2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043062 بازدید | 684285 پست
حالا من یه سوال از تو دارم 😁من دوبار منفی شدم بنظرت بخاطر این نیست؟چون بهرحال بیماریه خود ایمنیه

قربونت برم من تحقیق کردم  تجربه بچه هامیگ ب تنهایی مشکلی ایجادنمیکنه ودکتراشون تاییدکردن. تا تیروئید نرماله مشکلی بوجودنمیاره ولیکن تیروئید باعث سقط میشه. خداروشکر تیروئید تونرماله. ولی چن ماه یبارتیروییدتوچک کن حتما

منم فقط با قرص خواب میتونم بخوابم،از فکر و خیال بیدارم همش، حتی اگه صبح زود بیدار بشم و روزم اصلا نخ ...

من خودم انقدشبابیدارموندم عاشق شب شدم. ولی خوب عذابه دیگ الان صب زودبخام برم دکتربخاطرنخابیدن یاخواب کم سر درد وحشتناک معده دردبدمیگیرم ودرد روماتیسمم شروع میشه. منم این ی قلمونتونستم درست کنم. چ قرص خوابی میخوری عزیزم دکتر داده؟ من قرص خواب خوردم اثرنکرد😐ولی قرص گاباپنتین میخورم تلوتلومیزنم انقد حال میده چون خطرناکه نمیشه مداوم خورد. راستی آتی جون برای ازمایش رفتن هم شبش قرص میخوری؟ موردی نداره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیمارستانی که من میرفتم نهایت ۹/۵ ازمایش میگرفت شرایط هم یه برگه دادن چندتا کار ممنوعه بود برای خواب ...

ممنون بانوجان. عزیزم کاش میتونستی بری تومغزم ببینی من مطمئنا خوابم میبره یان🤣🤣🤣🤣چی فک کردی راجع ب مغزم من عالم وافلاک وب خواب میدم خودم شب زنده دارم😆😆😆دکتر لازمم منتظرم ببینم خدا برام چی نوشته ای وی اف چی میشه بعدبرم مغزواعصاب.واقعاعذاب میکشم وقتی جایی میخوام برم صب زود

ممنون بانوجان. عزیزم کاش میتونستی بری تومغزم ببینی من مطمئنا خوابم میبره یان🤣🤣🤣🤣چی فک کردی راجع ...

😭😭😭😭 من فقط شب اول انتقال خوب خوابیدم. ازون ببعد مث جغد بیدارم باز😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من خودم انقدشبابیدارموندم عاشق شب شدم. ولی خوب عذابه دیگ الان صب زودبخام برم دکتربخاطرنخابیدن یاخواب ...

نه عزیزم دکتر نداده،سرخود خریدم، آلپروزولام اسمش هست،آره دوز پایینش زیاد اثر نداره،دوز بالاش هم به قول خودت تلو میخوره آدم، یه بار خوردم صبحش همش میخوردم به در و دیوار  آزمایشمو عزیزم من چندسال پیش دادم،اون زمان قرص نمیخوردم

ممنون بانوجان. عزیزم کاش میتونستی بری تومغزم ببینی من مطمئنا خوابم میبره یان🤣🤣🤣🤣چی فک کردی راجع ...

عزیزمممم😅هممون شرایطمون همینه،ان شالله این روزهای تلخ وسرد رو با نتیجه شیرین به پایان میبریم.منم انقدر فکرم درگیره که نگم برات فقط منتظرم نتیجه معلوم شه و برم سروقت کارهام اما نمیگذرند این روزها🤭

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
آخه پرونده روک ب من نمیدن. من فک کردم نامه دکترمنظورشونه ک نشون بدم ک مثلا دکترم برای دکتر رخ گیره ن ...

آها پس پرونده ات دست خودت نیست

استرس نداشته باش ،حتی اگه فقط نامه رو ازت بگیرن ببرن داخل ....اگه لازم باشه دکتر صدات می‌کنه داخل ...که حتما هم صدا می‌کنه دیگه وقتی یه دکتر دیگه نامه نوشته اصلا رد نمیکنه نگران نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم تومیتونی آنتی تی پی او ب تیروئید ربط داره؟ یعنی ممکنه کسیکه تیروئیدش نرمال باشه ولی آنتی بالاب ...

آنتی تی پی او یکی از آزمایشهای ایمنی هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

سلام سپیدار جون منم مدتهاست مشکل بیخوابی و بدخوابی شدید دارم و شبها خیلی خواب خوب و کافی ندارم و اختلالی تو نتیجه آزمایش من هیچوقت نذاشته من کمترین زمان آزمایش هم ۲ ساعت بعد از بیدار شدن بود که انجام داده بودن و آزمایشگاهی که من رفته بودم اینجوری نبود که بعد از ساعت ۱۰ آزمایش رو نگرفته باشه حالا با آزمایشگاهی که میخوای بری تماس بگیر شاید شرایط انجا متفاوت باشه فقط باید فعالیت بدنی شدید نداشته باشی ،قبلش استرس نداشته باشی ،سینه،به هر صورتی تحریک نشده باشه سعی کن سوتین نبندی  شب قبلش حتی داری میری آزمایش سوتین نرم که فشار نیاره ببند

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزمآره واقعا خیلی ازمایش مزخرفیه😤 میگم پیش دکتر رخ گیره دفه پیش رفتم اجازه ندادن دکتروببین ...

شاید خلاصه پرونده نازایی و کارهایی که برات انجام دادن رو میخواد بدونه ،برو مرکز ناباروری که میری به ماماش بگو برات بنویسه که ببری بهش نشون بدی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤شب اولبه نیت حاجت روایی:@leila193 ۱- leila193‍۲- ros ...

حاجت روا بشی عزیزم 🤲

قربوووونت برم 😘😘❤️❤️❤️ ان شالله ذوق خبر خوش شماروبکنیم😍آره نگران از فریز در اومدن این آخرین جنین ...

خداروشکر که انتقالت با موفقیت انجام شد ان شاالله که دوهفته خبر خوش مامان شدنت رو به ما بگی 🥰🤲 سه تا نی نی انتقال داشتی ؟

ممنون عزیزم ک جواب دادی. پس بایدآزمایش بدم انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد ویتامین دی و سلنیوم برای تی پ ...

اتفاقا عزیزم ویتامین دیم کم بود،۲۱

شروع کردم قرص میخورم،سلنیوم هم دکتر به شوهرم داده بود چندتا دزدکی ازش خوردم چون شنیده بودم برا پوست و مو خوبه،نمیدونم راسته یا نه

منم فقط با قرص خواب میتونم بخوابم،از فکر و خیال بیدارم همش، حتی اگه صبح زود بیدار بشم و روزم اصلا نخ ...

وای منم همینم چقدر دلم میخواد یه خواب درست داشته باشم 😩😩 منم قرص خواب میخورم اونم جدیدا خیلی روم اثر نداشت تمومش کردم و بدون نسخه نمیدنش 😏

2810