2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042843 بازدید | 684276 پست
ممنون رادیس جونم. چشم حواسم هست. شیاف واژینال میدونی چجوری استفاده کنم یعنی هر12ساعته؟ بعدچندتاشیاف ...

چه شیافی منظورته ؟ پرژسترون یا چیز دیگه ؟ چندتا خود دکترت بهت داده که روزانه استفاده کنی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربون درددات عزيزم میدونم چی میگی باور کن اشکال از رفتار و شخصیت شما یا من یا امثال ما که مشکل باردا ...

دورت بگردم چقدسختی کشیدی قلب هرکدوممون بشکافن هزارتا دردمیریزه بیرون. ان‌شاءالله بسلامتی وخوشی بچه دومتم بغل میگیری هرکیم بدمیکنه خبرنداره بخودش بدمیکنه.ب قول تو مگه ماخاستیم تواین راه باشیم قسمتمون این بوده.انشالله این روزام تموم میشه روزای خوش میاد.ازته دلم برات بهترین بهترین بهتریناروآرزومیکنم همیشه بیادتم ازخدامیخوام زندگیت غرق شادی باشه فقط. اشکات ازسرشوق باشه ن دلشکستگی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید با توجه به سونو براتون دارو میداد که استفاده کنین حداقل تا شنبه که روندش رو ببینه .حالا دیگه به ...

رادیس جونم ب اینافک نکن. ویتامین سی بخور. فرتیلم ک خودت گفتی خوبه منم خوردم بخور. استرادیول هم ک خودش کمک میکنه. سعی کن بدنت کم آب نباشه. میدونم هواگرمه ولی جوراب بپوشی گردش خون بهترمیشه

واقعادلگیربودمنم حس میکنم افسرده شدم حوصله کاری ندارم منی ک ازدیوار راست بالامیرفتم انقد شیطنت میکرد ...

واقعا همینطوره منم خیلی شاداب بودم ولی الان اصلا ،حوصله نه جایی رفتن پیش دوست و آشنا دارم نه خیلی طولانی مدت میتونم تو یه جمع بمونم کلافه مبشم و دوست دارم زودتر برگردم خونه ...واقعا الهی آمین خسته شدم من واقعاا ،،ان شاالله خیلی زود شما مامان بشی ک راحت بشی از این دغدغه درمان .منم از زندگیم راضی هستم ولی همین مشکل اطرافیان هستن و اینم یه پروژه شده که مثل امتحان میمونه باید تلاش کنی بهش برسی ولی سنگم میافته جلوی پات همش

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جونم ب اینافک نکن. ویتامین سی بخور. فرتیلم ک خودت گفتی خوبه منم خوردم بخور. استرادیول هم ک خود ...

آره سعی میکنم بهش جلو جلو فکر نکنم ولی بازم هر از گاهی میاد تو ذهن آدم .آره ویتامینها رو که کم و بیش میخورم باید پیاده روزی و کاهش وزن رو تو برنامه ام بزارم چون خیلی چاق شدم تو این چندماه اخیر .دکتر روماتولوژ برای دکتر زنانم نوشته کمترین میزان استرادیول برام استفاده بشه چون برام خوب نبست و داروهای هورمونی برام  خوب نیستن به خاطر همین با لنرزول نوشته که تو سیکل برم 

عزیزم خدا بزرگه به دلای شکسته ما نگاه میکنه و یه روزی برامون جبران میکنه من با همه ی وجودم میفهمم چی ...

دورت بگردم ممنون ازدلگرمیت و حرفای قشنگت.منم میگم مگه منو امثال من حسودیم ک پنهون میکنن باکارشون قشنگ آدموخارمیکنن. نیتشون اینکه ماغصه میخوریم خودشونوخوب جلوه میدن ب فکرماهستن مثلادرحالیکه باطن کارشون ی چیزدیگس آخه مگه ماشیطانیم ک ازخوشی یکی دیگ غصه بخوریم کسیکه بخواداز خوشحالی کسی دیگ ناراحت بشه خیلی آدم بدجنسیه. آخه چرا بجای مافکرمیکنین.... مابجزخداکسیونداریم ک دستمونوسمتش درازکنیم وبدون منت خواستمونوبرآورده کنه امیدوارم اون روز برای هممون نزدیک باشه

عزیزم خدا بزرگه به دلای شکسته ما نگاه میکنه و یه روزی برامون جبران میکنه من با همه ی وجودم میفهمم چی ...

ای دوای درونِ خسته‌ دلان

مرهمِ سینۀ شکسته‌ دلان

مرهمی لطف کن که خسته‌ دلم

مرحمت کن که بَس شکسته‌ دلم

گرچه من سر به‌ سر گُنه کردم

نامۀ خویش را سِیه کردم

تو در این نامۀ سیاه نبین

کرَم خویش بین، گناه مبین

با وجودِ گناه‌کاری‌ها

از تو دارم امیدواری‌ها

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربون درددات عزيزم میدونم چی میگی باور کن اشکال از رفتار و شخصیت شما یا من یا امثال ما که مشکل باردا ...

منم فامیل درجه یک خودم تا ماه چهار بهم نگفته بود و یا ازسمت خانواده شوهر هم به شکلهای مختلف تیکه بارون شدم .منم به هیچ کس نگفتم مشکل داریم میگیم بچه نمیخوایم ..من واقعا جهنمم همین دنیا شده هیچی خدا به موقع بهم نداده داده با سختی داده  

حس و حالت با بند بند وجودم درک می‌کنم ، برات دعا می کنم زود بچه دار بشی همه این غصه ها بشوره ببره

دورت بگردم مهربونم محبت میکنی خیلی خیلی ممنونم ازت. ان‌شاءالله خودتم بسلامتی مامان بشی خبرخوشتوبگی برات خوشحالی کنیم الهی آمین🥰❤️‍🔥

ای دوای درونِ خسته‌ دلانمرهمِ سینۀ شکسته‌ دلانمرهمی لطف کن که خسته‌ دلممرحمت کن که بَس شکسته‌ دلمگرچ ...

😭😭😭😭

بچه ها اگه کسی این روزا عازم کربلاست من خیلی ملتمس دعاتونمخودم داشتم میرفتم که به خاطر دیسک کمرم دکت ...

الهی آمین انشاءالله ب حاجت دلت برسی. حاج خانوم فاطمه رفته بسلامتی برای هممون دعامیکنه. ان‌شاءالله ک خودشم دست پرمیاد

2810