2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
جوجو مگه شما فردا ازمایش نداری🤣بخواب تا هوس ها و گرسنگی و بیخوابی کار دست ازمایش فردا نداده😄

سلام مهتاب جون صبح بخیر. انقدگرسنمه مث اصحاب کهف شدم انگار300ساله هیچی نخوردم🥴خیلیم خوابم میاد.چرامن انقدبرعکسم😵‍💫😵‍💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آاااخ آخاااااخ بمیرم برات دلت خواهرواااااای فک کن من صبح این آزمایش برا اینکه اون ۲-۳ رد بشه و نخواب ...

خدانکنه🥰❤️‍🔥وای دقیقا منم انگارخودآزاری دارم نشستم هرچی خوردنیه رومیبینم وبه به میکنم 🤣🤣🤣🤣الانم ک از گرسنگی غش نکنم خوبه😜بعدازمایش دیگه من سیرمیشم🫤من حالازیادخوش خوراک نیستم بیشترتنقلاتیم تاغذا. اونم چندتاغذادوسدارم ک اونام زبادبخورم زودزده میشم.شب آزمایش اینطوری میشم فقط🫣ولی درکل خیلی دوسدارم همه چی بخورم هرکی غذا زیاد میخوره انقدخوشم میادکیف میکنم میگم ماشالا دست راستت روی سرمن😆😆😆🫡🫡

انتقال فرش استرادیول نداره چون بدن تازه تخمک کشی شده خودش تولید کردهموقع انتقال یه خانم با نا بود که ...

حتما اون به طور طبیعی ضخامتش خوب بوده استرادیول لازم نبوده عزیزم 

برای من یه بار بعد پانکچر روزی ۴ تا استرادیول دادن که اگه لازم شد فرش انتقال بدم ضخامتمو بیاره بالا آخه من ضخامتم پایینه 

شرایط هر کسی فرق می‌کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حالا ان شاالله ماه بعدی ضخامتتون خوب بالا میره نگران نباش ...آره وقتی درگیر کارهای ivf باشی روحیه آد ...

انشاله عزیزم،  ممنونم ازتون، منم سردرد نمیارم فقط میدونم دقتشون صفر شده و مریض شده کیس آزمون و خطا براشون ،دیگه سپردم بخدا

[QUOTE=350034577]سلام عزیزم ای وای حتماخیریتی توشه. دورت بگردم فک کنم لتروزول خودش باعث نازکی رحم میشه.توک 

سلام سعی میکنیم درکشون کنیم ولی خودت بهتر میدونی بیشتر خانمها درگیرند   منم مثل خودت خدا شاهده پنجشنبه ۶ از خونه زدم بیرون پنج بعداظهر اومده خونه‌ دیروز هم صبح سرکار بودم بعد مرخصی ساعتی گرفتم ساعت ۱۱ رفتم رویان بعد ۸ رسیدم مثل جنازه ها خونه‌ تازه شام درست کردم و به کارام رسیدم دوباره ۲ شب خوابیدم ۵ صبح بیدار شدم اومدم سرکار ،،، بعد اینا بکنار تازه میبینی سرکوفت میخوری برای قضیه ای که توش مقصر  نیستی مگه مریضی دست خود آدمه،  بعدش یک دفعه میبینی سیکلت کنسله و شوک ،،دیگه واقعا خسته شدم حالا باید منتطر بمونم ماه دیگه ببینم دکتر عزیز چه آزمون و خطایی میخواد رو من انجام بده به هیچ عنوان هم حرف کسیو قبول نداره ،،، راستی درمورد جنینام هم قبل کنسل شدن سیکلم دوباره با اصرار من نطر جنین شناس پرسید و تایید شد که همشونو از فریز دربیاره ،، کلا دیگه دارم بی حس میشم هرچی تقلا میکنم هر چی میخواد میشه دیگه نمیدونم چکار کنم ، ، خدا شاهده به جان بچم فقط بخاطر دخترم که خیلی تنهاست دارم میرم دنبال قضیه وگرنه نه امیدی برام مونده نه انگيزه ای فقط از هرچی دکتر و مرکزه بریدم ،،،

باید دکترت یاهمون روز9میگف کنسل یاکاری میکرد. واقعا آدم نمیدونه چیکارکنه خدایا نجاتمون بده.

همینو بگو فقط پنجشنبه کلی با جنین شناس سروکله زدم و انگار دکتر از نظر من درمورد فریز جنین ها خوشش نیومد دیگه باقی قضایا رو ول کرد وگرنه یا باید همون پنجشنبه کنسل میکرد یا دارویی میداد برای افزایش، بخدا ما کیس آزمون و خطاشونیم یعنی اصلا مهم نیستیم عمر و زمان ارزشمندمون داره با علم اینا تلف میشه

من قبلا با مصطفایی بودم ....اصلا اونطوری که تعریف میکردن نبود .....در حد دکترای دیگه بود....فقط اسمش ...

اره بابا همشون یه جوری و در یه حدنصاب، من سال ۹۸ که اونجا میرفتم گروهی کار میکردن یعنی مثلا یه روز کلا تمام مریصارو حافظی سونو میکرد و غفاری پانکچر و مشایخی انتقال، اتاون موقع بهتر بودش چون نطر همه تو پرونده اعمال میشد ،من نمیدونم کی مصطفایی بزرگش کرده بیشتر شلوغیشم بخاطر اینه که تعیین جنسیت این دکتر انجام میده و باردارا هم ويزيت میکنه جالبه با این همه شلوغی بازم پرونده جدید بهش ارجاع میزنن ،،، بنده خدا بیشتر مریصا هم فکر میکنن ون از همه شلوغ تره پس ببین چقدر خوبه ،،، منم ناخواسته چون اولش به نیت تعیین جنسیت رفتم افتادم تو دام این وگرنه بقیه بهتر نباشن بدتر هم نیستن ، ،، اصلا یعنی دیگه بخواد هم نمیتونه دقت کنه از بس شلوغه و مدام بدتر هم میشه باورت میشه دیروز حدو ۶ خورده ای از مرکز اومدم شاید نزدیک ۲۵ تا ۳۰ تا هنوز مریص مونده بود تا ويزيت کنه و از مطب های دیگه هم دکتریار هم کارشناس اومده بودن کمک مطب این دکتر 

آخه چه انتقال فریز باشه ....چه فرش باشه ....استرادیول حتما میدن .....چطور نداده

نمیدونم حتما منتطر معجزه بوده ، اونم منی که به قول خودش میگه سنت بالاست و داروها رو بدنت جواب نمیدن و هزارتا حرف دیگه ،جالبه به کارشناس هم میگم چرا من دارو نداشتم چرت و پرت تحویل من میده

حقیقتا خیلی سر درنمیارم از داروها. نمیدونم داروهای ایرانی برا ای وی اف چطورن.بخاطر همین اینجا پرسیدم ...

ببین درسته خارجی بهتر ولی اینو بدون اغراق میگم همیشه اینطوری نیست ببین من خودم همین چندماه پیش با داروی گرون و دز بالای گونال تخمک بالغ نداشتم با اینکه چند سال پیش با سینال ۸ تا تخمک داشتم البته همون سال با گونال هم ۸ تا داشتم پس فقط به داروی خارجی و ایرانی نیست و هزارتا علت دیگه هم داره اتفاقا اگه بدنتون به ایرانی جواب بده خیلی عالیه هزینه خیلی پایینتره

عزیزم. توهمیشه سحرخیزی؟ شبازود میخوابی؟

نه گلم شبا از ترسم نمیرم بخوابم چون حتی اگه شدیداً خوابم بیاد وقتی میرم تو رختخواب کلا خوابم میپره......ترجیح میدم شبا خواب آلود بشینم ولی نرم تو رختخواب 

سحر خیز هم نیستم اتفاقا فقط الان چند وقته پدرم مریضه همش تو بیمارستانیم صبحا مجبورا زود بیدار میشم ....آخه یه نگرانی هم داشته باشم نمیتونم بخوابم 

کلا سرتو درد نیارم من از زمان نوزادی خوابم افتضاح بوده همیشه به اونایی که سرشونو میزارن رو بالشت خوابشون می‌بره با حسرت نگا میکنم 🤧🤧🤧🤧🤧

اره بابا همشون یه جوری و در یه حدنصاب، من سال ۹۸ که اونجا میرفتم گروهی کار میکردن یعنی مثلا یه روز ک ...

الانم با مشایخی کار می‌کنن 

تو معروف شدن مصطفایی همین نی نی سایت ما هم بی تاثیر نبود .....من خودم اینجا شنیدم رفتیم بعد دیدم هیچ فرقی با دکترای دیگه نداره همون کارای روتین اونا رو انجام میده 

چی بگم والا هر کی از هر دکتری نتیجه میگیره میگه اون خوبه در حالی که همشون در یه حد هستن

2810