2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042979 بازدید | 684278 پست
ممنونم عزیزم ایشالا یه روزی با بچه هامون میریم کربلا خاطرات این روزای سخت از ذهنمون پاک میشه

ان شاالله ان شاالله 😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
می‌دونی پیش خودشون فکر میکنن که لطف به ماست کارشون. من یکی از دوستام که تو شهر مامانم ایناست باردار ...

وای الان میبینم چقدر غلط املایی😫

بعضیا نیت بدی از پنهان کاری ندارن*

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین،از کی بی بی چک میشه زد؟دیگه تحمل یه هفته دیگه رو ندارم چقدر دیر میگذره🥺 منم مثل شما کلی دلم گرفته اخه چرا باید اینقدر سخت ازمایش شیم،همه چی بعداز کلی سختی بهش میرسیم☹️ الان همه تو تکاپوی عروسی پسرخالمم منم نشستم روزشماری ایا میشه یا نه،این کوچکترین نمونه شه مادر و همسر بنده خدامم بدتر از من نمیدونند چیکار کنند چی بگن که من نرنجم یا امیدوار نشم.هیچ وقت از ته قلب نمیتونم خوشحال باشم انگار خلا ای دارم که پر نمیشه😭 اگه منفی شه بلافاصله میخوام برم باشگاه و دیگه بدون اما اگرها زندگی کنم بی خیال دکتر و فکر و خیال شم اخه چندین ساله نتونستم برای دل خودم زندگی کنم فقط تو شک و شبهه که باز پریود میشم،کدوم مرکز و دکتر خوبه،چی برای زودتر باردار شدنخوبه،چطوری باز مرخصی بگیرم،درسمو ادامه بدم یا شاید برم انتقال..... همه اینا رو میخوام بریزم دور وفقط و فقط به خودم و خوشحالی خودم فکر کنم.واقعا خستم از فکر و خیال و عوارض داروها دیگه بدنم نمیکشه🥺غیر از شما به هیچکسی نمیتونم دردو دل کنم نه میفمند چی میگن نه ظرفیتشو دارن یا ترحم میکنند یا تحقیر.از خدا برای همه تونروزی اولاد سالم وصالح خواستارم منم دعا کنید هرچی خیر وصلاحمه مقدر شه حتی منفی همیشه میدونم صلاحم در این بوده🥰

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب چهل و چهارم🖤به نیت حاجت روایی @ @گل_نقره ...

عزیزممم ممنونم ازت مهربون😭😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب هفدهم🖤به نیت حاجت روایی @ @tamana366 ۱_ ...

مهتاب مهربوونممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺چقدر ذوق زده شدم با دیدن پیامت...مرسی قربونت بشم.😘.مرسی ک هنوزم ب یادم هستین..

الهی ب حق همین شب های عزیز  همه ی بچه های تایپیک ب زودی زوووودددد حاجت روا بشن و دلشون شاااد بشه

الهی آمین یا رب العالمین ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دخترا خوبین،از کی بی بی چک میشه زد؟دیگه تحمل یه هفته دیگه رو ندارم چقدر دیر میگذره🥺 منم مثل شم ...

عزیییییییزم. آره واقعا سخت میگذره روز اول خییییلی کلافه بودم بعد بهتر شدم بعد امروز فک میکردم که تازه روز ۵-۶ هستم😫😫 

الهی پایانش خوش باشه

آلا جانم چطوری عزیزم؟؟خوبی قربونت برم؟همه چی روبه راهه؟

سلام عزیزم چطوری؟ کجایی دختر؟😍 خییییییلی وقته نیستی

شکر خدا منم خوبم. آخرین جنین هام رو انتقال دادم نشستم ب انتظار😅

عزیییییییزم. آره واقعا سخت میگذره روز اول خییییلی کلافه بودم بعد بهتر شدم بعد امروز فک میکردم که تاز ...

چندشنبه بود انتقالت؟برای من دوشنبه هفته پیش نمیدونم خود روز انتقال هم حساب میکنند یا از فرداش حساب میشه،نمیدونم امروز هفت روزه یا هشت روز😅.اما دیگه قشنگ کارهای خونه رو انجام میدم جز جارو و کار سنگین غذامو میپزم کمی جمع و جور میکنم استراحت میکنم دوباره میرم سانس بعدی 🤭 وگزنه کلافه میشدم نمیشه هیچ کاری نکرد ذهن هزار جا میره

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام منم امروز روز ۱۲ بعد انتقالم ولی دکتر برای ۳ شهریور برام آزمایش نوشته

چقدر دیر،اصولا روز ۱۴ ازمایش مینویسند🤔،توکل بر خدا ان شالله خیره.بی بی چک نزدی؟مقاومت خوبی داری🤭😅

وای الان میبینم چقدر غلط املایی😫بعضیا نیت بدی از پنهان کاری ندارن*

میدونی فاطمه 

شما هم درست میگی

مثل منی که این روزها رو دیدم الان بهتر درک میکنم که اگر پنهون کاری نکنن آدم یه جور دلخور میشه و فکر میکنه

اگر پنهون کاری کنن یه طور دیگه دل آدم می شکنه

میدونی حال و هوای اون خبر دادن یا خبر ندادن مهمه که روی روحیه چشم انتظارها تاثیر میذاره 

من خیلی وقتها خیلی وقتها اصلا از صرف گفتن یا نگفتنه اذیت نمیشدم از اصل واقعیت که آقا منم چنین آرزویی دارم پس چرا با اینهمه تلاش هنوز ازش دورم برای خودم ناراحت میشدم و دلم میگرفت

الانم حس میکنم نهایت حرف دل همه بچه ها همینه وگرنه بقیه ش حاشیه زندگیه که تو زندگی همه مون هست.

خود من بعد یه بچه هنوز حرفای بعضیا از ذهنم نمیره حتی اگر بارها براشون دعا کنم و بگم خدا میبخشمشون ولی ته دلم این خاطرات تلخ همیشه هست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810