2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043203 بازدید | 684293 پست
آسمان جان والا به نظر منم ،نظر دکترت و جنین شناس غلطه ....معمولا جنین خوب رو میذارن بلاست بشه که تا ...

به قول شما ممکنه هردفعه شرایط رحم و جنین و هزارتا چیز دیگه با هم فرق کنه ،من با جنین سه روزه منفی شدم ولی دخترم جنین دو روزه هست ،ولی حتی نمیتونم دقیق بگم بلاست خوبه یا نیست ،، نظر دکترم قبلش این بود که اون سه تا جنین گرید بی سال ۹۸ بلاست بشن خیلی هم با ذوق میگفت بزاریم اینا بلاست بشن !! الان به نظر اون برم باید بلاست بشن

به قول شما ممکنه هردفعه شرایط رحم و جنین و هزارتا چیز دیگه با هم فرق کنه ،من با جنین سه روزه منفی شد ...

نظر دکترت در مورد اینکه گفته سه تا جنین رو از فریز در بیارن خوبه ولی در مورد بلاست کردن یکم ریسکه دیگه 

هر چی باشه محیط رحم از محیط آزمایشگاه بهتره برای بلاست شدن البته این در مورد ماهایی که جنین کم داریم صدق می‌کنه که باید با احتیاط برخورد کنیم تا جنینا تلف نشن 

وگرنه اگه جنین زیاد بود که ۵,۶ تا رو ذوب میکردن حالا ببین کدوم به بلاست میرسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاجونم.اون بچه ای که گفته بودم تو کماست و براش حمد بخونین الحمدلله با حال مناسب مرخص شده دعا کنی ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 

انشالله هیچ بچه ای هیچ وقت مریض نشه ،خدا به مادرش توان بده بتونه مراقبت کنه تا خوبه خوب شه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حتی شک دارم بزارم بلاست بشن یا نه ؟ آخه گرید بی هستن

گرید بی گرید خوبیه چرا بلاست نشه .حالا بازم مجدد با دکتر مشورت کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، نمیدونم چقدر یادتونه ولی ...

سلام عزیزم من اگر اولای مسیر انتقال بودم احتمال زیاد مخالفت میکردم باهاشون برا همه جنین ها. ولی این اخرا جایی رسیده بودم که با اینکه منم جنین هام کمه ولی راضی بودم مثلا با وجود ریسکش ازمایش ژنتیک بشن یا مثلاً دو مرحله ای انتقال بدم همه رو و....  بلکه درصد موفقیت بره بالا یا اگر جنین ها مشکل داشتن حداقل انتقال الکی ندم و ۱۴ روز انتظار بکشم. ولی دکتر مخالفت کرد چون تعدادشون کم بود و احتمال از دست رفتن وجود داشت 

در مورد شما ب نظرم با دکتر و جنین شناس مفصل حرف بزن ، همین دغدغه ها و سوالهایی ک تو ذهنته مطرح کن بعد بر اون اساس تصمیم بگیر 

نهاااایتا اگه بازم نتونستی تصمیمی بگیرید اگه خواستی بگو ی فرد معتبر برات استخاره بگیره ک از دو دلی دربیای.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای ی ی ی بو هم داره ؟ من تا حالا استفاده نکردم الا جان تو چند وقت قبل انتقال استفاده کردی ، روزی چن ...

افتضاااااااااااح😫😫🥴🥴

من وسطای همین سیکل انتقال گرفتم سرخود.😅 دوتا میخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هز چن تا دکتر پرسیدم تو تبریز از ۸ تا ۱۵ قیمتاشون ولی پرویز آزادی گفت ۳۰ به بالا🤐🤐🤐

آخه چ خبره😫😫 مگه چیکار می‌خوان بکنم. این همه خرج ناباروری بعد ازونور خرج سزارین واقعا انصاف ‌شون کجا رفته؟😔

من همیشه دوست داشتم طبیعی زایمان کنم(البته اگه ی روزی ب اون روز برسم😅) ولی متاسفانه بخاطر خارج رحمی هام دوبار رسماً سزارین شدم و آخری چون پارسال بود فک نکنم بشه ویبک کرد

آخه چ خبره😫😫 مگه چیکار می‌خوان بکنم. این همه خرج ناباروری بعد ازونور خرج سزارین واقعا انصاف ‌شون ک ...

منو😂 چ دل خجسته ای دارم نشستم ب چیا فک میکنم😅

آسمان جان والا به نظر منم ،نظر دکترت و جنین شناس غلطه ....معمولا جنین خوب رو میذارن بلاست بشه که تا ...

واااای آره موقعی ک می‌خوندم متن آسمان جان رو تعجب کردم ک گفتن بلاست بشه ولی یادم رفت بنویسم 

سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، نمیدونم چقدر یادتونه ولی ...

سلام عزیزم

من 1 پیشنهاد میدم با دکترت یا جنین شناس در میون بزار

چون خودم اینجوری جواب گرفتم

اگه قراره جنین هات چه 3 تا چه 6 تاش بلاست کنه

بهشون بگو 2 مرحله ای برات انجام بدن

مرحله اول 2 تا جنین 3 روزه میزارن که باعث میشه رحم شروع کنه واسه لانه گزینی اقدام کنه

2 روز بعدش جنین هایی که بلاست شده انتقال میدن 

در واقع 1 جورایی جنین های 3 روزت که مرحله اول انتقال داده شده فدا میشن که رحم رو اماده کنن واسه جنین های بلاست

من خودم 5 تا جنین بیشتر نداشتم 

2 تا مرحله اول 3 روزه انتقال داد برام

3 تاش گذاشت بلاست بشه که یکیش از بین رفت

و تو مرحله دوم 2 تا بلاست برام انتقال داد

بازم هر جور خودت و دکترت صلاح میدونید 

منو😂 چ دل خجسته ای دارم نشستم ب چیا فک میکنم😅

چه حرفیه عزیزم ایشالا که سال بعد سزارین میشی و بچه خوشگل شبیه مامانش و بغل میکنی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نظر دکترت در مورد اینکه گفته سه تا جنین رو از فریز در بیارن خوبه ولی در مورد بلاست کردن یکم ریسکه دی ...

اره دقیقا اگه جنین زیاد داشتم یا حتی امیدی به پانکچر بعدی و تشکیل جنین داشتم میگفتم هرچندتا بلاست میشه انجام بدن ، رز جان میدونی یه استرس دیگم چیه اینکه هر سه تا جنین باید از فریز دربیارن چاره ای نیست چون تو یه نی فریز شدن ولی اینی که تاکید داره یه جنین انتقال میده ناراحتم میکنه ای کاش قانع میشد که حداقل دوتاشو انتقال بده اونوقت دیدم خیلی مثبت بود و شانسم بیشتر ، آخه چون من تو بارداری اولم آخرش مسمومیت بارداری گرفتم دکتر پریناتولوژی مرکز گفته باید تک قلو بشه این مصطفایی هم پاشو کرده تو یه کفش که فقط یه دو نه انتقال میدم ، بخاطر همین نمیدونم ریسک کنم بزارن سه تا رو بلاست کنن شاید یکی بلاست شد و شانس رفت بالا یا اینکه راضی بشم همین یه دونه که سه روزه هست رو بزارن ؟

سلام عزیزم من اگر اولای مسیر انتقال بودم احتمال زیاد مخالفت میکردم باهاشون برا همه جنین ها. ولی این ...

عزيزم جنین شناس تو مرکز رویان شخصا با کسی صحبت نمیکنه تا خودش نخواد یعنی میری اونجا منشی ميگه نظرشو کتبی نوشته، درمورد دکترمم تو ويزيت قبلی تاکید داشت چون یه دونه فقط قراره انتقال بدیم پس سه تا جنین ۹۸ رو بلاست کنیم شانس بره بالا ،،، اینا قبل نظر جنین شناس بود بعدش که پرونده برگشت از جنین شناسی به کار شناس دیگه نشد دکترو ببینم ،مصطفایی وقت ویزیتش تا یک ماه پره و بخاطر سوال اینچنینی هم وقت نمیدن به کارشناس شدیدا اعتراض کردم که خیلی هم آدم گوشت تلخی بود خیلی ناراحت شد تازه بهم توهین هم کرد گفت چرا هرچی توضیح میدم متوجه نمیشی نظر جنین شناس اینه دکترت هم نظرشو دیده قبول کرده !!! گفت اگه خیلی معترضی و نظر خودت چیز دیگه آیه برو فکراتو بکن پنجشنبه که دوباره‌ نوبت سونو داری همونجا به دکترت بگو موافق نیستی ! حالا بماند که دکتر لحظه ای سونو میکنه و فقط با کارشناسش صحبت میکنه ،،، 

با نطرات دوستان و هرچی خودم بیشتر فکر میکنم میبینم نمیتونم روی تمام جنینام ریسک کنم ولی الان نمیدونم بگم اون سه تا جنین سال ۹۸ بلاست کنه یعنی نظر اول خود دکتر یا بلاست نشده انتقال بده؟ ،  اونم بابت این دو دلم که قراره یکی انتقال بده وگرنه اگه دوتا انتقال میداد صددرصد میگفتم بلاست نکنه و همینطوری انتقال بده

سلام عزیزم من اگر اولای مسیر انتقال بودم احتمال زیاد مخالفت میکردم باهاشون برا همه جنین ها. ولی این ...

یه چیز دیگه تمام سوالات الانو از کارشناس هم پرسیدم دیگه عصبانی شد گفت نه من نه دکتر نه جنین شناس نمیدونیم قراره چی بشه دکترت اگه مطمئن بود که نظر جنین شناس نمی‌رسید!!!! یعنی میگفت معلوم نیست بلاست بشن یا اصلا از بین برن یا بمونن ،،کلا خودشونو با اون برگه ای هم میدن آدم امضا میزنه مبرا کردن

2810