2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043139 بازدید | 684289 پست
آخه فرتیل سی ام پروبیوتیک داره پس چرا تو یخچال نگهداری نمیکنن ؟ چون پروبیوتیک تو یخچال نباشه که زود ...

چرا انقد فرتیل سی ام بوی بد میده؟😫😫 درشو کباز میکنم تا قورتش بدم خفه میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربانمخیلی بامعرفتیحتی وقتی نمیام سایت بازم یادمیخدا بهت سلامتی بده دوستم

سلام عزیزم خوبی؟ چند روز پیش ب یادت بودم ک خیلی وقته نمیای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هاجونم.اون بچه ای که گفته بودم تو کماست و براش حمد بخونین الحمدلله با حال مناسب مرخص شده دعا کنی ...

الهیییی شکر

بچه هاجونم.اون بچه ای که گفته بودم تو کماست و براش حمد بخونین الحمدلله با حال مناسب مرخص شده دعا کنی ...

خدارو هزار مرتبه شکر ان شاالله که شفا پیدا کنه خانواده اش چی کشیدن تو این مدت 😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

آره خیلی بو بد میده 😵‍💫

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام مهربانمخیلی بامعرفتیحتی وقتی نمیام سایت بازم یادمیخدا بهت سلامتی بده دوستم

سلام هورا جان خوبین ان شاالله چند وقت پیش به فکرتون بودم که خیلی وقته به سایت سر نزدین 

سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، 

نمیدونم چقدر یادتونه ولی من چهاربار پانکچر کردم و بار آخر بدنم دیگه به داروها جواب نمی‌داد پس پانکچر پنجم عملا برام منتفی هست ،از بابت هم دکتر فقط و فقط یه جنین برام انتقال میده ، با رر نظر گرفتن این دو مورد دیروز که برای شروع سیکل انتقال رفتم یه موضوعی پیش اومد، من ۳تا جنین گرید bاز سال ۹۸ دارم ۲تا  c از سال ۱۴۰۲ و ۱ تاAb   که رشدش عقبه برای امساله، نظر دکتر این بود سه تا جنین سال ۹۸ بزاره بلاست بشه و یکیشو انتقال بده الان دیروز پرونده رو فرستاده جنین شناسی و نظر جنین شناس اینه هر ۶ تا جنین یعنی تمام جنین هامو بزاره بلاست بشن،، من با خود دکتر صحبت نکردم چون پرونده دست کارشناس بود حالا میترسم جنینام از بین برن حالا تا پنجشنبه چندتا راه پیش رومه اگه میشه کمکم کنید ،،،

۱- به دکتر بگم اصلا جنین بلاست نمیخوام و یکی از همین جنین‌ها رو انتقال بده ( به گفته کارشناس چون کیفیت جنینام پایین بوده جنین شناس و دکتر نطرشدن اینه بلاست بشن) که البته فقط یه دونه انتقال میده

۲ - بگم فقط سه تا جنین سال ۹۸ بزاره بلاست بشن و باقی کاری نداشته باشه ( این مورد هم کار شناس میگفت ممکنه جنینات کلا از بین برن و سیکلت کنسل بشه ) 

۳- به جنین شناس اعتماد کنم و بزارم هر ۶ تاشو از فریز در بیاره و پنج روزه کنه ( کارشناس گفت هرکدوم بی کیفیت بشن تو این فرایند از بین میرن و یکیو انتقال میدن و اگه بازم موند دوباره فریز میکنن)

ببخشید طومار نوشتم ولی واقعا خیلی معلق شدم نمیدونم چکار کنم ای کاش میشد سفر به آینده کنم و نتیجه تصمیم رو ببینم ،تو رو خدا اگه تجربه یا نظری دارید بهم بگید ،میترسم برخلاف نظر مرکز برم پشیمون بشم از طرفی میترسم به نطرشون عمل کنم بی جنین بشم

سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، نمیدونم چقدر یادتونه ولی ...

حق داری خیلی تصمیم گیری سختی هست منم میترسیدم اینجوری جنینهام از دست برن سه تا رو میزاشتم بلاست بشن و انتقال بدم 

درسته ،من از داروخانه هم گرفتم تو یخچال نبود و تو قفسه معمولی بود ولی لاکتوفم خریدم خود داروخانه تاک ...

منم تو داروخونه ها دیدم میزارن تو قفسه 

منظورم اینه که میگن وقتی باز کردید یک‌ماهه تموم کنید چون پروبیوتیک داره خب پروبیوتیک یخچالی هست ....داروخونه هم که بیرون نگهداری می‌کنه پس باید اصلا قبل باز کردن خاصیتش از دست رفته باشه 

نه دیگه یخچال نذار چون تو مغازه هم نمی‌ذارن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من هیچ وقت تو یخچال نمیزارمشون و چیزیم بر اینکه تو یخچال باشه نشنیده بودم داروخانه بهت گفت ؟ بزارمشک ...

نه نذار ،تو داروخونه دیدم میذارن بیرون چیزی نگفتن در این باره 

من خودم تو نت خوندم که یکی از ماده تشکیل دهنده اش پروبیوتیک هست و بعد باز کردن یک‌ماهه باید استفاده شه فاسد نشه 

به ذهن خودم اومد که پس پروبیوتیک داره چرا یخچالی نیست 

شایدم این پروبیوتیکش با لاکتوفوم و لاکتواژ فرق داره ....نمی‌دونم والا ...برای خودمم سوال شده

وای ی ی ی بو هم داره ؟ 

من تا حالا استفاده نکردم 

الا جان تو چند وقت قبل انتقال استفاده کردی ، روزی چندتا میخوری ؟

من تبریزماینجا گرونترین زیرمیزی ۱۵ تومن واسه سزارینه۲۵ تومن هم گرونترین بیمارستان با اتاق vipیکم قیم ...

من هز چن تا دکتر پرسیدم تو تبریز از ۸ تا ۱۵ قیمتاشون ولی پرویز آزادی گفت ۳۰ به بالا🤐🤐🤐

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان ،یه مشورتی میخوام ازتون قضيه برام خیلی مهمه رر حد مرگ زندگی،،، نمیدونم چقدر یادتونه ولی ...

آسمان جان والا به نظر منم ،نظر دکترت و جنین شناس غلطه ....معمولا جنین خوب رو میذارن بلاست بشه که تا حدی مطمئن هستن کیفیتش خوب هست و بلاست میشه .....جنین کیفیت پایین رو انتقال میدن‌ چون احتمال میدن به بلاست نرسه .....و اینکه ریسک هست ۶ تا جنین رو یکجا ذوب کنن ....نهایت ۳ تا ذوب بشه بقیه بمونه برای دفعه بعد چون هر بار که انتقال میدن‌ شرایط رحم فرق می‌کنه حالا اگه اینطوری در نظر بگیریم که همه جنینا رو ذوب کنن و مثلا رحم تو دفعه بعد از اینباری که هست شرایطش بهتر باشه و خدایی نکرده اینبار برات نگیره....دفعه بعد باز جنین داری که انتقال بدی 

جنین رو که ذوب میکنن دوباره فریز میکنن از کیفیت میافته و دیگه اون جنین معلوم نیست دفعه بعد دوباره از فریز در بیاد یا نه 

اینبار فوقش اینه که خدایی نکرده از فریز هم در نیاد فقط سیکل کنسل میشه ولی در اون یکی حالت ممکنه جنینی دیگه برات نمونه 

نظر دکترت بهتره.....همون ۳ تا رو انتقال بده و البته تا اونجایی که تا حالا فهمیدم بهتره بلاست نشه باز با دکتر مشورت کن تا مطمئن بشی 

2810