین شیافا دهانه رحممو محکم کرده بودن.چون دوهفته قبل از زایمان ک رفتم گفتن دهانه رحمت خیلی سفته.باید ورزش کنی تا نرم بشه وگرنه زایمانت پر از درده..

من یبار تخنککشی کردم برا تعیین جنسیت میرفتم راستش دو جنین پسر داشتم انتقالم منفی شد الانم رژیم گرفتم ...

خودت مشکل تخمک هم داشتی؟ 

من چون میخوام طبیعی اقدام کنم میخوام ببینم این روش شما تاثیر داره برام..

زیر نظر دکتر این داروها رو مصرف کردی..

خداروشکر ک نتیجه گرفتی..چقد خوبه ک دوستانو خوشحال ببینیم

آره اونی ک من گرفته بودن پودر زاج بود اندازه نوک کارد میریختم، خییییییلی کم. نسبت عسل ب روغن زیتون م ...

ممنون عزیزم میگم روغن زیتون خوراکی باشه یامالشی ک مخصوصه ماساژ؟ عزیزم چن شب استفاده کنم؟ هرشب تازشو درست کنم؟ 

عفت جان میخوای طبیعی زایمان کنی یا سزارین؟دکتر من میگفت از ۳۶ هفته دیگه شیاف هیچ اثری نداره اصلا نیا ...

میخوام سزارین بشم از طبیعی خیلی میترسم  بچه هم فعلا همکاری کرده و نچرخیده فعلا که گفته بزار هفته بعد کنترلمه باز میپرسم ازش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

[QUOTE=350650808]دقیق یادم نیست.ولی زیر ۲۵ هفته بودم.. نمیدونم ۲۰ هفته بودم تقریبی یادم هستن.. ولی همین شیافا دهان ...[/QUOTE بخاطر استفاده شیاف و امپوله از طبیعی میترسم رحم باز نشه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
[QUOTE=350650808]دقیق یادم نیست.ولی زیر ۲۵ هفته بودم.. نمیدونم ۲۰ هفته بودم تقریبی یادم هستن.. ولی ه ...

یادته ک کفت دکتر بم شیاف گلمغربی داد ک دهانه نرم و باز شه..پیاده روی کردم چندبار هم پله رفتم

2810