2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042891 بازدید | 684276 پست
الهی عزیزم😢چقدرکارجاریت زشت بود یاخدا... اینا ازاخروعاقبت رفتاراشون نمیترسن. والابخدا اون دنیایی هم ...

عزیزم خدا بزرگه به دلای شکسته ما نگاه میکنه و یه روزی برامون جبران میکنه 

من با همه ی وجودم میفهمم چی میگی

جاری من پارسال بچه دومش رو باردار بود تا یه هفته قبل زایمانش خونواده شوهرم اجازه ندادن من بفهمم

هر جا ما میرفتیم اونا نبودن هیچکس به من نمی‌گفت چرا نمیان پیش خودشون فکر میکردن ما غصه میخوریم از بچه دار شدن بقیه . خیلی دلم شکست احساس بدی داشتم مگه من حسودم مگه از خوشحالی بقیه ناراحت میشم چرا آدما ازین فکرا میکنن

قبل از اربعین زنگ زدم ازش خدافظی کنم گفتم نمیای بریم کربلا گفت نه شوهرم مرخصی نداره ولی نگفت باردارم 

میدونستم بچه میخواد خدا شاهده تو پیاده روی اربعین اول برای اون دعا میکردم که بچه دار شه نگو ۶ماهش بوده و من بی‌خبر

ماه اول بود باهم رفتیم مشهد دیدم داره تو حرم گریه میکنه به امام رضا التماس کردم بهش بچه بده چقدر دلم میسوزه برای خودم

ولی مطمئنم خواهر که خدا ازون بالا همه ی این صحنه ها رو دیده دلِ شکسته ی منو دیده یه روز جبران میکنه برام

توام امیدت به خدا باشه

خدای دل شکسته ها خدای نا امیدا خدای خسته ها تنها پناه ما خداس به امید اون روز زندگی میکنم که بالاخره جواب دل شکستگیمو بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز سومبه نیت حاجت روایی:@ریحانه57 ۱- leila193‍ 💐۲- ...

فاطمه جان منم التماس دعا دارم 

منتظر خبر خوبت هستم الهی به حق ۶ ماهه ی امام حسین که با خبر مثبتت دل هممون رو شاد کنی

من دیسک کمرم اوت کرده راه نمیتونم برم 

از پیاده روی اربعین امسالم جاموندم برام دعا کن 

الهی عزیزم😢چقدرکارجاریت زشت بود یاخدا... اینا ازاخروعاقبت رفتاراشون نمیترسن. والابخدا اون دنیایی هم ...

حس و حالت با بند بند وجودم درک می‌کنم ، برات دعا می کنم زود بچه دار بشی همه این غصه ها بشوره ببره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
جز ۹ مهلت نداره ینی زمان نداریم یا وقت داریم تا هر وقت خواستیم؟😅

نه یعنی هرزمان خواستی میتونی بخونی،انشالله قبول باشه و به زودی به ارزوت برسی😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها اگه کسی این روزا عازم کربلاست من خیلی ملتمس دعاتونم

خودم داشتم میرفتم که به خاطر دیسک کمرم دکتر منع کرده راه برم

به حقِ دختر جامونده ی امام حسین خدارو قسم میدم دلِ ما جامونده ها رو بخره یه نظری لطفی درحقمون بکنه این روزای سخت بالاخره تموم شه

فدات شم انشاءالله همین شکمت ک بزرگ شده ب امیدخدا همین طوری بزرگ بشه بخاطرنینی😍😍😍

عزیزممممم😅 همچنین😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
آره داروها همینجوریکه یه دردی رو درمان میکنن بلاخره عوارضشون یه جای دیگه رو نابود میکنه ،داروهای گیا ...

ممنون رادیس جونم. چشم حواسم هست. شیاف واژینال میدونی چجوری استفاده کنم یعنی هر12ساعته؟ بعدچندتاشیاف کافیه؟ چون قرص‌ میخورم حالم بدمیشه

عزیزم جزیک ب نیت یگانگی خدا تاکی وقت هست

ای جانم چه قشنگ گفتی،وقت تعیین نشده هرزمان تونستی بخون انشالله حاجتت روا😍

عزیزم آسمانترینم جز1هم جلوترگفتن منم جز23 ک فک کنم سوره یس توش باشه. تاکی وقت داریم

ان شالله حاجت روا شی😍،تا هرزمان خواستی بخون مهلت تعیین نشده که راحت بخونیم🌼

من امروز بقدری دلم گرفته بود که حد نداشت اصلا چند وقتیه احساس افسردگی دارم اصلا هم دست خودم نیست هیچ ...

واقعادلگیربودمنم حس میکنم افسرده شدم حوصله کاری ندارم منی ک ازدیوار راست بالامیرفتم انقد شیطنت میکردم همسرم از خنده میترکیدالان انقد آروم شدم خوب کردی رفتی بیرون منم بیرون میرم یکم بهتر میشم ولی مقطعیه بازب حال قبلم برمیگردم ای کاش خدا ب همه بنده هاش بدون اذیت بچه سالم بده زندگیمون دوباره رنگ بگیره. من اززندگی راضیم حتی بدون بچه ولی رفتارای اطرافیان نزدیک اذیتم میکنه. وگرنه حرف درو همسایه اصلأ مهم نیست. کاش میشدباهمسرم برم یجای دورزندگی کنم

عزیزم جزیک ب نیت یگانگی خدا تاکی وقت هست

عزیزم الان دیدم اسمانترینم جزء یک را قبل شمابرداشتند شما از جزء های مانده یکی دیگه رو بردار🌼 ؛
۸
۱٠
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۱
۲۲
۲۴
۲۵
۲۶
۲۷
۲۸

2810