2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042900 بازدید | 684276 پست
نمیدونم حتما منتطر معجزه بوده ، اونم منی که به قول خودش میگه سنت بالاست و داروها رو بدنت جواب نمیدن ...

من که تا حالا اینقدر زیاد اشتباه از دکترا دیدم ....اشتباه هم وقتی میگم اشتباه بزرگ میگما نه کوچیک .....اشتباهی که جبران ناپذیر بوده ....به خاطر این اصلا بهشون اطمینان ندارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
همینو بگو فقط پنجشنبه کلی با جنین شناس سروکله زدم و انگار دکتر از نظر من درمورد فریز جنین ها خوشش نی ...

دکتر چقدر بیشعوره که ناراحت میشه به خاطر جنینی که اینقدر براش زحمت کشیدی نظر میدی 

حالا نظر میدی می‌تونه بگه غلطه یا درسته .....یه دلیلی بگه که توام اعصاب و وجدانت راحت باشه که جنینات تلف نمیشه ....نه اینکه دیگه بیاد دارو رو اشتباه بنویسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تا حالا اینقدر زیاد اشتباه از دکترا دیدم ....اشتباه هم وقتی میگم اشتباه بزرگ میگما نه کوچیک .. ...

بخدا دقیقا منم همینطور ،یعنی نه فقط درخصوص ناباروری بلکه دکترای متخصص دیگه هم همینطور،  درمورد دکترای ناباروری هم که دیگه واویلاست هم درمورد خودم اشتباهات فاحش شده هم درمورد بقیه ،میدونی آخه قضیه اینجاست پیشنهاد یا اعتراضی هم میگیم بهشون برمیخوره و برخورد زننده دارن

دکتر چقدر بیشعوره که ناراحت میشه به خاطر جنینی که اینقدر براش زحمت کشیدی نظر میدی حالا نظر میدی می‌ت ...

خیلی بهشون برمیخوره اینا موش آزمایشگاهی ساکت میخوان که هرکاری خواستن باهاش انجام بدن اونم جیک نزنه ،،  تازه من واقعا روحیه پرخاشگری ندارم که بگم بد حرف زدم ناراحت شده ،،، بخدا آدمو خسته میکنن ،فقط معجزه بشه برای هممون نجات پیدا کنیم   ،،، توفیقیه که آدم طبیعی باردار بشه چرا طبیعی ترین توانایی یه زن خدا به ماها نداد حکمتش چیه ،،، 

میدونی چیه رز جان وقتی زیاد تو مرکز نشسته بودم و عذاب میکشیدم گفتم اگه تمام جهنم این نباشه حداقل نصفش هست ما مستحق یه بهشت درست حسابی هستیم چون جهنمو تو این دنیا تجربه میکنیم ،متاسفانه هرچقدر هم حس بد داریم خدا بدترش سرمون میاره تا بگیم وای از بد بدتر هم بوده چه ناشکری کردم ،، ولی اینکه آدم انتظار داشت حداقل توانایی جنس مونث تو وجودش بود آیا خواسته زیادیه

آهان خیره آلاجونم مث توشده شایدم درست میگی ازشیاف یاداروهای دیگ انشاءالله جای نی نی داره تنظیم میشه

احتمال داره آخه این دفعه شیافم با قبلیا فرق داره. خیلی باحاله مث قرصه هم سایزش کوچیکه و هم خرابکاریش ی مقدار کمتر از قبلیاست.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=350034577]سلام عزیزم ای وای حتماخیریتی توشه. دورت بگردم فک کنم لتروزول خودش باعث نازکی رحم می ...

الهی این دفعه دیگه نتیجه بگیری خستگی این مدت درباره کلا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره بابا همشون یه جوری و در یه حدنصاب، من سال ۹۸ که اونجا میرفتم گروهی کار میکردن یعنی مثلا یه روز ک ...

دقیقا منم بیبنم مطبی خییییلی شلوغه حس میکنم هرچقدر ماهر باشه باز دچار مشکل یا بی دقتی میشه دکتر.

نمیدونم حتما منتطر معجزه بوده ، اونم منی که به قول خودش میگه سنت بالاست و داروها رو بدنت جواب نمیدن ...

عزیزم ب نظرم برا دفعه بعدی از الان برنامه بریز چیزایی ک بچه ها میگن برا ضخامت خوبه از لحاظ تغذیه و دارو و ورزش و فیزیوتراپی رحم و.... انجام بده. بعد تو سونو روز ۱۱ اگه دیدی ضخامت مث همیشه است حتما ب دکترت پچ استرادیول و یا آمپول رشد رو پیشنهاد بده. 

برا من متاسفانه هیچ چیزی تاثیری نمی‌گذاشت رو ضخامتم، فقط فیزیوتراپی رو امتحان نکردم . ولی با پچ و آمپول اوکی شد شکر خدا.

مخصوصا منی که دیگه دارم به مرز چهل میرسم

منم🥺

نه گلم شبا از ترسم نمیرم بخوابم چون حتی اگه شدیداً خوابم بیاد وقتی میرم تو رختخواب کلا خوابم میپره.. ...

الهی ان شاالله خدا شفای عاجل بده بهشون

[QUOTE=350034577]سلام عزیزم ای وای حتماخیریتی توشه. دورت بگردم فک کنم لتروزول خودش باعث نازکی رحم می ...

سلام دورت بگردم یعنی بخدا نمیدونم چی بگم زبونم قاصره. منی ک خانه دارم ی روز معطلی کشیدم زرتم قمصورشد. تویی ک سرکارمیری خانه داری میکنی ازهمه مهمترب گل دخترت میرسی.... تاصب من حقوب تومیدم هزاردرصدحق باتو. بله آقایون نهایت دارویی ک بخورن ویتامینه. ماخانوماسختی میکشیم درسته ولی صبرآقایون کمترازماست همسرتم ببخشیداازجهالتش این حرفوزده مگه نمیگی کلی عذرخواهی کرده پس مثه بچه فک نکرده حرف زده وپشیمونه.تو ب بزرگی خودت ببخش. آسمان جون ناامیدنشوعزیزم دفه بعدانشاالله فرتیل و3تابخورروزی. ویتامین سی بخور وای ودی هم بخور بدنت جون بگیره سلولات بازسازی بشه.راستی استرادیول بخوری خودش کمک میکنه حتماب دکترت تاکیدکن دوزدرست تجویزکنه. یکی ازبچه هاتو تاپیک هردفه می‌رفته سونوضخامت کم بود دکترش بعدمدتها پی برده استرادیولشوزیادکرده ضخامت اکی شده🥴دکترام دل ب کارنمیدن😤وگرنه همه چی زوتردرسترپیش میرف

ببین درسته خارجی بهتر ولی اینو بدون اغراق میگم همیشه اینطوری نیست ببین من خودم همین چندماه پیش با دا ...

اره قبول دارم بدن با بدن فرق داره

حالا من سر همین قیمت پایین ایرانی بیشتر ذهنم خراب شد باخودم فکر میکردم بیشترازاینا بشه. 

دفعه پیش خارجی زدم و خوب بود 

امیدوارم اینبار هم خوب پیش بره

پیاما اینجا رو خوندم یکم خیالم راحت شد 

ممنونم از همه 

2810