2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043034 بازدید | 684284 پست
پارسال که دوبار پاتولوژی انجام داده بودم چنین چیزی تو نمونه نداشتم امسال اینجوری شدم شاید وارو فاز ی ...

عزیزم یکی ازعلتاش یائسگی هم متاسفانه هست😔اگ پریود ات منظمه نگران نباش پلی کیستیک هم فک کنم باعث این اختلاله. 

مممنونم عزيزم، تو هیستروسونوگرافی روز ۹ ضخامت پنج خورده ای بود و سال ۹۸ تو انتقال فرش روز ۱۶ یا ۱۸ ...

حالا ان شاالله ماه بعدی ضخامتتون خوب بالا میره نگران نباش ...آره وقتی درگیر کارهای ivf باشی روحیه آدم خیلی حساس میشه و زدن این حرف حسابی قلب آدم رو میشکنه ولی حالا اونم از رو عصبانیت یه کلمه نامناسب بکار بردن و بعدشم که خیلی معذرت خواستن ان شاالله دیگه از این الفاظ استفاده نمیکنن شما هم خیلی خودت رو اذیت نکن و روحیه ات رو نباز ان شاالله که همه چیز خوب میشه براتون ...آره خیلی سرش شلوغ شده و دقتش امده پایین ..فولیکولم خوب داشتین که چرا استرادیول امده پایین آمپول آزاد سازی نباید میداد البته من تابحال سیکل طبیعی نداشتم و نمی دونم روندش چه جوریه ولی خوبیش اینه که میزان کمتری هورمون به بدن میدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا،خدا کنه من که این روزا انقد زار میزنم دیگه بی جون میشم بعد به خودم میگم دیوونه چته آروم با ...

😆😆😆دیگ جونی عقلی برام نمونده🤣من احساس میکنم حافظه کوتاه مدتم ضعیف شده یعنی مث پیرزنها هرچی ک مهمه فلان جابزارم ب همسرم میگم یادت باشه کجاگذاشتم همسرم بدترازمن 🤣🤣🤣وای خداماپیربشیم یعنی جوونا قشنگ دستمون میندازن هرهرکرکر😆🤣🤣😆

یعنی پروژسترون رو مثلا ساعت ۵ یا ۶ صبح بزنم اوکی ه؟ شما چه ساعتی میزدین؟

من سه تا داشتم یک آمپول با دوتا شیاف که هر ۸ ساعت میشه و ۸ صبح تزریق میکردم شما هم براساس تعداش تنظیم کنین و تزریق کنین اگه دوتا دارین یکی ۶ صبح بزنین یکی رو ۶ عصر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشات پرفروغ عزیزم انشاءالله درگیرمسایل خوش باشی خدابدنده عزیزم جاییت دردمیکنه یابی حالی فقط؟ آره دیگ ...

مرسی عزیزم .نه درگیر مسائل خوب نیستم 🤕 هم درد دارم هم شدیدا بیحالم امروز دیگه یه جور جدیدی حالم خوب نبود ..😅🫣 اشکال نداره ان شاالله با شیر دادن نی نی درست میشه منم لاغر بشم خیلی کوچک میشه ..😎

سلام دوستان امروز دکتر سیکل انتقالمو کنسل کرد بعلت اینکه روز ۱۱ صخامت چهار بود ،، دیگه تو این راه ...

سلام عزیزم ای وای حتماخیریتی توشه. دورت بگردم فک کنم لتروزول خودش باعث نازکی رحم میشه.توک قبلا انقدنبودضخامتت درسته؟ قربونت بحث همه جاهست برنده اونیکه بتونه خودشوکنترل کنه وکوتاه بیادتااوج نگیره ک متاسفانه حال امروزماانقد وخیمه ک باشرایط ای وی اف نمیتونیم روی خشممون غلبه کنیم. وحال بدمون ب همسرواطرافیان انتقال میدیم. وهمسرامونم تواین راه هستن اونام خسته ان. انشاالله زندگی هممون غرق آرامش باشه

رادیس جون امروز رفتم متخصص زنان سمت خودمون پا پ اسمیردادم اونم نمی‌دونست مشاوره مامایی چیه🤣🤣🤣 فک ...

خیلی هم عالی که پاپ اسمیر دادی من هنوز عفونتم خوب نشده ظاهرا نتونستم برم پاپ اسمیر بدم .آخه واقعا مشاوره مامایی برای چی میخواد حالا یکبار دیگه با منشی صحبت کن بگو من سوابق خاصی ندارم فقط پانکچر کردم و خواستم برای انتقال برم که این مشکل برام پیش امده میخواستم نطر دکتر رو بدونم برای این مشکل دیگه چیز دیگه ای ندارم چه گیریه واقعا 

فدات بشم انشاءالله خدا دامنتوسبزمیکنه آرامش وسلامتیت برمیگرده. منی ک نمیدونستم استرس چیه واقعامیگما ...

چه بلایی سرمون آورده این پروسه درمان واقعااا خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه 🤲 مرسی ان شاالله همگیمون مامان بشیم ...مرسی از توصیه هات 😍

ویتامین ای ، دی ، سی و سلنیوم و زینک ،کدوم برای بالا رفتن ضخامت مناسبه ؟ این ویتامین ها رو خونه‌ دار ...

گلم من ای ومیدونم ک خودش باعث جلوگیری عملکرد ازرادیکالهای ازادمیشه  ومانع تکثیرسلولهای سرطانی...... میشه ودرکل موردنیازکل بدنه. ودی همه خیلی مهمه کمبودش مانع لانه گزینی میشه وبالاپایین شدن هورمونهامیشه. وسی برای رحم خیلی خوبه.سلنیوم وزینک همشون نیازه واسه بدن ولیکن واسه خودرحم نمیدونم ب نظرمن بدن اگ هیچ کمبودی نداشته همه اعضا درست کارمیکنن باتوجه ب دوزدرست همه روبخورمسلما مازناخیلی کمبود ویتامین داریم 

نگران نباش انشاءالله مانع انتقالت نمیشه. آره استروژن بالا دخیله..منم فیبروکیستیک سینه دارم بایدچکاب ...

مرسی عزیزم ان شاالله.آره هر ۶ ماه تحت نظر داشته باش ویتامین ای براش خوب باید باشه  .منم تو سینه ام علاوه بر کیستهای ریز و کوچیک، توده دارم که دکتر گفته باید برم mri یا بیوپسی که هقته آینده وقت گرفتم انجام بدم فکرم یکم درگیر اونم هست درگیر عقونتم هست که خوب نشده و مزمن شده 

عزیزم یکی ازعلتاش یائسگی هم متاسفانه هست😔اگ پریود ات منظمه نگران نباش پلی کیستیک هم فک کنم باعث این ...

آره سرچ کردم خونده بودم .بلاخره سنم بالاست و روند طبیعیه بدنم من pco نیستم ذخیره ام پایین امده به خاطر سنم .فقط فرصتم کمه و باید زودتر کارامو بکنم که هی یه سنگ میافته جلو پام و هی کارام به تاخیر میافته الان دوساله نتونستم منم انتقال بدم هر سری یه اتفاقی افتاده و کارام عقب افتاده  

نه والا فقط از روز ۴ تا ۸ یعنی ۵ روز لتروزل داده بود حتی پنجشنبه هم روز ۹ پری سونو کرد و ضخامت ۴ بود ...

باید دکترت یاهمون روز9میگف کنسل یاکاری میکرد. واقعا آدم نمیدونه چیکارکنه خدایا نجاتمون بده.

آره 😅کلا از بچگی عشق میکردم شبا بیدار باشم ، فیلم ببینم، کتاب بخونم و....دوران مجردیم اصلاااااا مشک ...

انشاءالله نی نی میادانقدقشنگ خوابت میبره میگی یکی نیم ساعت نگه داره من بخابم فقط😍🥰😍

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤روز دومبه نیت حاجت روایی:@rose_710 ۱- leila193‍ 🖤۲- ...

ممنون الا جونم😘😘😘😘

انشاالله خودتم حاجت روا بشی دوست گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم خیییییییلی میترسیدم، در واقع الآنم میترسم هنوز😅 ولی چاره ای نبود. تو نت چند تا کلیپ نگاه کردم ت ...

😆😆ماشالا ب همتون یپادکترین 😍🥰❤️‍🔥خیلی خوبه آدم توهرحیطه ای سردربیاره.من یادبگیرم فک نکنم بترسم. 

2810