2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043139 بازدید | 684289 پست
فدات بشم عزیزدلم ممنون ازت مهربون انشاءالله برای توهم بهترینااتفاق بیفته. آسمان جون انقد نشستم بدن د ...

خییییلی سخته آخه خداوکیلی، چ خبره این همه ساعت🥺 منم بدبختی تو این شرایط حالت تهوع میگیرم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دو تا شیاف ۴۰۰؟ با یه امپول؟چرا نشد؟

تبریک میگم قشنگم 😍 انشالله انتقالت موفقیت امیز باشه و مادر بشی 😍🫀

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم شیلاجون من بخاطر روماتیسمم نمیتونم مدت زیادی روی صندلی یامبل بشینم پاهام آویزون میشه دردام ش ...

نمیشد ب منشی بگی یکم زودتر راهت بندازه؟🥺🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای فاطمه چقد دلم سوخت واسه مادرشوهرت😢😔بنده خدا چ سختی کشیده قدیمیابیشترشون سختی کشیده ان زندگیشوپ ...

🥲 اره خیلی اذیت شد.. برام ک تعریف میکنه دلم میخواد گریه کنم

خیلی اذیتش کردن خانواده شوهرش و پدر شوهرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تبریک میگم قشنگم 😍 انشالله انتقالت موفقیت امیز باشه و مادر بشی 😍🫀

قربوووونت برم عزیزدلم😘😘😘❤️ ان شاالله با دعای شما😭😍

من خودم حدسشو میزدم با بچه رفتارام چطوره..میگفتم خدا ب بچه رحم کنه وگرنه از دستم دیوونه میشه😄

😂😂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیزدلم😘😘😘❤️ ان شاالله با دعای شما😭😍

دورت بگردم خاله جونم🥹🤍 انشالله اون روز نزدیکه

دارم از دل درد میمیرم روز 14 سیکلمه 🥲 تخمکم داره ازاد میشه درد دارم 

الان کو یه اسپرم ک برسه ب تخمکم🙂‍↔️ والا چ نازی میارن این اسپرما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم خاله جونم🥹🤍 انشالله اون روز نزدیکهدارم از دل درد میمیرم روز 14 سیکلمه 🥲 تخمکم داره ازا ...

ااای جاااااان دلم. منم روز تخمک‌گذاری خییییلی درد میکشم.

الهی یکم ازین نازشون کم کنند😍

آره 400 ب ی آمپول بازفردانسخمومیبینم دقیق میگم. بخاطرمایع رحمم دیگ کنسل شد😔

پس ینی بگم ب دکتر؟ در واقع انگار من ی دونه ۴۰۰ دارم با ی آمپول. 

آره 400 ب ی آمپول بازفردانسخمومیبینم دقیق میگم. بخاطرمایع رحمم دیگ کنسل شد😔

الهی عزیزم. الهی درمانشو پیدا کنند و دفعه بعد راحت انتقال بدین و مثبت بشه.

2810