2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042959 بازدید | 684276 پست
رادیس جون همون هیپرپلازی بود اختلال خوش خیمه.ولی خوب باید درمان بشه فک کنم البته بخودی خود مشکل ندار ...

خود دکتر رو من ندیدم ولی همون روز رفتم به ماما نشون دادم اون به دکتر نشون داده فقط نوشته هر ۶ ماه با سونو  بررسی بشه و مجدد هیسترو بشه .دیگه چیزی نگفت خیلی سرشون شلوغ بود منم نوبت نداشتم خیلی توضیح شفافی که بگن از چیه و چرا ایجاد شده و برای انتقال مشکل داره و ... نگفت متاسفانه .خودم تو اینترنت سرچ کردم نوشته بدخیم نیست ولی ننوشته برای انتقال جنین مشکل ایجاد میکنه یا نه ،گفتن شاید اینجا کسی شنیده باشه یا درباره اش چیزی بدونه والا دکترا که جواب درست نمیدن آدم بدونه چه خبره .بعد یه جا خوندم نوشته بود استرژن بدون پرژسترون باعثش میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جون همون هیپرپلازی بود اختلال خوش خیمه.ولی خوب باید درمان بشه فک کنم البته بخودی خود مشکل ندار ...

پارسال که دوبار پاتولوژی انجام داده بودم چنین چیزی تو نمونه نداشتم امسال اینجوری شدم شاید وارو فاز یائسگی شدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما میشه منو راهنمایی کنیندر مورد مصرف داروهای انتقال, میخوام بدونم امپول انوکسا رو چه ساعتی از رو ...

من آنوکسا رو صبحها میزدم آمپول پرژسترونم هم جوری تنطیم کرده بودم که همسرم قبل از رفتن سر کار بزنه برام و شیافها رو تو طول روز استفاده میکردم .آنوکسا چون آماده است و دور ناف هست خودتون میتونین خیلی راحت تزریق کنین فقط باید خیلی آروم تزریق انجام بشه تا کبود نشه سریع خالی کنین وحشتناک کبود میشه 

به من زمان خاصی نگفتن😅. من بعداز ظهرها انوکسا رو میزنم شبا هم پروژسترون کاش می رسیدیم که فاصله میخو ...

سلام عزيزم من تازه متوجه شدم انتقال دادي، با تمام وجودم از خدا براي مادر شدنت دعا ميكنم، مطمئنم اين بار خدا هديه بهت ميده عزيزم مراقب خودت باش.❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏❤️❤️

سلام عزيزم من تازه متوجه شدم انتقال دادي، با تمام وجودم از خدا براي مادر شدنت دعا ميكنم، مطمئنم اين ...

سلام عزیزم قربوووووووونت برم 😘 😭😭😭❤️❤️❤️😘😘چقدر خوبه شماهارو دارم😍😍

الهی هزاران برابر خیرش برگرده تو زندگی تون. 

ان شالله حاجت روایی خودتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعا سخته این وضعیت آدم ازکار زندگی میفته من ک روزا فقط خمیازه میکشم وحالت درازکشم یعنی جای بدنم اف ...

میفهممت دقیقا همینطوره،روزها مثل برق میگذرند اما این دو هفته لاک پشتی میره جلو☹️قربانت ان شالله برای هممون به خیر و خوشی میگذره هرچی صلاحمونه همون مقدر شه😍🙏🏻راستی دخترا جنین های من سه چهار روزه بودن کی بی بی چک بزنم؟نگید ازمایش که هنوز خیلی مونده🤭

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤شب اولبه نیت حاجت روایی:@leila193 ۱- leila193‍۲- ros ...

عزیزم کلی التماس دعا دارم🥺🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
امان ازاین استرادیول ک چقدر عوارص داره خدابهمون رحم کنه زودمادربشیم ازاین داروهاراحت بشیم

آره واقعا،خدا کنه 

من که این روزا انقد زار میزنم دیگه بی جون میشم بعد به خودم میگم دیوونه چته آروم باش🤣🤣🤣

سلام دوستان   امروز دکتر سیکل انتقالمو کنسل کرد بعلت اینکه روز ۱۱ صخامت چهار بود ،، دیگه تو این راه کنسلی سیکل تجربه نکرده بودم که تجربه شد ،، این ماه فقط پنج روز لتروزل داشتم و دیگر هیچ گفت سیکل بعد داروها رو تغییر میده ولی نگفت چه جوری انگار سکرته و نمیخوان آدم بدونه زودتر تحقیق کنه،، سطح استرادیول خونم از آزمایش پنجشنبه تا آزمایش امروز افت محسوسی داشت ،، دیروز هم دعوای شدیدی با همسرم داشتم در حد طلاق نمیدونم شاید علتش این اعصاب بهم ریختگی باشه یا نه ولی نمیدونم حکمت خدا جیه

سلام دوستان امروز دکتر سیکل انتقالمو کنسل کرد بعلت اینکه روز ۱۱ صخامت چهار بود ،، دیگه تو این راه ...

اتفاقا امروز به فکرتون بودم .ای بابا اشکالی نداره حتما حکمتی بوده در حالت طبیعی روند رشد ضخامتتون بدون دارو تو سونو ها چطور بوده ؟ اعصاب خراب تو سیکل انتقال واقعا سمه ان شاالله آرامش به زندگیتون برگرده اختلاف بین زوجین پیش میاد مشکلات انقدر زیاد شده که سر کوچکترین مساله آدم بهم میریزه  مواظب خودتون باشین 

ویتامین ای ، دی ، سی و سلنیوم و زینک ،کدوم برای بالا رفتن ضخامت مناسبه ؟ این ویتامین ها رو خونه‌ دار ...

ال آرژنین و فرتیل سی ام درکنار پیاده روی برای بالا بردن صخامت خوبه و خوردن لوبیا سبز هم خوبه ،

ویتامین دی،سی،ای و امگا ۳ هم کلا برای انتقال مفیده من دکترم ای و امگا رو هر سری میداد بهم،سی و دی هم یه ماما اصلاح سبک بهم داده بود 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤روز دوم

به نیت حاجت روایی:

@rose_710    

۱- leila193‍ 🖤

۲- rose_710🖤

3- ریحانه57

۴- آسمانیترینم

۵- آسمان1402

۶- پونه۰۰

۷- مهتاب۴۴۴

۸- سپیدارجوجو

۹-فردایی_روشن

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵-زلیخاه1402

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم کلی التماس دعا دارم🥺🥺🥺

اجابت دعا ان شاالله ❤️😘

2810