2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043283 بازدید | 684295 پست
نه نه من اصلا اطلاعی ندارم چه جنین هایی رو بلاست میکنن. فقط ی بار ب دکترم گفتم گف چون تعداد کمه ریسک ...

چی بگم والا آخه به دکترا هم اعتماد ندارم دلسوز نیستن که ماها میگیم جنین کمه اونا میگن فوقش طرف دوباره پانکچر میکنه یا اهدایی میگیره، البته‌ من کلا چندسال به همه چی بدبین شدم شایدم من اشتباه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمان جان شرایطتو خودت بهتر از دکتر می‌دونی ،ببین چی به صلاحته همون کارو بگو برات انجام بدن والا من ...

بله درسته ،منم مشکلم اینه بهشون بی اعتمادم وگرنه این همه خودمو اذیت نمیکردم و فکرمو مشغول نمیکردم و وقت شما و دوستان نمیگرفتم، ،، بديش اینه که صلاحخودمو میدونم که برام دوتا بی معمولی انتقال بدن ولی اونا به حرفم گوش نمیدن    بازم بقول شما یه جمع بندی از همه چی میکنم و بیشتر فکر کنم ببینم بلاست بشه یا بگم نه ،، البته مطمئنا نمیزارم هر ۶ تاشو از فریز دربیارن اینقدر دیگه ریسک پذیر نیستم

سلام دوست عزیز ، میشه شما هم نظرتونو بگید ، یه دونه جنین قراره برام انتقال بدن ، سه تا گرید بی که ...

سلام عزیزم

این نظر من هست با توجه به تجربه شخصیم و اینکه جاهای مختلف ivf انجام دادم نه فقط تو ایران

به نظر من اگر قراره فقط یکی انتقال بدی حتما بلاست باشه

کلا بیشتر دکترها تو امریکا میگن فقط بلاست انتقال میدیم. منهم جنینهام بلاست نمیشدن و مثلا از ۱۴ تا جنین فقط یکیش بلاست میشد

هی میگفتم اینها بیسوادن نمیفهمن و …

بعد دکترمو عوض کردم و راضیش کردم سه روزه برام انتقال بده که شد بارداری شیمیایی و سقط شد

بعدا دکترم توضیح داد که اینجا هم قدیم تر ما سه روزه فریز میکردیم و انتقال میدادیم ولی کلی تحقیق نشون داد که بلاستها شانس مثبت شدنشون بیشتره. گفت چرا باید شما اونهمه دارو مصرف کنی و بری تو سیکل و منفی بشه یا خدای نکرده سقط بشه

حالا  خیلیها میگن پس من چرا با سه روزه ، دو روزه مثبت شدم؟

چون همون جنینها رو اگر میذاشتن پنج روزه بشن هم میشدن

بعضی سه روزه ها رو اگر بذارن بلاست میشن و بعضیا نمیشن. شانس اونها بوده که همون خوبهاش رو انتقال دادن و گرفته

چه بهتر که اونهایی که قراره منفی بشن یا سقط بشن قبل از انتقال حذف بشن و ما رو سر کار نذارن

شایدم خیلیا نا امید بشن از حرفم بگن پس من سه روزه میخوام انتقال بدم منفی میشه؟ نه لزوما. همون سه تا جنبن که دارن انتقال میدن رو اگر میذاشتن شاید یکی دو تاش بلاست میشد، الان تو بدن شما هم شاید بلاست بشن و مثبت بشه

شما هم به نظر من بلاست انتقال بده که شانس بالاتری داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله درسته ،منم مشکلم اینه بهشون بی اعتمادم وگرنه این همه خودمو اذیت نمیکردم و فکرمو مشغول نمیکردم و ...

جنینهای بی و سی هم‌بلاست میشن ، نگران نباش

به کیفیت تخمک ربط داره بلاست شدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دآرم دیونه میشم از بس فکر کردم ،، میدونید مشکل اصلیم چیه ، مشکلم اینه میخواد یه دو نه انتقال بده وگ ...

میدونم عزیزم تصمیم سختیه واقعا. س1367حرف خوبی میزنه میگ ی دونم ی چیزش خوبه جنیای بی کیفیت پیشش نباشن بهتره میزنه کاروخراب میکنه واسه لانه گزینی جنین خوب. من اوایل فک میکردم جنین بیشتربه تره انتقال بدن ولی ازبعدس1367نگاه میکنم میبینم اینم منطقیه.وازهمه مهمترخداخداخدا بایدبخواد. یکی 5تاانتقال داده بودن براش هیچکدوم نگرف. آسمان جون توکل بخدا کن ی جنین خوبتو حالابابلاست یابدو ن بلاست انتقال بده انشاءالله میگیره. شایدخدا خواسته ک حتماَ  یه جنین انتقال بدی ک کارات درست پیش بره جنینت توجای بازعشقوحال کنه واسه خودش. ان‌شاءالله خیره

پس دوز شیاف منو شاید ندیده. دوتاست برا منم ولی دوزشون ۲۰۰. از یکشنبه قراره شروع کنم. دوشنبه هم نوبت ...

عزیز شایدشرایط من بدبوده ک دوزبالاداده دکترت برحسب سونوی ک میشی تجویز میکنه ماهاک شرایطمو مثه هم نیس بخاطراون فرق داره حتما ولی بازخاستی بپرس. ان‌شاءالله کی انتقال داری؟ آلاجون من ضخامتم 6وخورده ایبود11سیکل بهم اینطوری تجویزکردن ک اگ مایع نباشه17سبکل انتقال بدم یعنی 5روزقبل انتقال این تجویزکردن. الان چندروزه شروع کردی ب شیاف وامپول 

چی بگم والا آخه به دکترا هم اعتماد ندارم دلسوز نیستن که ماها میگیم جنین کمه اونا میگن فوقش طرف دوبار ...

ن عزیزم بدبین نشدی حق داری ب قول رز هربلایی سرمون میارن خودم ب عینه دارم میبینم 4شنبه انقد عذاب کشیدم نزدیکه ی ساعت تواتاق روی تخت درازکشیدم تادکترتشریف بیاره  ازاتاقای دیگه سونو کنه ازبس بیمارپذیرش میکنن نمیدونن چ تاوانی مامیدیم اونافقط تشنه پولن

2810